Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

10 martie 2014

MOARTEA

                     



             Decesul,Moartea si stiinta de dupa Moarte




Moarte este iluzia sistemului de ganduri negative ale ego-ului.Cand crezi ca este un corp fizic mai degraba decat un suflet ce traieste Intr-un corp fizic,te gandesti ca moartea este un lucru real.Moartea nu este nimic decat o transformare dintr-o constiinta In alta.Am fost Invatati sa ne uitam la ea ca la o teroare extrema cand In realitate este eliberare si realizarea extrema.
Teroarea extrema ar trebui sa fie nasterea,nu moartea.Ca un spirit liber,cand te nasti trebuie sa apari un bebelus micut Intr-un corp fizic limitat,aflandu-te la mila parintilor tai fizici.Asta este inspaimantator !!!
Moartea Iti permite sa fii liber de iluzia formei,si sa te Intorci In casa ta spirituala.Venind la Incarnare este ca si cum te-ai imbraca Intr-un costum de scafandru,si apoi Incerci sa intri In apa cu el.Moartea este libertatea de la cea mai limitata stare de constiinta.
Moartea Iti permite sa fii liber de la iluzia formei,si sa te Intorci In casa ta spirituala.
Noi murim de asemenea de fiecare data cand mergem la culcare.Murim In constiinta fizica si ne schimbam In constiinta si corpul nostru spiritual si calatorim.




Decesul/Nu neaparat o Intamplare Nefericita

In aceasta societate suntem Invatati ca moartea este un eveniment foarte nefericit si trist.In India cand  oamenii mureau ei sarbatoreau acest lucru.Fac acest lucru deoarece toata lumea acolo recunoaste ca sufletul a fost eliberat din Inchisoarea vehicolului fizic,asa ca simt o fericire pentru acest suflet.
Initiatii unei stari mai avansate de constiinta se vor gasi In corpurile lor Buddhice,atmice,si/sau luminate sau Inalte.Locul unde se duce cineva cand moare este determinat de dezvoltarea persoanei In vietile trecute,si In viata tocmai Incheiata.
Cand cineva moare el vibreaza ca un magnet la un nivel de constiinta pe care l-au atins,dupa ce s-au dus prin cele trei experiente ale vietei  de dupa moarte.De aceea este asa de important sa dobandesti asa de multa crestere spirituala atata timp cat Inca esti In corpul tau fizic,deoarece asta determina unde te duci cand mori.
Krishna,In Bhagvad Gita,a spus ca"unde te duci cand mori este determinat de ultimile ganduri pe care le ai Inainte de moarte".Acest lucru este adevarat,si cum viata In ansamblu este o misiune,In realitate,sa mori cu Dumnezeu In minte.
Acelasi proces se Intampla cand te duci la culcare seara.Locul unde ne ducem cand dormim va fi determinat de ultimile ganduri din mintea noastra.Daca urmaresti stirile Inainte de culcare,vei sfarsi probabil In Somalia sau oriunde,depinzand de stirea de atunci.Daca Iti petreci timpul Inainte de culcare meditand,rugandu-te si citind despre lucruri spirituale,apoi vei sfarsi probabil in planul  celestial al existentei.
Paramahansa Yogananda,marele sfant din India,a spus ca moartea sau decesul unei persoane va fi o experienta placuta daca au cea mai mica credinta spirituala si un scop In viata.Numai acei oameni care sunt complet rupti de sufletul lor si care sunt complet materialisti si egoisti,vibreaza la planuri astrale mai joase.
Un alt concept important In a Intelege relatia cu moartea,este acela al imortalitatii fizice,atata timp cand In realitate,suntem fiinte ale lui Dumnezeu si fara limite In adevar.Moartea si varsta Inaintata este o credinta a mintii colective a constiintei globale pe care o numim Pamant.Nemurirea fizica este o credinta pe care daca o descoperim In hipnoza masei negative trebuie sa o lasam sa se maturizeze.Acest lucru devine total real cand ascensionam.
Omare Intelegere a Imbatranirii noastre,si sfarsitul corpului fizic,vine din mintile noastre.Subconstientul conduce corpul fizic si Il face sa realizeze tot ceea ce este programat.Este la fel de fericit sa creeze sanatate perfecta,cat este sa creeze cancer.Are abilitati de a creea ori una ,ori cealalta.Singura problema este ca nu are motivare de a alege,de la sine,ceea ce creeaza.Aceasta este treaba constiintei extensiei sufletului care locuieste In cele trei vehicule interioare.
In nivelurile inferioare ale initierii,nemurirea fizica nu poate sa fie o posibilitate,desi Imbatranind mai lent este cea mai mare posibilitate.La nivele superioare ale initierii,nemurirea fizica nu este doar o posibilitate totala,ci o realitate totala.
 Un maestru ascensionat poate locui identificat Intr-un plan fizic.Este o realitate pe care fiecare dintre voi o va trai In aceasta viata.Asa cum am mentionat In alte capitole,Hermes,cunoscut si ca Thoth,a trait peste 2000 de ani In acelasi corp.Saint Germain a locuit peste 350 de ani.Cand ascensionezi,daca alegi,poti ramane pe Pamant si sa Iti continui serviciul.





STIINTA VIETII DE DUPA MOARTE


Moartea,in realitate,este cea mai mare provocare a vietii,si cel mai mare test spiritual si initiere.Este o arta In a muri,asa cum este o arta In a trai.Majoritatea oamenilor nu realizeaza asta,si astfel pierd cea mai mare oportunitate a vietilor lor.
Fiecare extensie a sufletului,fie pregatita sau nu,va avea de/a face cu transformarea numita moarte.



CELE TREI FAZE ALE VIETII DE DUPA MOARTE



In prima faza a vietii de dupa moarte doar precedent momentului mortii,extensia sufletului va vedea Inaintea lui o lumina orbitoare,clara a lui Dumnezeu.Extensia sufletului va vedea nivelul exagerat al evolutiei spirituale.Este de cea mai mare importanta momentul In care Iti permiti sa te contopesti cu lumina.A te contopi cu lumina este a-ti permite sa te contopesti cu Dumnezeu.
Locul In care te duci cand mori este ultimul gand din mintea ta,Inainte sa mori.Lasa ultimul gand din mintea ta sa fie contopit cu lumina,sa fie contopit cu Dumnezeu.
Adu-ti aminte In povestea lui Iisus pe cruce,cand ceilalti doi hoti erau de asemenea crucificati.Unu dintre ei era nepocait.Celalalt a spus ca merita ce i se Intampla,dar Iisus nu are pacat.Apoi Iisus a spus "In aceasta zi,vei fi cu mine in rai",Desi a fost un hot,In mila si iertarea infinita a lui Dumnezeu,Acesta i-a dat oportunitatea hotului sa se Intoarca In rai.
Acum urmeaza problema.Problema este ca cei mai multi oameni din lume nu sunt educati despre arta si stiinta mortii si a decesului,si nu cunosc despre "Lumina Clara a lui Dumnezeu" si astfel pierd oportunitatea.De ce Isi pierd oportunitatea?
Din mai multe motive.Primul fiind faptul ca nu stiu ca trebuie sa se contopeasca cu lumina,asa ca nu o fac.Al doilea este datorita notiunilor religioase preconcepute,sau frica de lumina.
Multi oameni,cand mor,sunt prea drogati de doctori ceea cei face sa rateze oportunitatea.Alti oameni sunt identificati materialistic ciu Dumnezeu In cele mai Indepartate locuri ale mintii.Alti oameni sunt prea preocupati de familiile lor,sau de alte griji.Sunt probabil infinite motive,cel mai mare fiind lipsa de educatie despre aceasta stiinta importanta.
In viitor aceasta stiinta va fi invatata la scoala,biserica,templu si spital.Pierzand oportunitatea este un mare ghinion,pentru ca extensia sufletului nu va primi alta oportunitate pana nu i se termina urmatoarea viata pe Pamant.
Contopirea cu lumina poate Insemna eliberarea de la ciclul nasterii.Dumnezeu,ca In povestea fiului risipitor ,ne intampina de fiecare data acasa indiferent de pacatele pe care le/am facut In trecut.



A DOUA FAZA A VIETII DE DUPA MOARTE


In cea de/a doua faza a vietii de dupa moarte,daca extensia sufletului a pierdut oportunitatea de a se contopi cu "Lumina Clara a lui Dumnezeu"initiala,Ii este data o a doua sansa.In cea de/a doua faza a vietii de dupa moarte extensiei sufletului i se da oportunitatea de a se contopi cu lumina clara a lui Dumnezeu din nou.Cea de-a doua lumina este mai putin luminata si nu la fel de stralucitoare,dar poate fi mai confortabila pentru unii cautatori.Contopirea cu aceasta lumina ne da posibilitatea  de a dobandi dezvoltarea spirituala.



A TREIA FAZA A VIETII DE DUPA MOARTE



I n cea de-a treia faza a vietii de dupa moarte,primele doua oportunitati au fost deja ratate si extensia sufletului Isi petrece de obicei o perioada de trei zile de reexaminare a vietii.Atreia faza a fost de obicei numita "valea judecatii".Nu este o judecata In sensul ego al cuvantului,ci mai degraba In timp ce Iti reexaminezi viata vezi cu o spiritualitate clara ca estensia sufletului nu a avut probabil precedentul vietii de dupa moarte.
Procesul de rexaminare nu este doar ca o vizionarea unui film,este mai degraba retrairea momentelor cheie ale vietii.Lucru unic despre aceasta experienta este ca ai oportunitatea sa reconstitui si sa Imbunatatesti lectiile pierdute.A treia faza a vietii de dupa moarte este un test spiritual,caci doar traind pe planul Pamantului este si a fost un test spiritual.Ce faci In testul celei de-a treia faze a vietii de dupa moarte va determina ce dimensiune si nivel graviteaza cand parasesti experienta vietii de dupa moarte.
Dumnezeu nu te judeca.Intr-un sens In care tu, ca suflet,te judeci.



MECANISMELE MORTII


Procesul mortii Incepe cu un numar de lucruri care au loc la Inceput,dar nu chiar In aceasta ordine.

1.Indepartarea firului vietii si cordonului de argint.
2.Indepartarea firului constiintei.
3.Iesirea celor trei atomi permanenti.Ei sunt dispozitivul de Inregistrare In plexul solar,inima,si glanda pineala.Sunt numiti seminte astrale de atomi,seminte mentale de atomi si semintele inimii de atomi.
4.Iesirea corpului eteric,astral si mental
5.Inaltarea kundalini-ului si iesirea extensiei sufletului si a personalitatii




HORMONUL MORTII



La momentul mortii samanta atomica a inimii Incepe sa elibereze In sistemul sanguin particule atomice si imagini fotografice a apropierii tale de moarte.Cand sangele ajunge la glande,determina glandele sa secrete o substanta misterioasa numita "hormonul mortii".Aceasta este o modalitate naturala pe care Dumnezeu a creat-o ca sa ne Impiedice sa simtim suferinta In corpul fizic atunci cand sufletul s-a decis ca sigur vrea sa moara.Acest hormon elibereaza de obicei corpul fizic de durere astfel Incat In acele ultime ore dinaintea mortii sa nu fie necesar medicamentele.
Exista doua medicamente pe care doctorii le recomanda ca fiind inhibatoare de durere,dar care Insa nu blocheaza experienta mortii extensiei de suflet In constiinta totala.Se numesc "cocktail Brompton" si "Zeneperin".



MOARTEA ESTE FOARTE ASEMANATOARE CU NASTEREA



Cand ne nastem fizic,corpul fizic nou nascut calatoreste prin canalul nasterii catre lume.In timpul mortii,extensia de suflet si Kundalini se ridica prin Sushuma (chakra coloana sau cordonul de argint)si iese prin deschiderea canalului nasterii care este chakra coroana.In momentul In care kundalini aunge la chakra coroana,atinge centrii pituitar si pineal din creier,lucru care determina deschiderea celui de-al treilea ochi.Acelasi lucru se Intampla atunci cand Kundalini este ridicat In timpul meditatiei.
In acest moment este experimentata prima faza a Bordo si lumina clara a lui Dumnezeu este vazuta,iar mai apoi este de dorit sa te unesti cu ea.De obicei samanta astrala atomica  pleaca prima,apoi samanta mentala pleaca,nu mai esti constient In planul terestru.Cand samanta atomica a inimii pleaca, se rupe cordonul de argint si este eliberata complet extensia de suflet.Samanta atomica a inimii pleaca mai repede la un initiat si poate ramane timp de trei zile In corpul fizic la extensiile de suflet mai putin evoluate.


IN CE CORP TE VEI AFLA DUPA MOARTE



Dupa moarte corpul fizic si cel eteric mor.Cele mai multe suflete se vor afla In corpul astral.In functie de nivelul de evolutie se va determina daca vor gravita In nivelurile astrale de jos,de mijloc sau superioare dupa experienta Bordo.
Acele extensii de suflet care sunt discipoli si initiati si care sunt mai polarizati si |sau identificati In corpul lor mental,se vor gasi In corpul mental dupa moarte.Aceasta rezulta Intr-o trecere de nivel mai Inalt.
Initiatii sau maestri care sunt si mai evoluati se vor gasi In corpurile spirituale.(budic,atmic sau corpul luminii glorificate).
La fiecare initiere murim intr-un alt corp si locuim In urmatorul cel mai rafinat In vibratii.La ascensiune locuim In corpul luminii glorificate si prin urmare operam In dimensiunea logoica si monadica a realitatii.Nu a spus Iisus "In casa Tatalui meu sunt multe locuinte".
Corpul astral si mental sunt eliberate la aceste nivele superioare ale maestriei si initierii.Cu cat magnetizezi (atragi) la o dimensiune mai Inalta,cu atat este mai mare nivelul de rai (cerul)si cu atat mai frumoasa si mai minunata este viata.De aceea este atat de important sa ne straduim sa ne capatam o cat mai mare crestere spirituala si realizarea Dumnezeirii In aceasta viata si sa Intelegem principiile artei de a muri,astfel Incat sa atingi trecerea cea mai Inalta posibila.




"Manualul Ascensiunii"


Floryn.