Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

21 noiembrie 2013

Unghiile ne arata sanatatea Intregului Organism

http://www.mediculmeu.com/plante-medicinale/leacuri-populare/unghiile-ne-arata-sanatatea-intregului-organism.php

Fotografii,Ingerii,Spirite,Energii

http://floriano.sunphoto.ro/colegiidecamera

Sufletul

             Sufletul
 
 
 
Sufletul este una si aceiasi cu Sinele Superior,este ce-l care are raspuns la toate doar ca-i lipseste experienta,iar experienta In favoarea Sufletului (adica a noastra,deoarece noi suntem Sufletul ,nu corpul)este atunci cand trinitatea (corp,minte,Suflet)actioneaza toate trei In acelasi scop.
 
Sufletul putem sa-l mai definim si ca un sustinator al Spiritului,ca o analogie putem spune ca:Sufletul este un CD ,iar Spiritul este muzica.
 
Inca de la nastere avem stabilit In "astral"ca,fiinta Interioara (Sufletul )sa comunice cu noi prin mai multe forme si acestea pot fi:
 
1.Poate fi sub forma de ganduri clare si foarte vii.
 
2.In cazuri rare (eu am fost printre cei norocosi sa aud cu cea mai mare claritate)prin cuvinte audibile.
 
3.Prin sentimente,deoarece In tumultul vieti este posibil sa nu tinem cont de ganduri sau de glasuri,dar sentimentele te fac sa tresari din toata Fiinta ta.
 
Emotiile la randul lor sunt de doua feluri:
 
-cele placute.
-cele neplacute.
 
Cele neplacute sunt atunci cand ceea ce vorbim sau facem nu este In acord cu ceea ce vrea Sufletul.
 
Cele placute sunt atunci cand ceea ce facem,borbim sunt In armonie cu ceea ce vrea Sufletul (sdica tot noi),este armonizarea trinitatii,corp,minte,Suflet.
 
Sentimentul este limbajul Sufletului.
 
Gandul cel mai Inalt este acela care transmite bucurie,cuvantul cel mai Inalt este acela care trebuie sa contina Adevarul,iar sentimentul cel mai Inalt trebuie sa fie acela care transmite Dragoste,acestea provin direct de la Suflet (Spirit,Dumnezeu),celelalte provin din cu totul alte surse.
 
Dragostea este realitatea Suprema,iar cand traim acest sentiment atunci traim experienta lui Dumnezeu.
 
Floryn.