Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

5 iulie 2013

Invataturile lui Abraham-Despre karma

Jerry:Exista ganduri sau, convingeri din vietile noastre anterioare care inca mai creeaza sau sunt capabile sa creeze conjuncturi In actuala noastra viata?

 Abraham: Voi sunteti Fiinte aflate Intr-o continua crestere, si Fiinta voastra Interioara este o culme a tot ceea ce ati trait vreodata.
Fiinta voastra Interioara, nu numai ca, crede,dar ea si cunoaste meritele si valoarea voastra ca Fiinte, asa ca atunci cand alegeti ganduri care sunt In acord cu cele ale Fiintei Interioare, simtiti claritate acelei cunoasteri.
 Cu toate acestea,detaliite oricarei vieti anterioare nu va afecteaza In aceasta viata.
Exista multa CONFUZIE In ceea ce priveste acest subiect, si ea se datoreaza In mare parte celor care nu doresc sa accepte ca ei sunt cei care Isi creeaza propriile experiente.
Ei spun: "Sunt gras In aceasta viata pentru ca am murit de foame Intr-o viata anterioara."Si noi spunem: Nu exista nimic din alte vieti care sa influienteze ceea ce faceti acum, decat daca ati reusit cumva sa deveniti contienti de aceasta si acum le acordati atentie.
 Invataturile lui Abraham.