Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

17 noiembrie 2013

In aceasta saptamana,intr-o noapte cand corpul se odihnea,sufletul a avut urmatoarea experienta:
Se facea ca trebuia sa ajut mai multe persoane In rezolvarea unei probleme,dar pentru a face acest lucru trebuia sa trecem prin curtea unui preot care tocmai se odihnea,iar trecerea noastra l-ar fi dus la realitatea zilnica.
In momentul trecerii noastre prin curtea preotului, acesta se trezi  moracanos si Incepu a ne  vorbi aspru,Intrebandu-ne ce cautam.
In acelasi timp, cand discuta cu noi a Intins mana  fiecaruia In parte ca sa i-o sarutam.In timp ce a ajuns In dreptul meu,am vazut ca mana ii sangera si lipsea cateva degete,parca ar fi fost in putrefactie.Eu am privit oarecum putin mirat spunandu-i ca nu mai fac de mult acest lucru,deoarece am iesit de ceva timp din "bratele"religiilor.

Aceasta Realitate,pe unde a calatorit Sufletul,mi-a adus aminte de cartea lui Ilie Cioara,cand si el la randu-l lui Intr-o noapte se vedea aliniat cu mai multe persoane, printre care si preotul parohiei sale,in fata lor stand Insusi IISUS,urmand sa-i aleaga care vor merge In "rai"si care vor merge In "iad",iar preotul a fost printre cei care au fost refuzati.


Floryn.