Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

13 iunie 2013

Protectie zilnica

Am sa Incep cu un citat de-al lui IISUS:

-"Nu este pe Pamant persoana nascuta din femeie sa nu aiba nevoie de protectie zilnica".


Cei din "Constelatia Pleiadelor"ne trimit urmatorul exercitiu de protectie:


"Faceti un obicei din a lucra cu cordonul de Lumina.Permiteti-i sa patrunda la baza coloanei,apoi mai jos pana ce atinge Pamantul,iar prin plexul solar sa tasneasca asemeni unei fantanei,Invesmantandu-va Intr-un scut auriu de lumina.Cu ajutorul acestei zone a plexului solar veti Invata sa discerneti prin sentimente.





O alta tehnica de protectie mai simpla este sa cititi in fiecare dimineata o afirmatie de protectie catre Arhanghelul MIHAIL.


Te invoc pe tine,Arhanghele Mihail,ca sa ma Inconjori si sa ma umpli cu mareata ta Flacara Albastra de protectie si vindecare.Iti cer sa ma acoperi (de 7 ori) In fata,In spate,la stanga si la dreapta,deasupra,dedesupt si In interior.Te rog pe tine,Arhanghele MIHAIL,sa ma umpli si sa ma Inconjori cu maretul tau camp de forta al Flacarii Albastre de protectie si vindecare si fa ca nimic sa nu poata trece de acest camp,la nici un nivel al fiintei mele,fara Divina ta permisiune.Iti multumesc,Doamne,si asa este.