Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

7 ianuarie 2014

Caderea Ierihonului

In acest capitol de biblie ni se releva puterea sunetelor la propriu.
 Nu cred ca trebuie sa mai discutam despre asa zisu-l "Dumnezeu" care li sa Infatisat In acea perioada spunandu-le despre cum ar putea face sa cada zidurile cetati prin puterea sunetelor si nu In ultimul rand sa-i omoare pe toti din cetate. 
Ce-a din urma ideie, de ai omora pe toti nu face altceva decat sa-l desconspire pe asa zisul "Dumnezeu"care nu putea fi altcineva decat din "ceata"REPTILIENILOR. NICIODATA, dar niciodata, Creatorul PRIM sau ARHITECTII acestei Lumi nu vor da asemenea "porunci". 
Zeii Creatori care In ultimile mii de ani ne-au modificat ADN-ul dupa bunul lor plac si care nu sunt alti decat REPTILIENI, EI sunt ce-i care In vechiul testament Ii gasim incitand populatia acelor timpuri la fel de fel de crime si ritualuri odioase pentru a le servi lor drept hrana. 

 Cap. 45 - Căderea Ierihonului Evreii intraseră în Canaan, dar nu-l supuseseră;  iar după cât se vedea, din punct de vedere omenesc, lupta pentru stăpânirea ţării urma să fie lungă şi grea.
 Canaanul era locuit de oameni puternici, gata să se împotrivească invaziei ce le ameninţa teritoriul. Diferitele neamuri erau unite de teama unei primejdii comune.
Caii şi puternicele lor care de luptă, cunoaşterea ţinutului şi iscusinţa lor în luptă - toate constituiau un mare avantaj.
În afară de aceasta, ţara era apărată de fortificaţii, „cetăţi mari şi întărite până la cer" (Deut.9,1). Numai bazându-se pe o putere cu totul deosebită de a vrăjmaşilor lor puteau nădăjdui israeliţii să iasă cu bine din lupta ce le stătea în faţă.
Una dintre cele mai puternice fortăreţe din ţară - marea şi bogata cetate a Ierihonului - se afla chiar în faţa lor, la mică distanţă de tabăra din Ghilgal.
Aşezată la marginea unui podiş roditor, plină peste măsură de produsele bogate şi diverse ale tropicelor, cetatea aceasta trufaşă, cu palatele şi templele ei - locuri de desfăşurare a luxului şi viciilor - Îl înfrunta pe Dumnezeul lui Israel din spatele întăriturilor ei masive.
Ierihonul era unul dintre principalele centre ale închinării idolatre, fiind în mod special consacrat Astarteii, zeiţa Luni.
Aici se concentra tot ce era mai decăzut şi mai degradant în religia canaaniţilor.
Poporul lui Israel, în a cărui amintire mai stăruiau încă urmările îngrozitoare ale păcatului său de la Bet-Peor, nu putea să privească decât cu scârbă şi cutremur această cetate păgână.
Iosua a înţeles că pasul cel dintâi pentru cucerirea Canaanului era luarea Ierihonului.
Înainte de toate însă, el căută să se asigure că Dumnezeu îl călăuzeşte; şi asigurarea aceasta i-a fost dată.
Când s-a retras din tabără ca să fie singur şi să se roage ca Dumnezeul lui Israel să meargă înaintea poporului Său, a văzut un războinic înarmat, de statură înaltă şi cu înfăţişare impunătoare, „cu sabia scoasă din teacă".
La somaţia lui Iosua: „Eşti dintre ai noştri sau dintre vrăjmaşii noştri?" El a răspuns: „Nu, ci Eu sunt Căpetenia oştirii Domnului şi acum am venit" (Iosua 5,13-15).
Aceeaşi poruncă pe care o primise Moise la Horeb: „Scoate-ţi încălţămintea din picioare, căci locul pe care stai este sfânt", i-a descoperit lui Iosua caracterul Străinului misterios.
Cel care stătea înaintea conducătorului lui Israel era Domnul Hristos, Cel Prea Înalt.
Copleşit de teamă sfântă, Iosua s-a aruncat cu faţa la pământ, s-a rugat şi a auzit asigurarea: „Iată dau în mâinile tale Ierihonul şi pe împăratul lui, pe vitejii lui ostaşi".
Apoi a primit instrucţiuni cu privire la cucerirea cetăţii.
Ascultând porunca divină, Iosua a pus în mişcare oştirea lui Israel.
Nu trebuia să se dea nici un atac. Nu aveau altceva de făcut decât să înconjoare cetatea, având în frunte chivotul legământului, iar trâmbiţele trebuia să sune.
Întâi veneau luptătorii, un corp de bărbaţi aleşi pentru a cuceri cetatea nu prin iscusinţa şi vitejia lor, ci prin ascultarea de instrucţiunile date de Dumnezeu.
Veneau apoi şapte preoţi cu trâmbiţe.
După aceştia urma chivotul legământului, îmbrăcat în lumina măririi divine şi purtat de preoţi înveşmântaţi în hainele care arătau sfânta lor slujbă.
În sfârşit venea oastea lui Israel, fiecare seminţie sub steagul ei.
Astfel era alcătuită procesiunea care înconjura cetatea osândită.
În afară de zgomotul paşilor acelei mulţimi numeroase şi de sunetul solemn al trâmbiţelor, care răsuna printre coline şi se revărsa pe uliţele Ierihonului, nu se mai auzea nici un sunet.
După terminarea înconjurării, oastea se înapoia în tăcere la corturile ei, iar chivotul legământului era aşezat din nou la locul lui, în cortul întâlnirii.
Cu uimire şi nelinişte crescândă, santinelele cetăţii observau orice mişcare şi raportau celor ce purtau răspunderea. Nu înţelegeau nimic din însemnătatea scenei aceleia; dar pe măsură ce oastea aceea numeroasă era văzută în fiecare zi cu chivotul sfânt al legământului şi cu preoţii însoţitori mărşăluind, scena aceasta plină de mister umplea de groază inima poporului şi preoţilor care se aflau în cetatea asediată.
Ei au cercetat din nou fortificaţiile cele puternice şi s-au asigurat că puteau rezista cu bine şi celui mai puternic atac.
Mulţi râdeau la gândul că procesiunile acestea ciu-date le-ar putea face vreun rău.
Alţii erau cuprinşi de frică, privind la mulţimea aceea care înconjura cetatea în fiecare zi.
Îşi aminteau că, pe vremuri, Marea Roşie fusese despicată în două înaintea acestui popor şi că pentru el se făcuse drum chiar prin Iordan.
Nu ştiau ce alte minuni ar mai putea face Dumnezeu pentru ei.
Timp de şase zile oastea lui Israel a făcut înconjurul cetăţii.
Când a venit ziua a şaptea, în revărsatul zorilor, Iosua a pus în mişcare armatele Domnului.
Li s-au dat instrucţiuni ca de astă dată să înconjoare Ierihonul de şapte ori şi, când trâmbiţele vor suna, să strige cu putere, căci Domnul le-a dat cetatea în mână.
Într-o solemnitate adâncă, oştirea cea mare porni să înconjoare zidurile sortite prăbuşirii.
Nu se auzea nici o şoaptă, afară de sunetul cadenţat al paşilor în mare număr şi de răsunetul trâmbiţelor care, din când în când, rupea liniştea zorilor dimineţii.
 Zidurile masive din piatră rezistentă păreau că sfidează asediul oamenilor.
Santinelele de pe ziduri au văzut cu spaimă crescândă că după întâiul înconjur au urmat al doilea, al treilea, al patrulea, al cincilea şi al şaselea.
Care putea să fie scopul acestor mişcări misterioase? Ce eveniment nemaipomenit le stătea în faţă? Nu aveau mult de aşteptat.
În timp ce se încheia cel de-al şaptelea înconjur, lunga procesiune s-a oprit.
Trâmbiţele, care pentru un moment tăcuseră, făcură deodată un zgomot ca un trăsnet, care a făcut să se cutremure chiar pământul.
Zidurile solide de piatră, cu turnurile şi crenelurile lor puternice, se clătinară şi se zguduiră din temelii şi căzură cu trosnet la pământ, în ruine.
Locuitorii Ierihonului erau paralizaţi de groază, iar cetele lui Israel au intrat şi au luat cetatea în stăpânire. Israeliţii nu câştigaseră biruinţa prin propria lor putere; biruinţa fusese cu totul a Domnului; de aceea, ca prime roade ale ţării, cetatea, cu tot ce era în ea, trebuia consacrată ca jertfă lui Dumnezeu.
În mintea israeliţilor trebuia să se întipărească faptul că la cucerirea Canaanului nu era necesar să lupte pentru ei înşişi, ci, ca unelte, doar să execute voia lui Dumnezeu şi să nu urmărească proslăvirea şi îmbogăţirea lor, ci sporirea onoarei lui Iehova, Împăratul lor.
Înainte de cucerire li se dăduse porunca: „Cetatea să fie dată Domnului spre nimicire, ea şi tot ce se află în ea". „Feriţi-vă numai de ceea ce va fi dat spre nimicire, căci dacă veţi lua ceva din ceea ce va fi dat spre nimicire, veţi face ca tabăra lui Israel să fie dată spre nimicire şi o veţi nenoroci."
Toţi locuitorii cetăţii, cu tot ce era viu acolo, „bărbaţi şi femei, copii şi bătrâni, până la oi, boi şi măgari", trebuia să fie trecuţi prin ascuţişul sabiei. N-au fost cruţate decât credincioasa Rahav şi familia ei, ca urmare a făgăduinţei date de iscoade.
 Cetatea întreagă a fost arsă; palatele şi templele ei, clădirile ei măreţe, cu draperii bogate şi ziduri frumos sculptate au fost date pradă focului.
Tot ce nu putea fi nimicit prin foc, „tot argintul şi tot aurul, toate lucrurile de aramă şi de fier", trebuia închinate slujbei de la sanctuar.
 Până şi pământul pe care stătea cetatea a fost blestemat.
Ierihonul nu mai trebuia să fie rezidit ca fortăreaţă; asupra oricui ar fi încercat să clădească din nou zidurile pe care le doborâse la pământ puterea divină s-au rostit judecăţi de pedepsire. Înaintea întregului Israel s-a spus cu solemnitate: „Blestemat să fie înaintea Domnului omul care se va scula să zidească din nou cetatea aceasta a Ierihonului.
Cu preţul întâiului său născut îi va pune temeliile şi cu preţul celui mai tânăr fiu al lui îi va aşeza porţile".
Nimicirea deplină a celor din Ierihon era numai o împlinire a poruncii date mai înainte prin Moise cu privire la locuitorii Canaanului: „Când… le vei bate, să le nimiceşti cu desăvârşire".
 „Dar în cetăţile popoarelor acestora, a căror ţară ţi-o dă ca moştenire Domnul, Dumnezeul tău, să nu laşi cu viaţă nimic care suflă" (Deut.7,2; 20,16). Multora li se pare că poruncile acestea sunt potrivnice spiritului de milă şi iubire descoperit în alte părţi ale Bibliei; dar, în realitate, nu este altceva decât ceea ce cerea dreptatea şi înţelepciunea infinită.
Dumnezeu Se pregătea să îi aşeze pe israeliţi în Canaan şi să dezvolte între ei o cârmuire şi o naţiune care să fie manifestarea împărăţiei Lui pe pământ.
Ei nu trebuia să fie numai moştenitorii adevăratei religii, ci să şi răspândească pe întreaga faţă a pământului principiile acesteia. Canaaniţii se dedaseră la păgânismul cel mai depravat şi cel mai degradant şi era necesar ca pământul să fie curăţit de aceia care ar fi împiedicat cu siguranţă împlinirea planurilor milostive ale lui Dumnezeu.
Locuitorilor Canaanului li se dăduseră prilejuri suficiente pentru pocăinţă.
Cu patruzeci de ani înainte, trecerea prin Marea Roşie şi plăgile care loviseră Egiptul dovediseră puterea Dumnezeului lui Israel.
Iar acum, de curând, înfrângerea împăraţilor din Madian, Galaad şi Basan arătase din nou că Iehova este mai presus de toţi zeii.
Sfinţenia caracterului Lui şi neplăcerea Sa faţă de orice întinăciune se arătaseră în pedepsele cu care fusese lovit Israel pentru că luase parte la ceremoniile spurcate ale lui Baal-Peor.
Toate întâmplările acestea le erau cunoscute locuitorilor Ierihonului şi între ei erau mulţi care împărtăşeau credinţa femeii Rahav - că Dumnezeul lui Israel este Dumnezeul cerului şi al pământului - chiar dacă întârziau să-i urmeze pilda.
Ca şi oamenii dinainte de potop, canaaniţii trăiau numai pentru a batjocori Cerul şi a întina pământul. De aceea, atât iubirea, cât şi dreptatea cereau grabnica executare a acestor răsculaţi împotriva lui Dumnezeu şi vrăjmaşi ai oamenilor.
Cât de uşor oştirile cerului au doborât la pământ zidurile Ierihonului, cetatea mândră, ale cărei fortificaţii umpluseră de groază cu patruzeci de ani în urmă pe iscoadele lipsite de credinţă! Puternicul lui Israel spusese: „ţi-am dat Ierihonul în mâinile tale".
Împotriva cuvântului acestuia puterea omenească n-avea ce face.
 „Prin credinţă au căzut zidurile Ierihonului" (Evrei 11,30).
 Comandantul oastei Domnului a vorbit numai cu Iosua; nu S-a descoperit întregii adunări, rămânând ca ea să creadă cuvintele lui Iosua sau să le pună la îndoială, să asculte de poruncile date de el în Numele Domnului sau să le tăgăduiască autoritatea.
Poporul nu putea să zărească priveliştea oastei îngereşti care îl însoţea sub conducerea Fiului lui Dumnezeu. Ar fi putut spune: „Ce fapte fără rost mai sunt şi acestea şi cât de vrednic de râs este să înconjurăm zilnic zidurile Ierihonului, să sunăm din trâmbiţe de corn de berbec!
Lucrul acesta nu va putea nici să clintească fortificaţiile puternice ale cetăţii".
Dar însăşi continuarea ceremoniei acesteia timp atât de îndelungat înainte de prăbuşirea zidurilor le-a oferit israeliţilor prilejul de a-şi dezvolta credinţa.
Trebuia să li se imprime în suflet faptul că tăria lor nu stătea în înţelepciunea omenească, nici în puterea omenească, ci numai în Dumnezeul mântuirii lor.
Trebuia să se deprindă să se încreadă cu totul numai în puterea Conducătorului lor divin.
Dumnezeu vrea să facă lucruri mari pentru aceia care se încred în El.
Cauza pentru care poporul Lui nu are o putere mai mare este faptul că se încrede prea mult în propria înţelepciune şi nu-I dă prilej Domnului să-Şi desfăşoare puterea în favoarea lui.
Dumnezeu îi va ajuta în orice nevoie pe copiii Săi credincioşi, dacă aceştia îşi vor pune deplina încredere în El şi-L vor asculta cu credincioşie.
Curând după căderea Ierihonului, Iosua a hotărât să atace cetatea Ai, o cetate mică, în munţi, la câţiva kilometri spre apus de valea Iordanului.
Iscoadele trimise acolo au adus raportul că numărul locuitorilor este mic şi că nu este nevoie decât de puţini luptători pentru a cuceri cetatea.
 Marea biruinţă pe care Dumnezeu o câştigase pentru ei îi făcuse pe israeliţi să fie plini de încredere în ei înşişi.
Pentru că li se făgăduise ţara Canaanului, se simţeau siguri şi nu recunoşteau că numai ajutorul divin putea să le dea izbândă. Însuşi Iosua a făcut planurile de cucerire a cetăţii Ai, fără să caute sfat de la Dumnezeu.
Israeliţii începuseră să-şi preamărească propria tărie şi să-i privească cu dispreţ pe inamicii lor.
Se aşteptau să aibă o biruinţă uşoară, iar numărul de trei mii de oameni li se părea suficient pentru a lua cetatea.
Fără să aibă asigurarea că Dumnezeu este cu ei, au pornit în grabă atacul. Au înaintat până la porţile cetăţii, dar numai ca să dea piept cu cea mai puternică şi hotărâtă împotrivire.
Din cauza numărului şi pregătirilor temeinice ale vrăjmaşilor, atacatorii au fugit în dezordine spre vale, pe coasta abruptă, cuprinşi de panică şi groază.
Ei au fost urmăriţi cu furie de canaaniţi, care „i-au urmărit de la poartă… şi i-au bătut la vale".
Chiar dacă pierderea a fost mică în ceea ce priveşte numărul, întrucât numai treizeci şi şase de oameni au fost omorâţi, înfrângerea a fost totuşi descurajatoare pentru întreaga adunare.
 „Poporul a rămas încremenit şi cu inima moale ca apa." Era pentru prima dată când dădeau piept cu canaaniţii în luptă deschisă şi ce se va întâmpla în luptele mari care le stăteau înainte, când apărătorii unei cetăţi mici îi puseseră pe fugă?
Iosua a privit rezultatul acesta rău ca pe un semn de neplăcere din partea lui Dumnezeu şi, plin de durere şi presimţiri sumbre, „şi-a sfâşiat hainele şi s-a aruncat cu faţa la pământ până seara, înaintea chivotului Domnului, el şi bătrânii lui Israel, şi şi-au presărat capul cu ţărână".
„Ah! Doamne, Dumnezeule", striga el, „pentru ce ai trecut poporul acesta Iordanul ca să ne dai în mâinile amoriţilor şi să ne prăpădeşti?… Dar, Doamne, ce voi zice, după ce Israel a dat dosul înaintea vrăjmaşilor lui?
Canaaniţii şi toţi locuitorii ţării vor afla, ne vor înconjura şi ne vor şterge numele de pe pământ. Şi ce vei face Tu Numelui Tău celui mare?" Răspunsul Domnului a fost: „Scoală-te!
Pentru ce stai culcat astfel pe faţa ta? Israel a păcătuit; au călcat legământul pe care li l-am dat".
Era timpul să acţioneze repede şi hotărât şi să nu mai stea în disperare şi văicăreală.
În tabără era un păcat ascuns, care trebuia căutat şi îndepărtat înainte ca prezenţa şi binecuvântarea Domnului să fie cu poporul Său.
„Eu nu voi mai fi cu voi dacă nu nimiciţi ce este dat spre nimicire din mijlocul vostru." Porunca lui Dumnezeu fusese nesocotită de unul dintre cei rânduiţi să aducă la îndeplinire judecăţile Lui. Iar poporul întreg era făcut răspunzător pentru vinovăţia celui ce se abătuse: „Au luat din lucrurile date spre nimicire, le-au furat şi au minţit şi le-au ascuns printre lucrurile lor".
Lui Iosua i s-au dat îndrumări cum să-l descopere şi cum să-l pedepsească pe vinovat. Pentru descoperirea vinovatului au folosit sorţii.
Nu a fost arătat păcătosul pe nume, ci pentru un timp lucrurile au fost lăsate neclare, pentru ca poporul să-şi simtă răspunderea pentru păcatele ce domneau în mijlocul lui şi, în felul acesta, să fie îndemnat să-şi cerceteze inima şi să se umilească înaintea lui Dumnezeu.
Iosua a adunat poporul dis-de-dimineaţă, „după seminţiile lui", iar scena solemnă şi impresionantă a început. Pas cu pas, cercetarea a mers mai departe.
Proba îngrozitoare se apropia tot mai mult.
Mai întâi a fost atinsă seminţia, apoi familia, după aceea casa şi în sfârşit bărbatul, şi Acan, fiul lui Carmi, din seminţia lui Iuda, a fost arătat de degetul lui Dumnezeu ca fiind omul care îl nenorocise pe Israel. Pentru ca vinovăţia lui să fie pe deplin demonstrată, să nu se lase loc pentru acuzaţia că ar fi fost condamnat pe nedrept, Iosua i-a cerut lui Acan să spună adevărul sub jurământ.
Nenorocitul şi-a mărturisit complet vinovăţia: „Este adevărat că am păcătuit împotriva Domnului, Dumnezeului lui Israel… Am văzut în pradă o manta frumoasă de Şinear, două sute de sicli de argint şi o placă de aur în greutate de cincizeci de sicli; le-am poftit şi le-am luat; iată, sunt ascunse în pământ în mijlocul cortului meu".
Îndată au fost trimişi oameni la cortul lui, care au dat la o parte pământul în locul indicat, „şi iată că lucrurile erau ascunse în cortul lui Acan şi argintul era sub ele.
Le-au luat din mijlocul cortului, le-au adus lui Iosua şi tuturor copiilor lui Israel şi le-au pus înaintea Domnului". Sentinţa a fost rostită şi executată imediat. „Pentru că tu ne-ai nenorocit", zise Iosua, „şi pe tine te va nenoroci Domnul azi".
Întrucât tot poporul fusese socotit răspunzător pentru păcatul lui Acan şi suferise de pe urma lui, trebuia ca, prin reprezentanţii săi, să ia parte şi la pedepsire. „Şi tot Israelul l-a ucis cu pietre."
Apoi s-a strâns peste el o mare grămadă de pietre - ca mărturie pentru păcat şi pedepsirea lui. „Din pricina acelei întâmplări s-a dat locului aceluia numele de valea Acor", care înseamnă „tulburare".
În cartea Cronicilor stă scris spre amintirea lui: „Acan, care a tulburat pe Israel" (1 Cron.2,7).
Păcatul lui Acan a fost săvârşit, sfidând cea mai directă şi mai solemnă avertizare şi cele mai puternice dovezi ale puterii lui Dumnezeu.
„Feriţi-vă de ceea ce va fi dat spre nimicire ca să nu fiţi daţi spre nimicire", aşa i se spusese lui Israel. Porunca fusese dată imediat după trecerea Iordanului şi recunoaşterea legământului lui Dumnezeu prin circumciderea poporului, după prăznuirea Paştelui şi arătarea Îngerului legământului, Căpetenia oştirii Domnului.
A urmat apoi luarea Ierihonului, ca dovadă că nimicirea va cădea fără îndoială peste călcătorii Legii lui Dumnezeu. Faptul că numai puterea lui Dumnezeu îi dăduse biruinţă lui Israel, şi că acesta nu cucerise Ierihonul prin propria lui putere, dădea o însemnătate solemnă poruncii care le interzicea să-şi însuşească ceva din prada Ierihonului.
Dumnezeu, prin puterea cuvântului Său, nimicise această fortăreaţă întărită; era cucerirea Lui şi numai Lui trebuia să-I fie consacrată cetatea, cu tot ce cuprindea ea. Între milioanele lui Israel s-a găsit un singur bărbat care s-a încumetat să calce porunca lui Dumnezeu în ceasul solemn al biruinţei şi al judecăţii.
La vederea costumului babilonian scump, lăcomia lui Acan s-a trezit; chiar în clipa când era faţă în faţă cu moartea, el îl numea „o manta frumoasă de Şinear".
Un păcat a adus un altul şi şi-a mai însuşit şi aurul şi argintul consacrat tezaurului Domnului - Îl jefuise pe Dumnezeu de primele roade ale pământului Canaanului.
Păcatul de moarte care a dus la nimicirea lui Acan îşi avea rădăcina în lăcomie, unul dintre păcatele cele mai obişnuite şi privite cu cea mai mare uşurătate.
În timp ce alte păcate sunt dezvăluite, şi pedepsite, foarte rar călcarea poruncii a zecea atrage o mustrare şi aceea uşoară! Urâciunea păcatului acestuia şi urmările lui îngrozitoare sunt lecţii extrase din relatarea faptei lui Acan. Lăcomia este un rău care creşte treptat.
Acan cultivase pornirea spre lăcomie, până când aceasta ajunsese un obicei care-l prinsese în lanţuri aproape cu neputinţă de sfărâmat. În timp ce hrănea răul acesta, ar fi putut cel puţin să fie umplut de groază la gândul că ar putea aduce nenorocire asupra întregului Israel; dar puterile conştiinţei lui fuseseră amorţite prin păcat şi, când ispita a venit, el i-a căzut uşor pradă.
Oare nu se săvârşesc şi astăzi păcate asemănătoare faţă de avertismente tot atât de solemne şi precise? Şi nouă ni se interzice, la fel de hotărât, să ne lăsăm pradă lăcomiei, aşa după cum nu i se dăduse voie lui Acan să-şi însuşească ceva din prada Ierihonului.
Dumnezeu consideră lăcomia ca fiind la fel ca vrăjitoria. Ni se dă avertismentul: „Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona" (Col.3,5; Mat.6,24). „Vedeţi şi păziţi-vă de orice fel de lăcomie" (Luca 12,15). „Nici să nu fie pomenită între voi" (Efes.5,3).
Avem în faţa noastră soarta grozavă a lui Acan, Iuda, Anania şi Safira. Cu mult mai înainte, avem exemplul lui Lucifer, acel „luceafăr al zorilor" care, râvnind după o stare mai înaltă, a pierdut pentru totdeauna mărirea şi fericirea cerului.
Şi, în ciuda tuturor acestor avertismente, pretutindeni domneşte lăcomia. Pretutindeni se arată urmele ei murdare.
Ea aduce în familie nemulţumire şi discordie; trezeşte în săraci invidia şi ura împotriva celor bogaţi; duce la apăsarea istovitoare a săracilor de către bogaţi.
Şi acest rău există nu numai în lume, ci şi în biserică. Cât de des se întâlnesc aici egoismul, lăcomia, părtinirea, neglijarea binefacerii şi jefuirea lui Dumnezeu în zecimi şi daruri! Printre membrii comunităţii care „stau bine şi corespund în totul" se află, din nenorocire, mulţi Acani. Mulţi bărbaţi care au bunuri câştigate pe căi nedrepte, lucruri pe care Domnul le-a blestemat, vin în mod curent la biserică şi se aşează la masa Domnului.
De dragul unui costum babilonian, mii de oameni continuă să jertfească conştiinţa lor curată şi nădejdea cerului.
Mulţi îşi dau cinstea şi calităţile lor folositoare în schimbul pungii cu arginţi. Strigătul săracului în nevoie rămâne fără răspuns, lumina Evangheliei este oprită să înainteze, batjocura omului din lume este trezită prin purtări care contrazic mărturisirea creştină; şi, cu toate acestea, creştinul lacom continuă să-şi adune comori.
„Se cade să înşele un om pe Dumnezeu?" (Mal.3,8) întreabă Domnul.
 Păcatul lui Acan a adus nenorocirea asupra întregii naţiuni. Din pricina păcatului unui singur om, neplăcerea lui Dumnezeu va rămâne asupra comunităţii Sale până când abaterea va fi descoperită şi îndepărtată. Influenţa de care are să se teamă mai mult comunitatea nu este aceea a împotrivitorilor ei făţişi, a necredincioşilor şi a batjocoritorilor, ci a urmaşilor nesinceri ai lui Hristos.
Aceştia fac ca binecuvântarea Dumnezeului lui Israel să fie reţinută şi poporul Lui să slăbească. Atunci când comunitatea se află în greutăţi, când se dă pe faţă răceală şi decădere spirituală care dau prilej vrăjmaşilor lui Dumnezeu să se bucure, membrii ei, în loc să-şi încrucişeze braţele pentru a se plânge de starea lor nenorocită, să cerceteze mai bine dacă nu cumva se află un Acan în tabără. Fiecare să caute cu umilinţă şi cercetare a inimii să-şi descopere păcatele ascunse care îndepărtează prezenţa lui Dumnezeu. Acan şi-a recunoscut vinovăţia, dar când era prea târziu ca mărturisirea să-i mai fie de vreun folos. Văzuse oastea lui Israel cum se înapoiază înfrântă şi descurajată de la Ai.
Cu toate acestea, nu se înfăţişase pentru a-şi mărturisi păcatul.
A văzut cum Iosua şi bătrânii lui Israel se pleacă la pământ copleşiţi de o durere atât de mare, că nu putea fi exprimată în cuvinte.
Dacă atunci şi-ar fi recunoscut păcatele, ar fi dat oarecum dovadă de o pocăinţă adevărată, dar a tăcut. El a auzit înştiinţarea că se săvârşise un mare păcat, arătându-se hotărât caracterul acestuia. Dar buzele lui au fost pecetluite.
A început apoi cercetarea. Cum mai tremura sufletul lui de groază când au fost arătate mai întâi seminţia, apoi casa şi pe urmă familia lui!
Dar tot nu a mărturisit, până când degetul lui Dumnezeu nu a fost îndreptat către el. Atunci, când nu mai putea să-şi ascundă păcatul, a descoperit adevărul.
Cât de adesea se fac mărturisiri de felul acesta! Ce mare deosebire este între a recunoaşte faptele după ce totul a fost dovedit şi a mărturisi păcatul care este cunoscut numai de noi şi de Dumnezeu!
Acan nu şi-ar fi recunoscut păcatul dacă nu ar fi nădăjduit că prin aceasta putea înlătura urmările nelegiuirilor sale.
Dar mărturisirea lui nu a servit la altceva decât să arate că pedeapsa este îndreptăţită. Nu se dădea pe faţă o căinţă adevărată, o adâncă părere de rău, o schimbare a minţii şi o scârbă faţă de păcat.
La fel, cei vinovaţi vor mărturisi de-abia când vor sta la judecată înaintea lui Dumnezeu, după ce fiecare caz va fi fost hotărât fie spre viaţă, fie spre moarte.
Urmările pe care şi le-a atras fiecare vor smulge de la toţi cei vinovaţi o recunoaştere a păcatelor.
Ea va fi scoasă de la fiecare suflet, de simţământul îngrozitor al vinovăţiei şi de aşteptarea înfricoşată a judecăţii. Dar astfel de recunoaştere nu-l poate salva pe păcătos.
Mulţi, asemenea lui Acan, se simt în siguranţă câtă vreme pot să-şi ascundă de semeni abaterile lor şi se mângâie la gândul că Dumnezeu nu o ia prea în serios cu dezvăluirea şi acuzarea nelegiuirii.
Mult prea târziu vor sta faţă în faţă cu păcatele lor, într-o zi când, pentru veşnicie, ele nu vor mai putea fi curăţite nici cu jertfe, nici cu arderi de tot.
Când se vor deschide cărţile cerului, Judecătorul nu-i va arăta omului vinovăţia, ci îl va privi pătrunzător, convingător, şi fiecare faptă, fiecare purtare din viaţă, se va împrospăta în memoria făcătorului de rele.
Nu va mai fi nevoie ca vinovatul să fie căutat, ca pe timpul lui Iosua, de la seminţie până la familie, ci chiar buzele lui vor mărturisi faptele ruşinoase.
Păcatele ţinute ascunse faţă de oameni vor fi atunci cunoscute întregii lumi.




 Siteul Bisericii Crestine Adventistite de Ziua Saptea Miscarea de Reformatiune Copyright © 2003-2013 AZSMR

Exercitii pentru Evolutia Spirituala

Formula nu este deloc complicată.
Puteţi să o accesaţi zilnic, să vă stabiliţi clar ce doriţi să experimentaţi la începutul fiecărei zile.
 Poate că dorinţele voastre par altora, limitaţi,imposibile.
Conştienţi de propria valoare, trebuie să descoperiţi în voi lucrurile care vă fac fericiţi.
 Ce vă face să vă simţiţi uşuraţi, plini de viaţă? Cum să răspândiţi liniştea pe Pământ? Oricare ar fi dorinţele, ţineţi-le vii în suflet.
Chemaţi-le la sânul vostru: „Vreau să trăiesc în armonie.
 Vreau să fiu sănătos şi plin de energie creatoare.
 Să am de toate din belşug, ca să pot trăi viaţa din plin, locuinţa şi hrana să nu-mi lipsească, ca să le pot împărţi cu cei din jurul meu.
  " N-aţi fost crescuţi cu o astfel de mentalitate.
De două sau trei ori pe zi acordaţi-vă câteva minute limpezirii gândurilor.
 Deschideţi centri energetici din corp şi din afara lui prin invocarea luminii.
 Frecvenţa ei o denumim pilon sau fascicul de lumină. Imaginaţi-vă o rază care se infiltrează în toţi centrii chakra, şapte în interior şi cinci deasupra corpului.
Sunt centri informaţionali, vortexuri care din momentul activării se rotesc neîncetat.
 Astfel, creează o mişcare circulară care antrenează la rândul ei filamentele fotocodificate—ele se restructurează şi ajung să formeze cele douăspreze cecatene ale noului ADN.
Este vital pentru cei care doresc să ajungă într-un echilibru corporal deplin să exerseze constant un program de respiraţie profundă.
 Importanţa respiraţiei are de-a face cu oxigenarea întregului organism.



Recomandăm de asemenea şi alte exerciţii celor care doresc o accelerare subită a energiei:rotaţia. Deplasaţi-vă de la stânga spre dreapta, învârtiţi-vă şi concentraţi-vă privirea asupra degetului mare, numărând şi învârtindu-vă în paralel.
 Cel puţin treizeci şi trei de rotaţii,măcar o dată pe zi trebuie să aibă exerciţiul vostru.
 Puteţi atinge numărul de rotaţii printr-o evoluţie lentă.
 Iar dacă reuşiţi să parcurgeţi toate cele treizeci şi trei de rotaţii, de trei ori pezi, însemnând un total de nouăzeci şi nouă de rotaţii, ei bine, nu se ştie cât timp v-a mai rămas de petrecut pe Pământ—ori în dimensiunea actuală.
La sfârşitul exerciţiului, indiferentde câte ori v-aţi învârtit, împreunaţi-vă palmele la nivelul pieptului. Ţineţi-le strânse,deschideţi larg ochii şi legănaţi-vă spre stânga şi spre dreapta, ca şi cum v-aţi ţine bine pe picioare, dar aţi menţine rotaţia în continuare.
 Procesul este menit să accelereze mişcarea circulară a sistemelor chakra, care vă susţin capacitatea de recepţie şi interpretare a datelor.
 Ca o concluzie, metodele cele mai eficace sunt intenţia, respiraţia, întrebuinţarea pilonului de lumină şi rotirea.
 Mai este însă una. Întrucât sunteţi fiinţe electromagnetice, capabile să vă modificaţi frecvenţa extrem de rapid, vă recomandăm să beţi cât mai multă apă; proaspătă,purificată, de preferinţă de izvor.
 Este cel mai eficient conductor.
Vă menţine sistemul deschis şi operaţional.
Puteţi face o sumedenie de alte lucruri.
 Deprindeţi-vă cu stările modificate de conştiinţă şi menţineţi controlul orice ar fi.
 Cultivaţi-le şi folosiţi-vă de ele pentru a strânge informaţii şi a modifica probabilităţile, mai întâi în afara culoarelor timpului şi apoi în propriile vieţi.
 Părăsiţi-le pentru a reveni în deplin control al voinţei şi pregătiţi să le folosiţi din nou ori veţi mai avea nevoie.
Veţi constata că în acele momente acceleraţia energetică va atinge cote extreme.
 Cu cât sunt mai multe conştiinţe planetare care să aibă astfel de capacităţi, cu întreaga matrice a conştiinţei umane va suferi mutaţii mâi mari.
 Din ce în ce mai multă energie va atinge Pământul datorită celor care o pot recepţiona acum.
Toţi sunteţi capabili să recepţionaţi şi să onoraţi energia, fiindcă se cere primită.
Se aseamănă unui puţ de petrol.
La ce folos că există, dacă nu sunt amenajări care să furnizeze petrolul atât de preţios? Fără amenajare, ar fi doar o sursă de murdărie.
 Numai încazul în care te foloseşti de darurile naturale de genul puţurilor de petrol, pungilor de gaze naturale sau cascadelor şi le combini cu voinţa omului, creezi o sursă constantă de energie.
Cei care ştiu să manipuleze astfel de surse devin foarte bogaţi.
 Aspectul esenţial al acestui proces de dirijare a energiilor este venerarea planetei ca izvor de înţelepciune.
 Vi se oferă o resursă naturală extrem de preţioasă, fiţi atenţi cum vă folosiţi de ea.
Dacă o utilizaţi cu înţelepciune, veţi deveni cu toţii mult mai bogaţi, în ceea ce priveşte toate capacităţile şi virtuozităţile.
Mulţi vă doriţi să ajungeţi în tărâmuri înalte şi să poposiţi pe acele meleaguri, uitând că misiunea voastră trebuie să se desfăşoare pe Terra.
Staţi pe loc! Poate nu înţelegeţi astfel de cuvinte deocamdată.
 Dar veţi afla destul de curând că evoluaţi din ce în ce mai repede şi dacă nu sunteţi bine consolidaţi pe Pământ—de unde să coordonaţi celelalte euri—sistemul nervos poate claca.
Modificările de frecvenţă şi fluxul mereu mai intens de lumină către corp determină o capacitate amplificată de recepţie a datelor. Vi se mai întâmplă să vă plictisiţi de lumea în care vă aflaţi momentan şi atunci nu doriţi decât să primiţi date, uitând cu totul de lumea înconjurătoare.
În lipsa unei fermităţi a identităţii, nu puteţi accesa informaţia care vă sta la dispoziţie.
 V-ar suprasolicita sistemul, sau n-aţi şti cum să o interpretaţi şi atunci v-aţi panica.
Veţi fi nevoiţi să menţineţi echilibrul între mai multe lumi.
 Cum trebuie procedat? Sunt primordiale intenţia, exerciţiul şi puterea voinţei.
 Conştiinţa clară a identităţii voastre vă va ajuta să pătrundeţi în toate aceste lumi.
 Veţi simţi fluxuri imense de energie şi veţi putea să le redirecţionaţi unde şi când aveţi nevoie de ele—devenind astfel supra-oameni.
O metodă eficientă de a conştientiza identitatea este contactul direct cu pământul.
 Ieşiţi în sânul naturii şi rămâneţi o vreme acolo.
 Aşezaţi-vă lângă un copac.
 Luaţi un scaun şi aşezaţi-vă în lumina soarelui, citiţi o carte şi lăsaţi lumina solară să vă învăluie.
 Sau înotaţi,intraţi cu picioarele în apă.
 Toate sunt elemente primordiale ale planetei, trebuie să le simţiţi pe toate direct.
Evoluţia întregii specii umane, dovedită de capacitatea de a uni dimensiunile se va extinde asupra sistemului nervos, care va deveni capabil să interpreteze informaţiile referitoare la transformările mondiale.
 Toate sunt aproape.
 În ultimul an, mare parte din informaţiile pe care le cunoşteaţi cu toţii din surse secrete au foit fost făcute publice.
 Mulţi dintre cei care habar nu aveau de relatările cu extratereştri sau de metodele de perfecţionare corporală au devenit subit interesaţi.
 Ştiu cu toţii că mişcarea ia proporţii şi că lumea întreagă este înpragul schimbării, care depăşeşte graniţele Statelor Unite.
Conflictul între energii stă la rădăcina marii bătălii care va urma.
 Se va amplifica întrucâtc onflictul se poartă pentru supremaţia unei singure frecvenţe, care să-i înrâurească de acum înainte pe toţi.
Voi ce frecvenţă susţineţi, sub aparenţă umană şi ce trebuie să faceţi înaceste momente?Este esenţial să vă cunoaşteţi cât mai bine identitatea şi misiunea în astfel de momente.
Tranzitul interdimensional, însoţit de modificarea frecvenţelor şi de accelerarea energiilor, va determină transformarea rapidă a sistemului nervos care, ca traducător al informaţiei, trebuie să meţină controlul.
 Învăţaţi să manipulaţi simultan şi conştient mai multe realităţi deodată, menţinând Pământul ca sursă a decodării informaţii.
 N-aţi mai ti pe planetă dacă n-ar fi fost necesar să transmiteţi toate energiile şi informaţiile Terrei. Ori de câte ori vă simţiţi plini de energie, chiar şi electrică, să ştiţi că sunteţi într-o stare modificată a conştiinţei.
Trebuie să recunoaşteţi toate versiunile de stări modificate, ca să permiteţi tranzitul informaţional ori de câte ori apare
.Dacă simţiţi starea modificată şi primiţi energie, informaţională ori vindecătoare, trebuie să-i permiteţi tranzitul.
Lăsaţi-o să vă parcurgă organismul şi trăiţi starea de multidimensionalitate. Ţineţi minte trăirea, dar nu încercaţi să o interpretaţi.
 Permiteţi energiei să se scurgă din voi în pământ şi mai târziu veţi înţelege totul.
Puteţi accesa corpul emoţional din momentul în care aveţi încredere deplină în afectivitatea voastră. Fiţi convinşi că emoţiile sunt benefice şi sigure, că au o menire precisă şi că nu vă stau în cale.
Ori de câte ori le simţiţi, aşteptaţi să vedeţi cum se comportă.
Se întâmplă să vă certaţi cu copiii şi ei să ţipe la voi, lucru care vă enervează şi ripostaţi cu ţipăt—atunci scrutaţi-vă afectivitatea.
Cum se manifestă ea? Orice astfel de stare vă îngăduie accesul la informaţia multidimensională. Depistaţi frecvenţa respectivă şi menţineţi-o.
Este o opinie universală că emoţiile nu pot fi controlate.
 Nimic mai falş! Le puteţi controla în permanenţă.
Ele se pot transforma în frecvenţe interne prin care să accesaţi nucleul fiinţei voastre.
Iar o altă persoană vă poate privi fără să aibă cel mai mic indiciu că fenomene atât de intense se petrec în sinea voastră.
 Nu înseamnă că blocaţi fluxul energetic în voi; ci doar că trăiţi respectiva emoţie fără să o valorizaţi pozitiv ori negativ—doar o trăiţi.
Exploraţi-i limitele. Unde vă duce? Care-i pasul următor? Rupeţi-vă de evenimentul care a cauzat emoţia.
Vă va ajuta pe unii.
Exerciţiile fizice vă vor ajuta să vă eliberaţi.
Ţesuturile musculare v-au folosit pentru a îmbrăca scheletul.
 Muşchii s-au mărit şi au împiedicat difuzarea informaţiei de la nivel osos.
Trebuie să accesaţi informaţiile stocate în structura osoasă, fiindcă acolo este adevărata istorie a neamului omenesc.
 Străbateţi straturile de ţesut şi regăsiţi adevărul îngropat în trup.
Planul misiunii voastre terestre iese la iveală cu cât săpaţi mai adânc.
 Ca şi jocul din copilărie: ascundeţi ceva şi când căutătorul se apropie de acel obiect, îl îndrumaţi, „mai cald,fierbinte!" Corpul întreg începe să freamăte când planul se apropie de desăvârşire, depăşind logica şi aprofundând experienţa.
 Scopul vi se dezvăluie fără aportul gândirii.
 Corpul, nu mintea, se raliază informaţiei.
 Libera fluctuaţie a afectivităţii va întregi experienţa.
 În situaţia în care analizaţi, nu aţi reuşi să înţelegeţi ce vi se întâmplă.
 Aveţi nevoie de afectivitate.
 Punem iar accentul pe aceste cuvinte.
 Unii vă lăudaţi că reuşiţi de fiecare dată să vă depăşiţi afectele.
Nu veţi mai reuşi mult timp de acum; înainte fiindcă„performanţa" voastră aduce distrugerea.
Credeţi că v-aţi rezolvat disensiunile cu părinţii.
 Mai curect ar fi să afirmaţi că în starea actuală a lucrurilor, asta este opinia voastră.
Doar prin exerciţii fizice sau prin meditaţii cu cristale veţi putea să vă înălţaţi spre planul viziunilor, de unde să obţineţi o imagine mult mai clară a evoluţiei evenimentelor.
Informaţia este scrisă şi stocată în piatră.
Dar şi osul serveşte ca suport eficace pentru informaţie. De aici, importanţa pe care trebuie să o acordaţi structurii scheletului, cronică a experienţei personale din timpul vieţii.
Eliberaţi informaţia şi nu vă mai frustraţi considerândcă aţi încheiat anumite capitole ale vieţii. Afirmaţi: „Ce minunat! Am mai găsit ceva aici.


 MESAJE DIN CONSTELATIA PLEIADELOR


 Floryn.

Sexualitatea

Sexualitatea—puntea spre nivelurile superioare ale conştiinţei Atunci când biblioteca din voi a fost amestecată, iar ADN-ul împuţinat până la limită de date şi de memorie, sexualitatea v-a rămas întreagă în corpul fizic. I s-a dat destinaţia de reproducere, desigur—ca o modalitate prin care specia şi-ar menţine esenţa şi s-ar conserva în timp. Adânc în mecanismul sexualităţii găsiţi o frecvenţă tangibilă, căutată de mulţi, dar înţeleasă de puţini. Se numeşte orgasm.Scopul său iniţial a fost răstălmăcit până în prezent. Corpul a uitat orgasmul cosmic de care este în stare, din cauză că societatea v-a inoculat timp de mii şi mii de ani ideea că sexualitatea ar dăuna. V-a pistonat ca să vă ţină sub control, să nu căutaţi libertatea pe care sexualitatea v-o pune la dispoziţie. Ea vă pune în legătură cu frecvenţa extazului, care va mijloceşte contactul cu divinitatea şi cu informaţia.Are un renume rău pe planetă şi chiar în propria voastră structură celulară. Nu datează din timpul acestei existenţe; ţine de mii de ani de practică eronată. E musai să spulberaţi conotaţiile negative din jurul sexualităţii din chiar aceasta existenţă, dar şi să examinaţi cumv-aţi putea folosi energia sexuală prin toate eurile multidimensionale.Organele sexuale sunt căi ale plăcerii prin care se transmit frecvenţe curative şi stimulative pentru corp şi care conferă înălţare spirituală. Este atât de prost înţeleasă pe Pământ, că ori de câte ori se petrece între doi indivizi, arareori are o legătură cât de mică cu spiritualitatea.De fapt, ea invocă o spiritualitate eliberată şi care se priveşte pe sine ca pe un creator Şi totuşi, este puntea care vă duce spre nivelurile superioare ale conştiinţei.V-am vorbit de persoanele care se slujesc de lumină. După ce au reuşit să-şi găsească partenerii potriviţi pentru o relaţie monogamă, au atins aceste stări înalte de conştiinţă.Monogamia tinde să se preteze majorităţii foarte bine deoarece vă găsiţi un corespondent stabil pentru frecvenţa voastră. În cazul mai multor parteneri, aveţi tendinţa să vă ascundeţii dentitatea: aici daţi câte puţin, dincolo puţin, iar sămânţa voastră se împrăştie. Cel mai bine este să vă limitaţi la o singură persoană, dar nu este neapărat necesar să staţi lângă aceeaşi persoană toată viaţa. Fiţi credincioşi, deschişi, împărţiţi totul cu persoana de lângă voi şi alegeţi acelaşi drum. Dacă este pentru toată viaţa, minunat. Dar dacă nu-i aşa şi ajungeţi într-o situaţie când nu mai comunicaţi şi nu vă mai ajutaţi reciproc, simţind că nu puteţi face saltul alături de persoana de lângă voi, puneţi-i capăt şi găsiţi pe altcineva care se acordă cu vibraţia voastră. În existenţa intimă se dezvoltă încrederea. Vi se parc greu să aveţi încredere în voi, fiindcă nu aveţi un model de urmat. Dar printr-o relaţie învăţaţi să vă încredeţi, fiindcă relaţia în sine vă reflectă ca o oglindă, arătându-vă tot ce nu puteţi vedea din perspectiva voastră. Vă puteţi vedea cumva din exterior ori de câte ori aţi deschis un canal de comunicare prin sexualitate şi intimitate, dar nu când le folosiţi ca pe o distracţie lejeră cu celălalt. Mulţi v-aţi folosit sexualitatea ca să vă distraţi, fără să aprofundaţi intimitatea. Simţiţi cum se acumulează energii privind în ochii celuilalt şi, înfierbântându-vă, în loc să vă exploraţi atât intim cât şi spiritual, vă blocaţi unii centri ai simţirii, intraţi în carapace şi vă rezumaţi la sexul primitiv,genital, fiindcă celălalt este prea înspăimântător şi intens, cel în care trupurile şi spiritele vise unesc în totalitate. Uneori sexul nebun este nemaipomenit şi minunat. Noi doar vă sugerăm că mai există şi altceva în afară de el. Multe altele, iar nimeni nu vă împiedică să încercaţi, în afară de frica de a renunţa la gardă şi la limite. .................................................................................................... .................................................................................................... Multe din fricile pe care le aveţi le-aţi creat singuri, prin comportamentul din viaţa sexuală.Istoria propriei sexualităţi vă afectează nespus sufletul, care o reverberează mai departe în tot corpul. Nu vreţi să ţineţi seama de adevăr fiindcă uneori vă doare prea tare şi vă auto-pedepsiţi. Nu vă mai judecaţi, adoptaţi o atitudine neutră—orice aţi descoperi, oricât de infam vi s-ar părea sau de dificil, indiferent de violenţa pe care o implică. Pricepeţi că aţi fost puşi să acumulaţi date şi să vă înţelegeţi pe voi înşivă.Sexualitatea este o frecvenţă. Este tot ce v-a mai rămas după înlăturarea istoriei, aamintirilor şi a identităţii voastre. Numai sexualitatea vă mai permite acum să descoperiţicum eraţi înainte.Bineînţeles, nu vi s-a mai spus asta niciodată. Ne permitem acum să imputăm Bisericii secretizările. Ne cerem scuze de pe acum membrilor oricărei biserici. Ele au apărut ca organizaţii menite să controleze religia şi dezvoltarea spirituală şi să ofere multora un loc demuncă, să impună ierarhii şi grupuri privilegiate. Puţine au fost cazurile când o biserică a ţinut să informeze într-adevăr oamenii. De obicei, nu vedeţi biserica în ipostaza unei surse de informare. Însă orice religie care informează operează pe frecvenţa adevărului.Tărâmurile spirituale au fost zăvorâte în calea corpului omenesc. Datorită şansei pe care sexualitatea le-a acordat-o oamenilor de a-şi recăpăta memoria, de a intra în legătură cu eul spiritual şi cu creatorul spiritului lor şi, în fond, de a regăsi tărâmul spiritual interzis, bisericile au ajuns să promoveze sexualitatea în scopul procreării. V-au convins că singurul motiv pentru care vă este oferită sexualitatea este ca să faceţi omuleţi.I s-a creat o reputaţie foarte proastă sexualităţii. Femeilor li s-a tot repetat că trebuie să suporte sexualitatea ca să-şi slujească bărbaţii şi nu pot controla procesul naşterii. Iar ele au crezut; până astăzi, consideraţi că nu vă puteţi controla acea parte corporală. Nu-i adevărat— trebuie să înţelegeţi că doar voi decideţi dacă să aveţi un copil sau nu. Nu-i atât de complicat pe cât aţi fost făcute să credeţi. Decizia şi intenţia sunt cele două componente ale materializării. Inclusiv în chestiunea naşterii. Dacă femeile ar fi avut această capacitate în ultimele milenii, dacă şi-ar fi putut explora sexualitatea fără teama continuă de a nu rămâne însărcinată, probabil că ar fi descoperit, alături de bărbaţi, că sunt mult mai libere decât li s-aspus.Descoperirea frecvenţei ultime a sexualităţii reiese din experienţa dragostei. Nu are nici înclin nici în mânecă cu heterosexualitatea ori homosexualitatea. Mai degrabă, este în strânsă legătură cu cele două fiinţe umane care îşi provoacă reciproc plăcerea într-un mod care deschide frecvenţele conştiinţei. Omul nu a făcut decât să amestece o groază de norme externe în individualitatea expresiei sexuale.Dragostea trebuie dezvoltată în cadrul fiecărei relaţii. Iubindu-l şi cinstindu-l pe celălalt numai contează că sunteţi diferiţi ca bărbat şi femeie. Contează doar vibraţia iubirii şi căutarea ei, pe care le împliniţi în momentul fuzionării flăcării duble, parte femeiască şi parte bărbătească.Normal ar fi ca sexualitatea să fie explorată prin sentimente. A treia şi a patra chakră vă pun în legătură cu eurile emoţional şi compasional, care stabilesc legătura cu eul spiritual.Acesta din urmă este partea multidimensională din voi—prin care sunteţi prezenţi simultan în mai multe forme. Cu acordul vostru, aţi fost trimişi în misiune pentru a conştientiza toate realităţile în care vă aflaţi. Conştiinţa vă permite să abordaţi diverse frecvenţe, să vă amintiţi adevărata identitate şi să modificaţi ritmul Universului acestuia.Ne place atât de mult să vorbim despre sexualitate fiindcă este un mister de nepătruns pentru pământeni. Anumite şcoli mistice au avut oarece informaţii despre utilizarea tainică a ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................... sexualităţii. Sunteţi toţi fiinţe electromagnetice şi când intraţi în contact fizic cu un alt om, vă împletiţi frecvenţele unul cu celălalt. Dacă acestea sunt determinate de frecvenţa dragostei,se pot întâmplă lucruri incredibile.Cu mai multe mii de ani în urmă, când viziunea socială era de sorginte matriarhală pe Pământ, energia Zeiţei îşi desăvârşea lucrarea în mulţi. Femeia îşi înţelegea puterea,intuiţia, centrul afectivităţii, legătura cu spiritualul şi dorinţa de a da viaţă. Mai ştia şi că nu era obligată să dea naştere unui copil dacă nu şi-o dorea cu adevărat. Pentru ca societatea patriarhală să închidă cercul şi să pregătească planeta pentru noua transformare a conştiinţei, energia feminină trebuia să se retragă. Astfel, puterea, energia şi înţelegerea sexualităţii tipic feminine au fost suprimate. În timpurile recente—ultimii două mii de ani—s-a ajuns la ideea că femeile nu ar avea nici un fel de control asupra naşterii, că sexualitatea ar fi ceva rău şi dezgustător, că sexul trebuie practicat numai după căsătorie şiaşa mai departe. Dar toate astea fac parte dintr-un program de marketing. Unele astfel de programe de astăzi, care creează o şi mai mare repulsie faţă de sexualitate şi de exprimarea ei, sunt noile boli: SIDA, herpesul şi toate celelalte maladii cu transmitere sexuală. Aţi citit prin ziare şi v-aţi speriat de propria Voastră exprimare, intuiţie şi, în fond,bucurie. Pricepeţi? Înainte de restructurarea ADN-ului, cea mai întâlnită metodă prin care oamenii atingeau tărâmurile superioare şi se înălţau pe ei înşişi spre frecvenţe extra-planetare era unirea electromagnetică prin dragoste. Se contopeau printr-o experienţă care îi propulsa în alte sisteme de realităţi. Dar secretul pe care vi l-am divulgat a fost ţinut cu străşnicie până acum.Mulţi au avut experienţe realmente profunde prin intermediul propriei sexualităţi. Ţinem săsubliniem din nou că nu facem discriminări sau judecăţi despre partenerul alături de care vreţi să experimentaţi dragostea, ba chiar vă sfătuim să renunţaţi voi înşivă la (pre)judecăţi.Sunt parte a programului învechit. Pur şi simplu nu contează că vă ataşaţi de un partener de sex opus sau de acelaşi sex. Este vorba aici de doi oameni care se împreunează fizic în modul pe care ambii îl acceptă şi creează dragostea, fiindcă o împart unul altuia. Ori de câteori integritatea şi dragostea lipsesc în împreunarea umană, cei doi îşi fac reproşuri unul altuia. Pot apărea rezultate devastatoare chiar ia nivelul corporal.Vi s-a. lăsat intactă frecvenţa experienţei orgasmice prin sexualitate ca să vă puteţi aminti de identitatea spirituală. În momentul când energia sau istoria personală vi se dezvăluie, vă veţi unifica multiplele corpuri ale sinelui multidimensional în cadrul corpului fizic. Ca să recepţionaţi impactul integral al identităţii voastre, permiteţi încorporarea celor douăsprezece catene şi rearanjarea filamentelor fotocodificate. Procesul este strâns legat de corpul mental,relaţionat la rândul său cu corpul fizic. Corpul emoţional, corelat cu cel spiritual, nu este peplacul nimănui. Ziceţi cu toţii: „Vreau să evoluez. Îmi doresc o accelerare rapidă, dar nu vreau sa mă centrez afectiv pentru asta."Conexiunea voastră cu eurile multidimensionale se face prin sentimente şi la acest nivel vă opintiţi de fiecare dată. Acceptaţi că dificultăţile proprii au toate un scop. Mulţi aţi vrea să le vedeţi îngropate, aruncate la ghena de gunoi ca pe nişte lucruri mizerabile. Dar toate sunt parte din identitatea voastră pe care nu vreţi să o acceptaţi.Mai ştim şi că uneori, când intervine ceva neaşteptat, îl categorisiţi cu cuvinte de genul:„Urăsc această parte din mine. Să termin cât mai repede cu ea ca să n-o mai văd." Dar ştiţi ceva? Problemele pe care le întâlniti prin ele Invatati. ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................... V-aţi învoit să suferiţi mutaţii, să atrageţi lumina în corp şi să faceţi să înflorească Familia de Lumină pe Pământ. Din moment ce lumina este informaţie, trebuie să luaţi în considerare toate inconvenientele de care v-aţi ciocnit până acum. Sexualitatea este cea mai anevoioasă problemă fiindcă este sinele secret—cel de care vă tot ascundeţi. Societatea v-a ordonat:„Asta-i bine, asta-i rău. Faceţi doar asta şi de cealaltă nu vă atingeţi." Cine v-a dat legile? Cine a fost legiuitorul în toate cazurile? V-aţi blocat pentru că sunteţi incapabili să descifraţi simbolurile propriei voastre limbi. Aşa că ajungeţi în impas. Multora vă plac poveştile prin simplul fapt că vă captează atenţia. Fără poveşti ce v-aţi face? Fiţi atenţi la propriul organism, la câte îi poate arăta sinelui. Veţi reuşisă vă vindecaţi rănile şi vă veţi aduce alinarea şi bucuria în suflete, mulţumiţi cu corpul pecare îl aveţi şi cu identitatea recăpătată prin sexualitate.Aici este cheia, poarta spre tărâmurile superioare ale conştiinţei. Redefinirea sinelui şi a filamentelor determină o nouă definiţie a identităţii, care se răsfrânge şi asupra sexualităţii.Ea trebuie să strălucească în fiecare dintre voi şi, din experienţa pe care v-o împărtăşim, vă încredinţăm că e partea din voi de care vă temeţi cel mai tare. Dar vor apărea alte aspecte,mult mai înfricoşătoare, mai departe.Blocaţi într-o situaţie care implică dragostea, incomprehensibilă pentru voi, vă vine greu deoarece căutaţi iubirea în afara voastră. Căutaţi pe cineva care să dea un sens vieţii voastre, să vă confirme. Dacă nu găsiţi acea persoană, vă înfuriaţi sau vă debusolaţi. Aţi crescut cu acest model de comportament, pe care părinţii şi societatea vi le-a inoculat. De nenumărate ori v-am arătat că atitudinea cea mai benefică este să iubiţi şi să cinstiţi Pământul. Însă de fiecare dată uitaţi şi vă îndreptaţi spre o nouă relaţie care să vă reîntregească. Vi se pare că fără o astfel de relaţie nu vă ridicaţi la aşteptările societăţii. Vă simţiţi singuri. Obişnuiţi-vă să fiţi singuri. Sigurătatea nu e decât o stare psihică. De fapt, nu rămâneţi niciodată singuri. Sumedenie de entităţi roiesc în jurul vostru. Dacă nu v-aţi mai plânge atâta de milă, aţi afla că o cantitate imensă de date este focalizată spre voi şi v-aţi dori să rămâneţi singuri pentru a vă concentra asupra recepţiei.Dragostea de sine şi renunţarea la căutarea permanentă a unui partener vă face să fiţi receptivi la ofertele altora. Este foarte important să vă preţuiţi şi să nu vă mulţumiţi cu o dragoste aparentă, de suprafaţă. Dacă vă hotărâţi să alegeţi un anumit partener alături de care vibraţi, dar nu primiţi ce vă doriţi, nu vă mai plângeţi celuilalt că nu se pliază nevoilor voastre. Dacă respectaţi un criteriu, căutaţi mai departe până când întâlniţi pe cineva care e compatibil. Nu are a face cu soţi sau soţii. Călătoria trebuie să onoreze corpul fizic şi unicitatea sinelui în contact cu cei din jur. Acceptaţi lucrul cu sinele şi permiteţi-i evoluţia.Vă este frică să deveniţi apropiaţi de voi înşivă—să rămâneţi singuri cu voi. Din voi,intimitatea, liniştea, dragostea de sine şi folosirea propriei energii se vor transfera în relaţia cu celălalt.Momentan, sexualitatea nu vă este extrem de clară din cauză că vă amplificaţi şi vă studiaţi frecvenţele. Împreunarea corporală, chiar într-o simplă îmbrăţişare, permite un schimb de frecvenţe. Experienţa sexuală, fluxurile hormonale intracorporale vă invadează organismele.Hormonii activează anumite energii la nivel intracelular, iar esenţele celor doi parteneri trec dintr-unul în celălalt. Din acest motiv, după o experienţă sexuală vă este imposibil să eliminaţi din voi energiile celuilalt. Deşi refuzaţi să rămâneţi cu persoana respectivă,experienţa sexuală rămâne datorită transferului electromagnetic.Treceţi prin modularea frecvenţei, învăţând să o amplificaţi pentru pragul de informare constantă, dragoste de sine şi intimitatea cu voi. Poate să vi se pară confuz şi chiar înspăimântător să puneţi în practică ce învăţaţi acum despre voi înşivă şi despre fuziunea cu celălalt. Cu cât conştientizaţi mai bine procesele, cu atât veţi putea să controlaţi cum să vă folosiţi corpul, unde să-l conectaţi şi unde să-l aşezaţi, mai ales cu cine să fuzionaţi prin sexualitate.Dacă v-aţi convinge caprin expresia sexualităţii v-aţi amplifica în cel mai înalt grad evoluţia,aţi crea automat această experienţă fiindcă v-aţi simţi pregătiţi. Trebuie să fiţi conştienţi însăcă în cadrul procesului evolutiv va interveni la un moment dat o temperare a sexualităţii. Prin frecvenţa sexuală faceţi schimb între voi. Cu alte cuvinte, dacă au loc reacţii chimice între voi şi un partener care nu vă este pe potrivă, îi încorporaţi şi părţile rele, fiindcă energiile se transferă între voi doi integral.Uneori vă veţi îndepărta de astfel de transferuri. Spuneţi: „Dumnezeule, ce mi se-ntâmplă? Îmbătrânesc oare? Mă ofilesc? Ce se petrece cu mine?" Nu vă îngrijoraţi. Învăţaţi să utilizaţi energia stimulatoare a sexului fără să recurgeţi la vreo altă persoană. În loc să intraţi în criză şi să vă isterizaţi, exploraţi energiile practicând arta masturbării, încrezători în legitimitatea şi îndreptăţirea ei. Sau poate că simţiţi stimularea sexuală şi rămâne să vedeţi ce e de făcut.Vă gândiţi: „Nu fac nimic deocamdată. Să vedem ce se întâmplă cu energia din mine." Luaţi energia, eliberaţi-o din corp şi folosiţi-o în alte scopuri.Veţi ajunge în situaţia în care trebuie să vă iubiţi ca şi când v-aţi ţine pe voi înşivă în braţe cape un nou-născut, convinşi că veţi face tot ce vă stă în puteri pentru voi. Mulţi încă nu vă puteţi concentra pentru ceea ce este necesar. Găsiţi acel loc al tăcerii şi al seninătăţii, unde se află toate răspunsurile. Nu îl găsiţi formând un număr de telefon şi cerându-le celorlalţi soluţii. Când veţi învăţa cum să apelaţi la voi pentru a afla răspunsurile, eul interior va grăi.Nu-l puteţi auzi în cele mai multe cazuri fiindcă sunteţi fixaţi în modele comportamentale pe care ştiţi Că trebuie să le, schimbaţi, dar nu doriţi schimbarea fiindcă vi se pare că nu veţi mai fi voi.Ca să fim sinceri, vă este. Vi se întâmplă tuturor. Aveţi impresia că vă fragmentaţi, şi vreţi să rămâneţi întregi cu orice preţ. Vă tot repetaţi: „Sunt întreg. Sunt propriul meu stăpân. Am nevoie de altcineva. Sunt atras de acea persoană. Nu, nu pot privi. Sunt prea înfricoşat. N-am nevoie—ba am nevoie." înainte şi înapoi. Liniştiţi-vă mintea. Ocupaţi-vă de energia care v-a fost încredinţată. Cum adică? Adică oriunde aţi fi, fiţi atenţi cum sunteţi—cum staţi, cum vă folosiţi mâinile, dacă vă repetaţi prin cuvinte, dacă vorbiţi sau tăceţi. Priviţi-vă fără prejudecăţi. Observaţi-vă şi corectaţi-vă, dacă vi se pare că nu sunteţi aşa cum v-aţi dori să fiţi. Potoliţi-vă mintea.Frecvenţa o primiţi de la altcineva dacă între voi doi s-a înfiripat dragostea. Iubirea nu implică o constanţă eternă faţă de o singură persoană. Este pur şi simplu o relaţie atât timp cât relaţia este fructuoasă printr-un respect reciproc şi un schimb neîntrerupt de energii între voi doi. Lipsa dragostei şi a apropierii împiedică schimbul; circuitul se închide. Asta nu exclude sexul reuşit; dar nici nu determină deschiderea circuitului.După cum amperajul curentului electric creşte în permanenţă, tot aşa experienţa orgasmului creşte continuu în intensitate datorită conexiunilor tot mai complexe ale sistemului nervos. El determină expresia afectivităţii la nivel individual. Cu un sistem nervos primitiv veţi avea experienţe sexuale extrem de limitate, mărginite din cauza proastei circulaţii a curentului electric. Experienţa orgasmului determină vindecarea şi restructurarea întregului corp. fizic.Veţi ajunge în situaţia în care nu vă veţi mai putea apropia de cei care nu operează la voltaje similare cu ale voastre. Nu veţi mai fi compatibili. Ca şi cum aţi încerca să puneţi un picior demărimea patruzeci şi cinci într-un pantof de mărimea treizeci şi cinci. Nu veţi reuşi.Incompatibilitatea rezultă din nepotrivirea frecvenţelor. ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Veţi afla importanţa hranei din vibraţii prin fuziunea sexuală. Dar aceasta nu este decât o variantă a fuziunii între oamenii care evoluează prin voltaje identice sau similare. Realitatea în care vă aflaţi ne interesează fiindcă aveţi la dispoziţie atâtea indicii despre cum să deşteptaţi lumea. În străinătate, aparatele electrice nu se potrivesc la prize. De aceea, aveţi nevoie de un adaptor. Ar fi epuizant să vă adaptaţi în permanenţă la noi şi noi vibraţii ori decâte ori v-aţi implica într-o relaţie sexuală. Ar fi un efort copleşitor. V-aţi cheltui energia în încercările de a crea mecanisme de adaptare. Aţi abandona şi nu v-aţi mai încumeta săcontinuaţi fiindcă v-aţi diminua aşteptările.Anii şaizeci au marcat deschiderea explorării sexuale. Într-o clipită, paradigma s-a modificat.Mare parte a energiei planetare din acele vremuri, alăturată inhalării experimentale de substanţe halucinogene, a evidenţiat o nouă paradigmă care v-a separat de generaţiile anterioare. Graniţele s-au îndepărtat instantaneu. V-aţi separat de generaţiile care credeau în război şi nu simţeau—generaţia care îşi exprima sexualitatea numai în întuneric, probabil cu hainele pe ei. Aţi sfărâmat paradigma în multe feluri, stabilind noi direcţii şi noi stiluri deviaţă. A fost ceva minunat. „Doamne, sex eliberat şi dragoste şi corpurile la vedere!“ aţi exclamat.A venit vremea unei noi revoluţii prin care vă veţi ataşa emoţional de o altă persoană. Tânjiţi cu toţii după profunzimea relaţiei dintre doi oameni uniţi prin vibraţii. V-aţi speriat fiindcă nu aveţi deocamdată un model de urmat. Trebuie să vă formaţi singur unul. Încredeti-vă în energia planului cosmic care va declanşa o nouă mutaţie pornind de la dorinţa voastră de avă înţelege din ce în ce mai mult.Vă veţi aminti extrem de limpede diversele expresii ale sexualităţii după cum aţi trecut prin realitate—ca bărbat şi ca femeie, exploratori avizi ai sexualităţii. Trebuie să fii îndrăzneţ pentru asta. Dacă există un domeniu pe care toţi sar să-l judece, este acela al sexului. Aveţi toţi idei bine înrădăcinate despre ceea ce e bine şi rău din punct de vedere sexual. Mulţi veţi rămâne şocaţi amintindu-vă cum aţi întrebuinţat sexualitatea.Acceptaţi că pe Pământ sexualitatea a fost puntea către frecvenţele superioare. Deşi mare parte a datelor au fost răspândite prin tot corpul, capacitatea de a crea viaţa: v-a fost lăsată ca să înţelegeţi care este esenţa fiinţei voastre, nucleul vostru dur. Vibraţia sexuală a rămas conexiunea cu identitatea cosmică, însă conceptul a fost greşit înţeles şi înstrăinat într-unfinal. Vrem să pricepeţi că imaginea de ansamblu se anunţă mai grozavă decât a îndrăznit vreunul din voi să creadă.Unii au refuzat să se sincronizeze acestor frecvenţe fiindcă sexualitatea i-ar fi purtat pe aripile libertăţii şi ar fi putut înţelege multe. V-a fost dăruită ca frecvenţă, să străbată sistemul nervos şi să vă alipească minţii cosmice prin ieşirea din corp. Dacă vi s-ar fi indicat calea spre ieşire, cine ar mai fi putut să Vă controleze şi manipuleze? Populaţia trebuie să renunţe la conotaţiile negative şi la prejudecăţile cu care au încărcate xperienţa sexuală timp de atâtea milenii. Aţi fost manipulaţi şi vi s-au impus graniţe, iar adevărul despre sexualitate a fost ţinut ascuns. V-au confirmat că vă poate ajuta în procreere şi orgasm, dar au tăgăduit puterea pe care o are de a deschide frecvenţele. Puteţi să-l folosiţi ca metodă de a vă aminti cine sunteţi şi ca să modificaţi frecvenţele corporale. În următorii ani expresia sexuală va îmbrăca noi dimensiuni. Veţi creşte, în măsura în care aveţi un partener dornic să urmeze aceeaşi rută şi să fie deschis la schimbare. Însă alături de o persoană care evita şi se închide în sine, nu veţi reuşi. ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................... MESAJE DIN CONSTELAŢIA PLEIADELOR angels-heaven.org ingerii-cerului.ro........... .................................................................................................. Floryn.

Unirea Femininului cu Masculinului

Aprinderea flăcării lăuntrice Planeta îşi caută în permanenţă echilibrul. Fiindcă are în alcătuire toate elementele posibile,armonia aceasta încorporează eurile extraterestre, pe cele multidimensionale şi pe cele masculine şi feminine.Sunteţi fiinţe plenare şi abia vă dumiriţi de însemnătatea acestui fapt. Nu vă fie teamă să vă exteriorizaţi trăirile, ca să ajungeţi la plenitudine. Nimeni şi nimic nu vă împiedică să vă manifestaţi. Plenitudinea vă va deschide privelişti pe care nici măcar nu vi le-aţi imaginat.Descoperiţi cu surprindere că aveţi nevoie de corpul emoţional, după cum aveţi nevoie înegală măsură de feminitatea şi masculinitatea interioară. Vă sunt necesare toate dacă vreţisă supravieţuiţi şi să înţelegeţi frământările actuale ale planetei. E momentul să conştientizaţi asprimea vremurilor pe care le trăiţi. Timpul pe care îl petrecem cu voi va trebui răscumpăratprin teste severe, unde să vă dovediţi priceperea de a-i învăţa ce ştiţi pe cei din jur.Afectivitatea vă deschide porţile cunoaşterii aprofundate, care să permită reîntregirea fiinţei proprii. Ca să vă arătăm cât de fragmentaţi vă simţiţi, vă arătăm acea stare de separaţie pecare aţi scos-o inconştienţi în afara fiinţei voastre. Vi se pare că parte a nemulţumirilor din prezent au de-a face cu velnicul conflict bărbat—femeie. Care este victima? Cine are dreptate şi cine greşeşte? Dar ce spune drama din fiinţa fiecăruia? Ce e această oglindă din afară care reflectă ce se petrece în voi?Accesul în celelalte dimensiuni nu poate fi realizat fără contopirea dintre bărbat şi femeie. Nuvă mai cramponaţi pe diferenţe şi pe aşa-zisul conflict dintre sexe. Cine vă desparte, în fond? Zeii cuceritori, care v-au inoculat paradigmele separaţioniste şi v-au instigat cu ajutorul frecvenţelor din motive proprii. Schisma le-a servit de minune prin haosul iscat.Vibraţiile masculine au preluat conducerea recent, în urmă cu aproximativ cinci milenii. Casă-şi consolideze puterea, s-au dezis complet de puterea anterioară: mişcarea matriarhală şi feminitatea. De felul lor, femeile se folosesc de intuiţie şi afectivitate. Şi bărbaţii s-au slujit de nenumărate ori de intuiţie şi afectivitate, dar după schismă nu le-au mai luat în consideraţie.A fost o separare profundă, care i-a adus pe bărbaţi şi femei într-un conflict puternic. De ce s-a produs? Dintr-o înscenare. A fost pusă la cale de zeii cuceritori care au supus planeta şi au preluat controlul asupra realităţii—hrănindu-se, menţinându-se în viaţă şi profitând de tulburările generatoare de afectivitate.Planeta a ajuns să fie supusă la tot felul de planuri şi acţiuni menite să suresciteze din ce înce mai tare afectivitatea. Cu cât erau mai mulţi implicaţi în evenimente, cu atât apărea un potenţial mai mare de energie afectivă. Zeii cuceritori au fost instigatorii, cei care vă împingeau să vă revoltaţi unii împotriva celorlalţi. Ca să spulberaţi paradigmele trecutului,angajament pe care cu toţii vi l-aţi luat, trebuie să eliminaţi structurile separaţioniste ale trecutului. De oricare separaţie ar fi vorba—genetică sau rasială—trebuie să o eradicaţi.Scopul pentru care aţi ajuns pe planetă este de a vă infiltra, în calitate de membri ai Familiei de Lumină, în situaţii cheie. Procedaţi astfel pentru a înţelege masele şi a trasfera energie către ele, care trece mai întâi prin voi. Prin orice vindecare, nu vă însănătoşiţi doar voi, ci şi întreaga specie, îndeosebi psihicul colectiv. Eliberaţi-vă de dramele personale şi desluşiţi simbolismul din spatele lor. Închipuiţi-vă ca entitate feminină în căutarea propriei identităţi şi veţi observa că identitatea masculină vi seopune în permanenţă. Trebuie să găsiţi o cale să le împăcaţi pe ambele în interiorul fiinţei voastre. Dacă vor fuziona în interior, vor trece automat în lumea ce vă înconjoară. Rezultatul îndelungatelor călătorii este că vreţi să îndepărtaţi dominaţia bărbatului asupra femeii. Nu este bine să trataţi totul la nivel personal, ca şi când vi s-ar întâmpla numai vouă. Li se întâmplă tuturor. În cadrul experienţei colective i purtaţi cu toţii energii eliberatoare. Sunt atuurile voastre, ca membri ai Familiei de Lumină—instrumentele personale—din domenii care se apropie celmai mult de conştiinţa individuală, pe care le consideraţi cele mai stimulatoare. De aici şi individualitatea fiecăruia. Tocmai fiindcă sunteţi membri ai Familiei, trebuie să vă îndepărtaţi de Ea ca să vă apropiaţi de oameni. Sunteţi obligaţi să acoperiţi întreg spectrul experienţelor umane, ca să aflaţi, începând cu nivelul celular, tot ce trebuie modificat, cât de adânc împlântat este sentimentul nevolniciei şi cât s-a îndepărtat energia Zeiţei de conştiinţa speciei.Sunteţi acum creaturi a căror evoluţie a fost blocată printr-o frecvenţă şi aveţi misiunea de a readuce oamenii în punctul în care îşi pot relua, accelerat, transformarea fiinţei lor. Blocajul evolutiv prin frecvenţă şi manipulare genetică se manifestă prin îngustarea drastică a frecvenţei de emisie. Sinele duce o luptă interioară, pe fondul unor sciziuni externe din ce înce mai dese. Reîntregirea vă va demonstra că realitatea nu se scindează; dimpotrivă, toate tind să se unifice la nivel experimental. Deseori vi se întâmplă să vă cufundaţi atât deprofund în experienţa umană, încât uitaţi adevărata identitate.Ca membri ai Familiei de Lumină, sunteţi aici să suferiţi transformări în numele întregii specii. Dacă renunţaţi să vă mai ataşaţi atât de strâns de drame, vă veţi simţi eliberaţi. Veţi înţelege că aveţi, de fapt, de-a face cu o pluralitate de energii. Dacă reuşiţi asta, veţi transmite noi vibraţii întru împăcarea femeilor şi a bărbaţilor.Ori de câte ori simţiţi că vă reuşeşte ceva, nu e un sentiment gratuit. Nu ignoraţi progresele pe care le faceţi. De fapt, vă discreditaţi şi vă consideraţi, pe voi înşivă şi pe ceilalţi, nedemni când vă evaluaţi activitatea. Mai bine v-aţi evalua rezultatele.Adevăratul conflict se duce între bărbatul şi femeia din fiecare din voi. Nu vă pricepeţi încăsă îi reuniţi, şi sunt mulţi în situaţia voastră. Fiţi blânzi şi generoşi cu voi înşivă. În toleranţa reciprocă dintre partea masculină şi cea feminină veţi găsi puterea de a vă îngădui între voica indivizi pe toată suprafaţa Pământului şi chiar în întreg Universul.Trebuie să preluaţi controlul asupra propriei existenţe. Schimbarea trebuie să aducă şi extinderea spaţiului în junii fiecăruia, unde autonomia să vă aparţină în întregime. Veţi redefini conceptul de relaţionare şi cooperare. Relaţionarea este cooperare. Este o cooperare a frecvenţelor acceptată reciproc, sau o fuziune a modulării de frecvenţă. Multe dintre vechile cu tume de relaţionare vă irită acum, când descoperiţi frecvenţele libere.Misiunea voastră este să generalizaţi pentru toată planeta eliberarea frecvenţelor. Desigur,veţi începe cu propria viaţă şi familie, cu relaţiile cu apropiaţii voştri. Iar în cursul acestor eliberări cel mai bine ar fi să învăţaţi să fiţi liberi, chiar dacă rămâneţi constanţi în relaţiile cu ceilalţi.Din păcate, printre Oameni, a avea o relaţie implică în cele mai multe cazuri o stare de dominare. La căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, se obişnuieşte ca tatăl ei să o cedeze viitorului soţ. Cu alte cuvinte, personajele masculine iau toate deciziile. În orice relaţie,fiecare partener are idei preconcepute despre cum trebuie să se comporte celălalt. Stabiliţi-vă pentru voi înşivă la ce vă aşteptaţi de la o relaţie, ca să mai uşuraţi lucrurile pe termen lung. Nici părinţii, nici partenerii nu au vreun drept asupra voastră. Vă legaţi de celălalt după cum energiile voastre rezonează. Dar toate trebuie să se petreacă într-o comunicare veşnic deschisă....................... ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Vibraţiile masculine renunţă la putere în egală măsură cu cele feminine. O predau guvernelor care îi duc cu zăhărelul: „Vino, pune-ţi în pericol viaţa. Stai drept şi trage pentru noi. Dacă te măcelăreşte careva, te vom îngriji la spital şi vom da şi ceva bani. Ce naiba, nu-ţi e de-ajunş?", iar bărbaţii se supun. Lanţul supunerii, al renunţării benevole la putere se întregeşte astfel.Vă deschideţi centri ai simţirii. Bărbaţii tind să aibă mai multe blocaje decât femeile. Energia bărbatului s-a blocat, parcurgând traseul dintre prima şi a doua chakră şi oprindu-se îndreptul celei din urmă. Centrul simţirii nu a mai fost activat la bărbat Totul e parte din experimentul care se desfăşoară în ultimii patru — cinci mii de ani. Energia feminină, sursă a vieţii şi a creativităţii pe toată planeta, s-a supus vibraţiei masculine, pentru ca aceasta din urmă să profite şi să preia conducerea.Trebuie să vă îndreptaţi privirea spre imaginea de ansamblu. Ne referim la evoluţia conştiinţei. Femeia, purtătoare a magiei şi a intuiţiei, a fost de acord să renunţe la ambele—femeia ca şi conştiinţă feminină, nu numai ca entitate fizică. Majoritatea culturilor arhaice pământene, înţelepte în ceea ce priveşte viaţa, au fost feminine. Reţineţi că femeia aduce viaţa pe planetă, fiindcă viaţa iese din corpul femeii. De aceea, ea este şi purtătoare aafectivităţii, fiindcă nu poţi da naştere fără să simţi nimic—doar dacă te alături mişcării patriarhale care dezvoltă medicamente care blochează simţurile. Dadă nu poţi simţi viaţa,nici nu o poţi preţui. Dar dacă o simţi şi participi la crearea şi la naşterea ei, o preţuieşti mult fiindcă ajungi să o cunoşti în profunzime.Mişcarea patriarhală din ultimele cinci milenii s-a îndepărtat de procesul naşterii ca să se preocupe de experimente ale războiului şi ale genocidului. Energia a fost înadins blocată la bărbaţi. Nu îi învinovăţim pentru asta. Dar considerăm că energia părţii bărbăteşti pe toată suprafaţa Pământului a rămas la nivelul celei de-a doua chakre, localizată în penis. Femeile au energiile la nivelul gâtului, întrucât în urmă cu patru — cinci mii de ani au fost de acord să nu scoată un cuvânt despre magia şi intuiţia care erau în posesia lor, ca parte a dublei flăcări. Dubla flacără înseamnă cele două părţi, masculină şi feminină, în acelaşi corp,indiferent de structura fizică.Societatea patriarhală s-a aflat sub influenţa aspectului masculin al sinelui, pe care îl aveţi cutoţii. Aţi făcut diverse experimente cu conştiinţa şi aţi descoperit ce funcţionează mai bine,pregătindu-vă pentru momentul în care flăcările vor arde laolaltă într-un corp. Astăzi, făclia dublă nu mai este căutată ca partener extra-corporal, ci înţeleasă ca integrare a eurilor masculin şi feminin în plenitudinea sinelui. Doar după ce veţi învia flacăra dublă în voi,partenerul pe care îl căutaţi va fi, la rândul său, complet şi nu o persoană care să umple un gol pe care n-aţi reuşit să vi-l umpleţi singuri.Vremurile schimbării le vor permite femeilor să vorbească. Acum e momentul. Iar bărbaţii au ca sarcină să le înţeleagă pe femei şi pe ceilalţi bărbaţi simţind şi acceptând afectivitatea ca factor secund al sexualităţii. Bărbaţilor le vine foarte greu să înţeleagă femeile, îi înnebunesc pur şi simplu.Sugerăm ca vibraţia masculină—dar şi cea feminină care îşi foloseşte aspectul masculin—să accepte sentimentele ca expresie a sexualităţii. Căutaţi emoţia în orice gest cât de mic, nu vă cramponaţi pe sexualitate gratuită şi stimulare corporală. Stimularea emoţională are nevoie de angajare şi de încredere afectivă. Din punct de vedere electromagnetic,stimularea va deschide noi frecvenţe în fiecare din voi. Frecvenţa sexualităţii vă va aminti de partea divină din fiecare. ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................... CONSTELATIA PLEIADELOR .................................................................................................................................................................................................... Floryn.

Sunetul si Lumina este Informatie

(18) Simfonii ale conştiinţei Lumina vă informează. Vă înaltă întrucât informaţia vă face să vă simţiţi puternici. Şi sunetul este un mijloc de transport pentru informaţie, deoarece e parte din lumină.
Poate aveţi impresia că sunetul şi lumina sunt două fenomene complet separate, fiindcă percepeţi lumina cu ochii şi sunetul cu urechile. Datorită acestor zone perceptive diferite, vi se pare
normal ca şi lumina să fie separată de sunet.
 De fapt, ele se întrepătrund în profunzime. Se împletesc una în jurul celeilalte şi conduc informaţia spre receptor.O mare parte din structurile edificate în trecutul planetei, îndeosebi locurile sacre, păstrează informaţia stocată în piatră. La fel, informaţia este stocată în corpul fiecăruia în structura osoasă. La contactul cu anumite sunete, barierele corpului dispar şi permit accesul liber al informaţiei.
Mai departe, sunetul se scurge în pământ şi afectează vibraţiile planetei, care determină astfel anumite alinieri ale informaţiei la nivel molecular. Cei care utilizaţi sunetul când trataţi alte persoane, le deschideţi acestora căi de acces a informaţiei către propriul corp.
Astfel de practici se vor înmulţi în perioadele următoare.Maeştri tibetani defuncţi, care reuşiseră să depăşească mai multe realităţi erau lăsaţi neînmormântaţi, să se descompună în mod natural, fiindcă structura scheletului prezenta sensibilitate la frecvenţe.
 Informaţia se acumulează în os şi în piatră. În anumite zone din Tibet, acolo unde genealogiile monastice datează de mii de ani, călugării au păstrat craniile maeştrilor. Ţin ascunse în mare taină, în camere şi cripte secrete, Craniile predecesorilor.Dacă intri într-o asemenea încăpere, poţi, prin sunete, să accesezi inteligenţele care au ocupat odinioară acele cranii.
Ştiţi ce scop au craniile de cristal?
 În general, structurile cristaline sunt aidoma computerelor holografice: transmit omului evoluat sau celui conectat pe frecvenţa lor o cantitate gigantica de informaţie. Sunt în formă de craniu pentru a vă determina să vă înţelegeţi propriul craniuşi importanţa oaselor voastre.Sunetul este un instrument care vă ajută mult la transformare.
Ca Păstrători ai Frecvenţei,ceea ce vă încurajăm să deveniţi, trebuie să învăţaţi modularea frecvenţei prin intermediul sunetului. Este unda care pătrunde prin orice substanţă, precipită moleculele şi rearanjează realităţile.In Egiptul antic, ankh-ul, simbolul vieţii, era de fapt un modulator de frecvenţă. Îl foloseau doar cei capabili să menţină frecvenţele şi să controleze cu ajutorul lor realitatea. Ankh-ul seamănă cu un diapazon şi e bun conducător de sunete.
Aşa era întrebuinţat în vechime. Înainte să învăţaţi cum să folosiţi sunetele asemeni egiptenilor antici, trebuie să vă demonstraţi integritatea. Veţi fi supuşi unui test iniţiatic unde trebuie să dovediţi că sunteţi capabili să manipulaţi această putere. Planeta nu e încă pregătită ca o astfel de putere să fie încredinţată oricui, la întâmplare.
Dacă v-aţi dovedi dibăcia, nu aţi fi în siguranţă din cauza celor din jur, care s-ar năpusti să profite de darul pe care-l aveţi. Toate le veţi primi când o să vă arătaţi destul de înţelepţi pentru ele.Cooperarea cu sunetul poate debuta sub formă de „joacă" în propriul corp.
Concentraţi-vă,limpeziţi-vă gândurile şi lăsaţi undele să vă traverseze. Aşa exersau şi şcolile de Mistere din vechime şi se dovedeşte a fi o tehnică extrem de eficientă când e practicată în grup. Peste câţiva ani, în acest deceniu, veţi rămâne uimiţi de ce veţi percepe ca rezultat al exerciţiilor de simfonie a conştiinţei.
Acordarea mai multor indivizi pe aceeaşi frecvenţă Vă va demonstra ce puteri incredibile aveţi. Prin exerciţiu veţi învăţa să cultivaţi energia astfel încât să obţineţi propriul ankh.
Daţi-i unui copil pentru prima oară plastilină şi nu va şti ce să-i facă; aşa că-i arătaţi cum să modeleze biluţe şi bastonaşe şi va înţelege câte se pot face cu plastilina. Iar mai târziu, îşi va descoperi şi educa creativitatea.La fel, potenţialul sunetului nu puteţi decât să-l întrezăriţi la început. Printr-o călăuzire constantă îi puteţi înţelege; amploarea.
Veţi ajunge să descoperiţi fără niciun ajutor miracolele pe care sunetul le poate înfăptui. Veţi fi din ce în ce mai îndrăzneţi în creativitatea prin sunet. Energiile se amplifică treptat, ca să nu intervină vreun accident, din neglijenţă sau neştiinţă, sau să vă pierdeţi subit entuziasmul.Veţi ajunge departe dacă folosiţi sunetul corespunzători.
E ca şi cum aţi da o unealtă foarte eficientă unui copil. Fără să-i cunoaşteţi întrebuinţarea, v-aţi juca fără să cunoaşteţi implicaţiile reale ale folosirii ei. Ia gândiţi-vă cum se reflectă sunetul pe stadioane sau în aulele academice. Reacţiile mulţimii creează un zgomot de fond.
La fel şi cu voi: când mai mulţi scoateţi aceleaşi sunete deodată, va creaţi singuri o ambianţă sonoră. Îngăduiţi ca instrumentele voastre corporale să fie parcurse de energii sonore.
Renunţaţi la ideile preconcepute şi primiţi diferite melodii şi energii care să vă invadeze corpul, ca să se manifeste prin voi pe Terra. De fapt, simţiţi cum forţele şi energiile vitale se manifestă prin intermediul corpului vostru. Deveniţi canale de transfer.
După cum vehiculul nostru uman ne permite să vă vizităm realitatea prin corpul ci, tot aşa permiteţi şi voi vibraţiei să însufleţească planeta prin voi. Daţi naştere la ceva inedit.
Creaţi o ocazie, de care să profite energia.Datorită sentimentelor pe care le iscă, afectivitatea vă dezvăluie cele mai diverse stări de conştiinţă. Logica nu dezvăluie stări ale conştiinţei întrucât se îndârjeşte să accepte o identitate unică.
Este blocată între limitele eului şi refuză să-şi recunoască alte teritorii. Însă sentimentele vă ajută să recunoaşteţi celelalte zone, fiindcă ele sunt nişte detectoare extremde precise. Prin energiile pe care le reuniţi sub termenul de afectivitate puteţi interpreta semnele şi definiţiile.
Afectivitatea este o vibraţie. Sunetul activează stări afective intense.Armoniile sonore determină activarea corpului. Fizic, vă amintiţi de corpul luminos, de profunda dragoste cosmică şi de alte lumi. Simţiţi la nivelul corpului o bucurie imensă, uneori însă şi stări de tristeţe copleşitoare.
Corpul caută frecvenţa după care tânjea şi pe care sunetul i-a oferit-o. Dacă permiteţi sunetului să vă parcurgă corpul, veţi regăsi frecvenţa îndelung căutată. Frecvenţa este legată de evoluţia catenelor intra-nucleare. Sunetul este vehiculul, conductorul care menţine tranzitul către chakrele extra-corporale, în lipsa oricăruialt mijloc logic de acces.
Doar afectivitatea vă apropie de ele, iar sunetul vă pune în relaţie nemijlocită cu afectivitatea, deci cu descifrarea informaţiei.Dacă aţi putea să vă reprezentaţi sunetul, aţi rămâne fermecaţi la vederea lui. În unele realităţi, sunetul se dezvăluie vederii. Simţiţi mişcarea şi limbajul sunetului când vă mişcaţi corpul sau doar o mână.
Puteţi simţi bogăţia acestei forme de comunicare şi multidimensionalitatea Universului ori de câte ori simţiţi mişcarea sunetului. Are un limbaj şi o formă proprii.Sunetul are o frecvenţă specifică recunoscută de corp, pe care acesta o acceptă instantaneu. Marii muzicieni, de pildă Beethoven sau Mozart, reuşeau să stabilizeze informaţia prin sunet, fiindcă erau singurii într-o epocă a întunericului care puteau desluşi armoniile sonore.
Pentru a menţine amintirea vie, chiar dacă numai în subconştientul uman,undele vibratorii joase au fost orientate înspre aceşti receptori geniali.Sunetul va evolua. Oamenii vor deveni instrumente, dacă se armonizează cu sunetul. Ei vor fi flaute, piane, harpe, oboaie şi tube pe viitor.
Când sunetele le străbat corpurile, acestea din urmă vor emite game sonore din cele mai diverse, fără ca persoana în cauză să intervină conştient în proces. .....................................................................................................................................
 Spiritul interpretează, iar oamenii sunt simpli ascultători ai simfoniilor pe care ei înşişi le creează. Este o experienţă profundă.Armoniile rezultate vor servi multor lucrări, fiindcă au puteri nemaiauzite. Dar trebuie să fiţi atenţi să menţineţi o linişte perfectă la încheierea simfoniei.
Armoniile provoacă modificări, în sensul că deschid porţi. Doar anumite combinaţii de sunete, insinuate, prin structura corporală, deblochează informaţia şi frecvenţele inteligenţei.
Tăcerea prelungită, după încheierea armoniilor, determină absorbţia intra-corporală a frecvenţelor şi, cu ajutorul respiraţiei, poate fi atins extazul.Iar atunci când vă alăturaţi vocea unui grup, accesaţi o inteligenţă colectivă care individualvă era inaccesibilă. Reprezintă un salt imens la nivelul conştiinţei. Cuvântul magic este armonie.
Dacă planeta întreagă va crea o armonie în gândire, va reuşi să evolueze. Este proiectul la care lucraţi în prezent. Va porni de la voi, sub forma emisiei pe această frecvenţă, iar sunetul va călători din ce în ce mai departe.
Se va transforma într-un dor nespus de a readuce armonia speciei umane—revenirea la puterea psihicului colectiv şi a învigorării simultane a tuturor indivizilor.Intenţiile voastre faţă de sunet sunt, de asemeni, extrem de relevante.
Dacă nu vă este mintea limpede, sunetul se va torsiona şi îşi va amplifica impactul de două sau chiar patru ori. Trebuie, în primul rând, să ştiţi ce vreţi. În al doilea rând, trebuie să ştiţi că sunetul precipită energiile. Ridică o coloană de unde,adunând frecvenţele una peste alta. Energia astfel rezultată poate fi orientată în orice direcţie. ...........................................................................................................................................................................................................................

Aţi întâlnit desigur relatarea biblică a prăbuşirii Ierihonului. Evreii au înconjurat zilede-a rândul zidurile oraşului, creând şi amplificând astfel o undă sonoră în jurul cetăţii.Aceasta a presat din exterior zidurile şi a determinat distrugerea lor.
Dansurile şamanice, zornăitul diverselor instrumente, zgâlţâielile şi mişcările în cerc creează astfel de energii.
Sunetul emis printr-o mişcare circulară sau din circumferinţa stâlpului de lumină formează o coloană care străpunge orice mediu.
Poate să genereze explozii sau chiar să distrugă şi să refacă realităţi. În triburile războinice, incantaţiile în cerc erau practicate înaintea oricărei bătălii. Invocaţiile războinice erau adresate forţelor metafizice, cu rugămintea de a-i însoţi pe luptători pe câmpul de bătălie.
Războinicii foloseau astfel de sunete împotriva inamicilor deschizând portaluri prin care energia se înmagazina într-o coloană înaltă. La auzul acestor incantaţii războinice, simţiţi o senzaţie de disconfort, fiindcă sunetul are puteri nemărginite.



 Toţi cei care vin în contact cu sunetul află că trebuie să fii responsabil când îl foloseşti. Unii rămâneţi înmărmuriţi când vă auziţi vocea, care vă rosteşte răspicat vrerea.
În memoria celulară sunt mărturii ale puterilor sonore şi când le conştientizaţi, rămâneţi devastaţi. Sunetul vă duce în zone unde intelectul nu mai face faţă.
El se străduieşte să categorisească totul, însă sunetul scapă oricărei clasificări; rămâne experienţa directă ca să luaţi contact cu el.Folosirea lui greşită poate fi intenţionată. Când descoperiţi ce puteri vă conferă, îl puteţi întrebuinţa ca să-i manipulaţi pe alţii.
Ce simţiţi în momentul în care sirenele încep să suneprin oraş? Frică. Este una din întrebuinţările aberante ale sunetului şi vă modifică frecvenţele.
Într-un mod grosolan, desigur. Emiţătorii cunosc efectele sunetului asupra psihicului uman. Vă împiedică să vă concentraţi atenţia asupra oricărei alte activităţi.
Frecvenţa se manifestă asemeni unui blocaj; vă hipnotizează şi vă ţine captive conştiinţa şi inteligenţa. De parcă aceasta din urmă nu poate să se integreze nici unei realităţi.
Este ţinută prizonieră, pentru că prin sunet se blochează frecvenţa conştiinţei, astfel încât să nu se mai integreze în nici o altă realitate.
Rămâne subjugată. Ia mai gândiţi-vă la televizoare şi la toate celelalte sunete pe care le emit aparatele electrice.

 Ne deranjează să vedem câte forme de control al frecvenţei vă împresoară şi vă domină. Vă provoacă stări de mânie, nelinişte, haos şi tulburare numai când auziţi că sunteţi manipulaţi.
Şi noi vă împărtăşim nemulţumirea din mai multe motive. Scopul ultim al fiecăruia este evoluţia şi eliberarea.
Fiţi încrezători că nu sunteţi neputincioşi şi că mintea: este izvorul nesecat de creativitate. Mintea şi gândurile vă călăuzesc experienţele indiferent de metoda şi tehnologia întrebuinţate.
Cei care ascultă de ghizii spirituali, se armonizează cu aceştia şi cu lumina, trăiesc într-o stare de simbioză cu corespondenţii lor din alte dimensiuni. Stabiliţi punţi de lumină şi emiteri fascicule luminoase care menţin deschise portalurile.
Vor evolua, mult mai repede cei care înţeleg chemarea de a folosi sunetul în lucrarea lor şi care recunosc chemarea spre evoluţie.Voi veţi fi solicitaţi să îi reprezentaţi pe ceilalţi, colectivele conştiinţelor planetare, pentru amodifica vechile frecvenţe prin puterea sunetului vostru.


CONSTELATIA PLEIADELOR

Limbajul Geometriei SACRE si IMPLANTURILE

Avatarurile şi maeştrii au pătruns în matricea lumii dimpreună cu instrumente proprii de predare. Instrumentele utilizate pe planetă sunt artefacte extra-dimensionale, forme simbolice cu viaţă proprie. Împreună constituie Limbajul Luminii.
Toţi aveţi o structură lăuntrică, organizată geometric, care transmite într-un mod unic informaţia. Facilitează de asemenea, celor care îşi educă corpul, preluarea nemediată a informaţiei.
Majoritatea aveţi implanturi şi cei care nu le aveţi, veţi fi obligaţi să le obţineţi dacă doriţi să vă eliberaţi.
Nimeni nu este implantat fără consimţământul său. Structura Limbajului de Lumină facilitează recepţia luminii şi a informaţiei, astfel încât să vă asigure dezvoltarea.
E o metodă de a învăţa fără cărţi sau elemente intelectuale.
Trebuie să vă încredeţi în existenţa unei ierarhii, a cărei înţelegere vă scapă, care a îndrumat omenirea dela începuturile ei.
Ierarhia funcţionează prin intermediul dragostei, vă respectă aşa cum sunteţi şi se pregăteşte de noul salt evolutiv al conştiinţei, pentru că a detectat semnalele ascunse înculoarele timpului.
Există o sută patruzeci şi patru de mii de membri în ierarhia spirituală, implantaţi toţi în matricea terestră.
Fiecare maestru are însemne proprii, câte un fragment din Limbajul Luminii, iar voi sunteţi în posesia a o sută patruzeci şi patru de mii de noduri energetice pe care le veţi integra la nivel corporal.
Pentru început, veţi lucra cu cele douăsprezece forme până când organismul se deprinde cu ele.
 Abia după o perioadă mai îndelungată, la finalizarea mutaţiei, toate cele o sută patruzeci şi patru de mii de structuri lingvistice vă vor penetra organismul.
 Expansiunea pe care o veţi trăi în acel moment nu poate fi descrisă în cuvinte.
Mutaţia are ca obiectiv transferul vostru înalt tărâm experienţial.
Toţi oamenii au potenţialul de a se schimba.
 Dar mulţi vor anula procesul fiindcă nu doresc să se alinieze conştiinţelor superioare.
 Una e să ştiţi cu adevărat cine sunteţi, şi cu totul alt lucru să cunoaşteţi conştiinţa divină care însămânţează planeta—intelectul suprem, iubitor şi dispus să vă ajute—şi care vă cheamă la sânul ei; abia atunci puteţi primi un implant cu forme geometrice.
Forma acestuia variază de la individ la individ; poate fi o piramidă.
 Ce importanţă are această figură geometrică?
Structura piramidală se constituie ca acumulare a conştiinţelor pretutindeni în cosmos.
 Ca formare, este foarte dificil de creat, însă este o structură perfectă.
 Acumulează energia de pe Pământ şi o emite în spaţiul cosmic.
Veţi primi implanturi şi sub formă de sferă şi de piramidă.
 Spirala vi se pare familiară fiindcă aţi întâlnit-o frecvent în cadrul multor culturi şi societăţi, unde servea drept vehicul al ideilor.
Alte implanturi vor avea formă de linii paralele, de cub şi de vehicul Merkabah, figura pentagonală.
Această figură pentagonală reprezintă fiinţa umană în stare de deplină libertate şi expansiune—omul nemărginit.
Unii o cunoaşteţi sub denumirea de vehicul Merkabah. Este structura omului descătuşat.
 Capabil să zboare autonom, performanţă de care majoritatea vă îndoiţi cu hotărâre.
 Dar implantul îl primiţi numai când credeţi cu toată fiinţa în lucrurile pecare le consideraţi imposibile înainte.
 În funcţie de alinierea pe care o solicitaţi, veţi primi un tip bine definitivat de implant.
 Mai depinde şi de cât de mult credeţi în disponibilitatea faţă de cei care vă oferă sprijinul.
 Cu cât acceptaţi mai mult ca „miracolele" să intervină în existenţa cotidiană, cu atât ele se vor petrece mai repede.
Mulţi veţi debuta cu implantul circular, forma divină, unitatea şi plenitudinea.
Alţii veţi alege structura piramidală, dat fiind că v-aţi familiarizat timp de mai multe existenţe cu această formă geometrică, extrem de răspândită pe suprafaţa Pământului.
 Aveţi impresia că din punct de vedere geografic, omenirea nu mai are ce descoperi, însă multe lucruri alunecă dintr-o realitate într-alta şi vă scapă.
Ascunse adânc în junglă, uneori îngropate sub movile de pământ, piramidele se sustrag cunoaşterii umane. Mai aveţi multe asemenea minuni de descoperit.
Cei dornici într-adevăr să se convingă că nu există limite vor prelua structura Merkabah şi se vor putea deplasa oriunde în lume cu ajutorul ci, deşi sunt încă locuitori ai planetei.
 Dar trebuie să vă doriţi din tot sufletul să primiţi implantul Merkabah.
Unii aţi încercat deja să-l utilizaţi în călătorii şi ştiţi cât de folositor poate fi.
 Dacă vreţi să vină într-adevăr, să-l simţiţi încorpurile voastre—să vă dezlănţuiţi conştiinţa şi să o purtaţi în toate călătoriile pe care le faceţi, fără ca măcar să părăsiţi planeta—veţi reuşi să integraţi implantul.
 Nu este inserţia cea mai spectaculoasă prin simplul motiv că nu există distincţia comun - spectaculos. Veţi primi exact implantul care se potriveşte cel mai bine dezvoltării voastre în acel moment.
După primirea primului implant vor urma altele şi altele, după dezvoltarea fiinţei voastre.
Alegerea formei de implant nu o faceţi în mod conştient.
 În deplină cunoştinţă de cauză însă vă alegeţi felul de a trăi, căruia îi corespund structuri specifice din Limbajul Luminii. Zi de zi acordaţi importanţă altor şi altor lucruri.
 Aşa accesaţi formele respective.
 Contopirea energiilor va atrage în cele din urmă întreg alfabetul luminii către fiinţa voastră şi el vă va învăţa.
Când visaţi forme geometrice, este un semn că ele va ajută.
Sau se poate întâmpla că v-a plăcut mult geometria ca elevi.
 Dacă doriţi să aflaţi forma implantului, fiţi atenţi care forme par mai mari decât celelalte.
 Multe nici măcar nu au nume.
Formele cunoscute se vor transforma mai târziu în figuri pe care conştiinţa nu le poate cuprinde deocamdată. În geometria Limbajului de Lumină, spirala ocupă un loc de căpătâi.
 Este un alt fel de a înţelege că drumul spre interiorul vostru, dar şi călătoria spre Universul înconjurător nu au sfârşit.
 Specia umană are capacitatea de a se manifesta în cele două direcţii, astfel încât să menţină continuitatea conştiinţei.
Vă integraţi astfel spiralei universale prin care circulă adevărul.
Celulele corporale conţin istoria netrunchiată a Universului.
Aveţi toate şansele de a intra în posesia acestei biblioteci nepreţuite din voi în cursul acestei vieţi şi tot atunci vă veţi deprinde să o interpretaţi.
Încorporarea spiralei e numai un pas din îndelungata călătorie.
Măiestria stă în a face atât călătoria interioară cât şi pe cea exterioară şi să fiţi conştienţi în acelaşi timp că ele se contopesc.Veţi găsi spirala în multe dimensiuni.
 Ori de câte ori o vizualizaţi, vi se va părea că ocunoaşteţi bine, deşi nu ştiţi decât un aspect al ei.
 Dar evoluţia alături de ca vă va face să înţelegeţi că are atât de multe dimensiuni încât v-aţi putea petrece tot timpul din lume—ca să folosim o expresie a voastră—cercetând-o.
 Ea evoluează în permanenţă. Spirala vă descuie propriul vostru interior.
ADN-ul însuşi este spiralat.
Aceste forme le regăsiţi oriunde v-aţi utia în jur, iar Limbajul Luminii se articulează din spiralarea filamentelor fotocodificate.
 Vă veţi da seama la ce ne referim.
Prin meditaţie trebuie să interiorizaţi mişcarea spiralei ca şi cum v-aţi afla în turbionul unei tornade. Vizualizaţi apropierea unei asemenea forţe colosale.
 Numai că nu trebuie să fugiţi din calea ei, ci să vă lăsaţi prinşi în vârtej.
 Intraţi în horă, fiindcă veţi găsi în ea porţi către alte realităţi.
  Formele geometrice din care se compune Limbajul Luminii provin din experienţele celor care  au mai trăit pe planetă şi care au sfidat cutumele omenirii, pentru a îşi regăsi comoara din ei,manifestată cu ajutorul limbajului formelor.
 Energiile erau discriminate înainte ca parte bărbătească şi parte femeiască.
 Au evoluat mai departe în structuri geometrice, autonome în sfera activităţii, cum sunteţi şi voi activi în propriul corp.
 Entităţile acestea au o existenţă de sine stătătoare într-un sistem lingvistico - geometric.
Pe fiecare astfel de sistem se fundamentează câte un univers, de unde diverse entităţi vin şi vă vizitează frecvent în această perioadă.
 Cercurile şi toate celelalte desene din lanurile de cereale vi se par lipsite de înţeles.
Toate aceste imprimări sunt frecvenţe, nici decum procese sau acţiuni.
Cântecul, sau povestea, sau chiar limba sunt gravate aşadar pe suprafaţa Pământului.
 Toate simbolurile vor stabili o nouă frecvenţă şi de aceea se vor înmulţi.
Veţi ajunge să construiţi case după forme geometrice complexe, fără să vă limitaţi la pătrate şi dreptunghiuri.
Multe din locuinţele Pleiadienilor au forme necunoscute pentru voi, pentru că se subînţelege faptul că formele şi unghiurile reţin energiile.
Astrologia dovedeşte că unghiurile manifestă energii şi că unele evenimente sunt condiţionate strict de apariţia unor unghiuri precise. La fel e şi cu formele.
 Secretul Marii Piramide se ascunde în folosirea specială a formelor şi a unghiurilor.
Energia se acumulează în unghiuri şi în forme, aşa căt rebuie să vă deprindeţi cu utilizarea tuturor formelor din jurul vostru.
E modul de creare şi transmitere a energiilor.
 Veţi mai descoperi şi puterile speciale ale diferitelor unghiuri şi chiar starea de disconfort pe care v-o provoacă unele.
Vă simţiţi mai bine când dormiţi în mijlocul camerei decât dacă aveţi patul înţepenit într-un unghi de nouăzeci de grade, fiindcă se creează un blocaj energetic.
 În mijlocul camerei fiind, energia vă înconjoară din toate părţile.
Realitatea tridimensională oferă deschiderea multor portaluri.
 Mult timp planeta a fost izolată şi declarată zonă în carantină din cauza forţelor care se războiau aici.
Războaie incredibile au fost duse şi vestigiile lor au rămas ca zone aride pe toată faţă Pământului. Vremurile de haos şi confuzie s-au instaurat după disputa dintre zeii creatori.
În ultimul val de războaie, în urmă cu zece până la douăsprezece mii de ani, Terra au fost închisă din cauză că susţinătorii Luminii au fost înfrânţi.
Lumina nu iese triumfătoare de fiecare dată, fiindcă trebuie să înveţe cum să se accepte în toate aspectele ei.
Creatorul Prim este în egală măsura în toate, aşa că lumina şi întunericul fac parte din Creator.
 De aceea, lumina trebuie să-şi încorporeze şi partea întunecată.
Timpul a unit evenimentele.
După trecerea unui anumit ciclu de la ultimul şir de războaie,energiile vor putea trece din nou de portaluri pentru a atinge planeta.
Timpul a venit, iar lumina este ghidată către planetă. Inteligenţa pătrunde sub formă de valuri şi creează forme geometrice pe Pământ.
Nu ne referim la o navă cosmică oarecare, care în puterea nopţii aterizează pentru a lăsa cercuri în lanul de porumb şi apoi pleacă în mare viteză.
Chiar dacă unele cercuri au fost produse de nave, inteligenţa poate îmbrăca orice altă formă şi cel mai adesea ea se înfăţişează ca o undă.
Va veni acea vreme când un flux gigantic de energie va mătura întreaga planetă.
Inteligenţa e dincolo de cuvântul vorbit şi de cel scris; ea este esenţă a frecvenţei şi se materializează în forme geometrice.
Pitagora începuse să-i înţeleagă esenţa, însă geometria lui nu a fost înţeleasă de ceilalţi.
 Geometria înseamnă inteligenţă superioară, sumă a experienţelor care transmit cantităţi enorme de informaţie.
De fapt, cercurile din lanuri sunt trasate cu ajutorul unor ultrasunete pe care urechea omului nu le poate detecta, menite să implementeze formele lingvistice.
 Adeseori, formele din lanuri sunt circulare.
 Se vor transforma în triunghiuri, linii şi o mulţime de alte desene.


 Cele mai multe au fost zărite în Anglia şi prin Europa.
 Dar sunt şi pe teritoriul fostei Uniuni Sovietice şi în America de Sud.
 Le găsiţi chiar şi în Statele Unite, deşi mulţi vor sa credem că ele nu există. Ştim că emisiunile de ştiri vor pregăti anunţuri despre cercurile din lanuri.
Atunci să-i vedem cât le mai pot ascunde.
Va fi interesant.Formele geometrice se aseamănă hieroglifelor.
 Şi ele, şi toate celelalte pictograme gravate în piatră sunt produsul aceleiaşi inteligenţe planetare.
Cu alte cuvinte, cum s-au putut traduce hieroglifele inscripţionate pe piatra de la Rosetta, aşa vor putea fi şi ele interpretate.
Însă altfel le-ar înţelege cunoscătorii limbii secrete sacerdotale, iar limba zeilor creatori exprimă, la rândul ei, un mesaj propriu pornind de la aceeaşi bază scriptică.
Formele evidenţiate pe planetă vă vor fi de un mare ajutor în manipularea frecvenţei şi în traiul întru lumină.
 Evidenţiază informaţia într-un mod subtil, pe care nimeni nu-l poate desluşi deocamdată.
 Formele se leagă unele de altele, astfel că, dacă ar fi imprimate simultan pe un câmp oarecare, s-ar activa instantaneu.
Sunt plasate pe continente diferite şi alcătuiesc o Centură de frecvenţe care va activa matricea terestră.
Vă vor susţine când văva fi greu în noua postură de comutatori ai frecventei.
Este doar o mică parte a puterii desenelor din lanuri.
 Dar ele sunt mult mai interesante.Multe au fost trasate de aşa-numiţii Maeştri Desăvârşiţi.
 Noi mai glumim când auzim de ei.
Să ştiţi că o evoluţie îndelungată dezvoltă un uimitor simţ al umorului. Ei întrezăresc partea amuzantă a tuturor lucrurilor.
Am mai menţionat că formele geometrice conţin o inteligenţă intrinsecă.
Dar ele se manifestă ca unde magnetice cu frecvenţă proprie, care pot fi modulate şi modificate
.Formele care se deschid la suprafaţa Pământului sunt porţi, inscripţii energetice.
 Au inteligenţă proprie şi, cu ajutorul ei, se vor uni într-o reţea care să cuprindă planeta.
 Matricea se va auto-regla pe frecvenţa care susţine evoluţia omenirii.
Numai că limbajul nu este prezent în întregime pe Terra.
Grafiile terestre sunt rezultatul evoluţiei conştiinţei.
 Au sosit pe aceste meleaguri datorită spiralelor care le atrag înspre planetă.
 În cursul miliardelor de ani în care Pământul s-a aflat pe orbită, centrii aceştia s-au îngropat adânc. Mulţi au intrat în hibernare, dar unii sunt readuşi la viaţă fiindcă sigiliul care izola planeta a fost rupt.
Cercurile de pe câmpuri sunt expresii fenomenologice ale conştiinţei.
Se insinuează în realitate pentru a vă dovedi că mintea raţională nu poate deţine controlul asupra tuturor informaţiilor, deşi i-ar plăcea.
Evenimentele se întâmplă pentru a intersecta conştiinţa celorlalţi oameni.
De fiecare dată când realitatea pare inexplicabilă se deschide o nişă încadrul conştiinţei.
Cercurile din lan depăşesc logica omenească.
De aceea forţează extensia viziunii asupra realităţii, din moment ce aceasta din urmă infirmă existenţe lor chiar ca probabilitate.
 Ele forţează depăşirea limitelor.
Cercurile există din mai multe motive. În primul rând, ele forţează deplasarea realităţii,susţinând preeminenţa afectivităţii în raport cu gândirea.
 Majoritatea cercetătorilor în domeniul cercurilor din lan gândesc în loc să simtă cercurile.
 Marea Britanie este de-adreptul înspăimântată de ele, din simplul motiv că britanicii au o conştiinţă orientată spre logică.
 Chiar şi aşa, teritoriul insulelor britanice este presărat cu spirale megalitice şi cu siluete din piatră care au modelat profund capacităţile intuitive ale localnicilor.
Fenomenul este. lipsit de logică.
 Forţează o societate orientată spre logică să recunoascăceva absurd, într-un mod amuzant şi evident, fără să ameninţe în vreun fel viziunea asuprarealităţii.
Oamenii s-ar tulbura profund dacă ar vedea nave neidentificate aterizând în diverse locaţii.
 Dar când porumbul se culcă la pământ în cercuri concentrice, fără a se rupe sau usca, nu e un lucru chiar atât de grav.
Nu vedeţi cum se joacă energiile cu voi?
 Trebuie să faceţi anumite lucruri pentru a înţelege, fără a vă supra încărca circuitele.
Limbajul se dezvăluie planetei sub formă de poveste—o unitate de informaţie cu frecvenţă proprie care vă ajută să menţineţi frecvenţa proprie.
Trezirea voastră îi ajută pe alţii să văidentifice şi să vă recunoască.
Sunteţi monitorizaţi în permanenţă, prin intermediul unor dipozitive care urmăresc evoluţia şi locaţia conştiinţei.
 Odată ce aceasta a atins un anumit nivel, soseşte şi ajutorul din afară care va edifica alte zone cu frecvenţă identică.
Cu alte cuvinte, să zicem Că v-aţi deschide un restaurant şi s-ar stârni mare vâlvă.
 Vă ocupaţi de el şi îl menţineţi la un nivel ridicat, oferind mâncare foarte bună.
 Într-o bună zi,apare cineva care vă propune: „Ce-ai zice să ne extindem?
 Să ajungem peste tot."
Formele geometrice vă ajută să trimiteţi frecvenţa oriunde şi să menţineţi un flux constant, aducându-vă la un alt nivel.

MESAJE DIN CONSTELATIA PLEIADELOR.



 Floryn.