Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

14 aprilie 2013

Puterea Sunetelor

 Cimatica (stiinta evidentietii formelor si produse de sunete In lichide si pulberi) este o stiinta la fel de veche ca lumea, iar despre aceasta se vorbeste In scripturile vedice.
Toata creatia este o simfonie de sunete,de vibratii, in care partile individuale se potrivesc atrase de rezonanta cu sunetele similare.
 Pitagora a avut deja intuitie, cand a sustinut ca "geometria formelor este muzica solidificata(si folosea muzìzica instrumentala pentru vindecarea oricarei boli.
 "Cantand sau facand sa vibreze coarde de lungimi diferite, Pitagora a descoperit ca vibratiile sunetului apar in mod natural Intr-o secventa de tonuri intregi sau note, care se repeta intr-un model de sapte.
La fel ccele sapte culori,care apar In modnatural la curcubeu,ori in cazul octavei de sapte tonurii".







„Este posibil ca frecventa sunetelor sa ne poata reface ADN-ul?

Biochimistii folosesc frecventa de 528Hz pentru a <<repara>> ADN-ul uman.
 Articolul afirma ca era un <<C>>.
 Cand am citit aceasta m-am gandit: <<Tot ce trebuie sa fac este sa ma duc la un pian sau alt instrument si sa cand un  „C” si apoi, in cadrul workshop-urilor pe tema ADN-ului pe care le tin voi putea sa il si repar.
>> Ei bine, nu a fost asa de simplu, deoarece am descoperit ca <<C>>-ul pe care-l cunoastem noi (care face parte din scala diatonica a lui Do, Re, Mi, Fa, So, La, Si, Do) nu era <<C>>-ul cu frecventa de 528Hz despre care se vorbea in articol.
 In schimb, am descoperit ca un <<C normal>> vibreaza la o frecventa de numai 512Hz si ca <<C>>-ul de 528Hz utilizat in repararea ADN-ului face parte dintr-o scala antinca numita Scala Sofeggio. Mai mult, diferenta dintre scale a existat datorita metodelor de acrodare folosite in antichitate diferite de cele din prezent.
 Ulterior vom explora diferenta dintre modul in care muzica este creata astazi si modul in care era creata inainte si cum aceasta aparent insignifianta schimbare a facut o diferenta cruciala in modul in care lumea a evoluat in tot acest timp.

Cele sase frecvente specifice Scalei Solfeggio:
UT – 396 Hz – Elibereaza de vina si frica
RE – 417 Hz – Ofera capacitatea de schimbare a evenimentelor si faciliteaza schimbarea
MI – 528 Hz – Transformare si miracole (repararea ADN-ului)
FA – 639 Hz – Faciliteaza crearea de conexiuni si relatii
SOL – 741 Hz – Trezirea intuitiei
LA – 852 Hz – Intoarcerea la ordinea spirituala

De exemplu, cea de-a treia nota, frecventa de 528Hz, se refera la nota Mi si deriva din fraza <<Mi-ra gestorum>> din latina, care semnifica <<miracol>>. 
Este uimitor ca aceasta este tocmai frecventa folosita de inginerii biochimisti pentru a repara ADN-ul alterat.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread341645/pg1” (Traducere din engleza)-Aicisiacum.