Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

31 ianuarie 2014

"Nefilimii (astronauti antici,semizei,uriasi)


"Toate legendele si miturile evreiesti sau grecesti se refera la siriusieni.Nom detalia evenimentele care s-au desfasurat In Grecia si Israel,dar este de ajuns sa spunem ca ele sunt similare cu ceea ce afla detaliat mai jos,In ceea ce priveste lectiile sufletului.
Desi aceste factiuni siriusieni aveau mare putere tehnologica si psihica,ei nu isi rezolvasera problemele legate de egou In mod satisfacator si ca rezultat,s-au "Indragostit"de veneratiile si elogiile manifestate de supusi lor.
Cu alte cuvinte ,ei se aflau Intr-o "misiune mesianica",ca sa citam o expresie populara.
La Inceput a fost ceva subtil.Ei si-au demonstrat puterile miraculoase fata de cei care nu aveau Intelegere  spirituala ca sa vada toata sarada.
Pe masura ce siriusirieni s-au amestecat si s-au Incrucisat cu populatia nativa,ADN-ul descendentilor a devenit din ce In ce mai poluat cu amprenta siriusiriana de mesianism egoist.
Dumnezeu din Vechiul Testament -Iehova-a fost siriusian de densitatea 7-a.
Vechiul Testament este una din cartile cele mai sangeroase si mai violente care au fost scrise vreodata.Oare o fiinta foarte  evoluata ,iluminata,ar instiga o rasa Impotriva alteia?Ar ordona ea ascultare oarba a principiilor sale?I-ar Inalta pe unii,In defavoarea altora?
In Universul lui Dumnezeu nu exista "elita"sau "alesi".Fiecare este ales si creat din iubire pura inocenta.Toti au valoare egala In ochii lui Dumnezeu,iar acea valoare este infinita.
Aproximativ cu invazia siriusiriana (la scurt timp dupa 7500I.e.n.)orionieni si draconienii au Inceput sa apara pe scena In stil mare,si a urmat un anumit grad de Imperechere Intre specii,determinand mai multe din formele umane partial-reptiliene,partial-pasare,partial-leu,zugravite in desenele egiptene de mai tarziu.
Rasa "sarpelui"era formata din hibrizi draconieni/orionieni/pleiadeieni.
Oamenii "pasare"erau hibrizi draconieni/andromedani/pleiadeieni.
Siriusirienii,orionienii si draconienii si-au folosit tehnologia superioara si puterile psihice ca sa-i Inrobeasca pe locuitorii docili.
Puteti gasi desene ale "tribului leilor"siriusirieni/pleiadeieni si ale "zeilor"tribului pasarilor draconiene/andromedane/pleiadeiene pe peretii pesterilor si ai ramasitilor templelor de peste tot in Egipt,completate cu trasaturi faciale exagerate.
Acei pleiadeieni care au ramas puri la inima si la minte,vazand ca experimentul o ia razna din nou,s-au retras cu tristete in planurile interioare,iar peste Egipt s-a asternut o perioada de Intuneric relativ.Sacrificiile,rituale,mumiile si scolile de mistere ale faraonilor au fost aproape integral manifestarea pervertirii Invataturilor pleiadeiene originale de catre siriusirieni,orionieni,draconieni si andromedani.
O nota de final:Zeita Isis-o siriusiriana de densitatea a 8-a -nu a facut parte din preotimea corupta a Egiptului tarziu.Un fragment din energia ei a fost Intrupat In timpul faraonilor,dar acest aspect al lui Isis nu a ajuns niciodata la nivel de constienta al sufletului primar Isis,aflat In taramurile mai Inalte."


"Schimbari Planetare  2012-2030"


Floryn.


A cincea dispensana Divina -Spirala Inaltatii



"Desi ideia de karma este la urma urmelor o iluzie,credinta in vinovatie si pacat.
A devenit foarte puternica In timpul caderii-destul de puternica,Incat sa tina sufletele prizoniere
In sabloane de negativitate si densitate joasa.
Au fost emise alte dispense pentru a se face fata acestor probleme.
O data ce un suflet are suficienta constienta Incat sa poata trece prin Inaltarea fizica,atunci declansatoarele prestabilite,printre care se afla si sablonul Maestru,vor fi activate ,determinand desfasurarea unui proces automat,convertind corpul fizic In corp eteric.
Un proces similar are loc atunci un suflet evolueaza,dintr-un corp eteric Intr-un corp celest,In densitatile de la a 7-a la a 9-a(desi forma umanoida Inceteaza sa mai existe dincolo de densitatea a 7-a)."

"SCHIMBARILE PLANETARE 2012-2030"


Floryn.