Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

13 ianuarie 2014

Sanatatea

Aşa cum nu este necesar să înţelegi ce este electricitatea pentru a aprinde lumina şi pentru a te bucura de ea, la fel, nu este obligatoriu să înţelegi funcţiile extrem de complexe pe care le îndeplineşte corpul fizic. Tot ce trebuie să înţelegi este procesul simplu prin care le poţi permite inteligentelor tale celule să îşi facă datoria.Dacă nu ai mai emite gânduri de rezistenţă, vibraţia ta ar creşte în mod natural. Atunci când te focalizezi asupra respiraţiei tale, tu nu te mai poţi focaliza simultan şi asupra gândurilor de rezistenţă.Prin eliminarea acestor gânduri din mintea ta, frecvenţa ta de vibraţie creşte automat. Pe măsură ce vei descoperi şi vei practica din ce în ce mai mult rezonanţa cu vibraţia Sursei din interiorul tău, comunicarea dintre celulele organismu-lui tău va deveni din ce în ce mai bună, iar corpul tău va înfori literalmente Şi astfel, întregul proces al bunăstării fizice începe cu focalizarea asupra respiraţiei, care reprezintă „întrerupătorul pe care trebuie să apeşi” pentru a te putea bucura de această bunăstare.

Această meditaţie zilnică asigură cel mai bun mediu pentru ca celulele corpului tău să facă tot ce consideră necesar pentru a-ţi rea-duce corpul într-o stare de echilibru optim.În lumea modernă există nenumărate remedii, medicamente, metode terapeutice chirurgicale şi diferite exerciţii pentru îmbu-nătăţirea              stării de sănătate, dar   niciuna din acestea nu poate compensa       rezistenţa opusă în plan energetic. Această meditaţie zilnică are ca scop principal exact dizolvarea acestor tipare ale rezistenţei, în scopul îmbunătăţirii stării de sănătate (printre altele) În plus, ea amplifcă eficienţa altor tratamente şi remedii, care pot accelera şi mai mult acest proces Bolile şi condiţiile fzice nedorite apar numai datorită faptului că omul îşi neagă singur propria bunăstare prin gândurile sale de rezistenţă. De aceea, în absenţa acestor gânduri, starea sa de sănătate este restabilită rapid. Se întâmplă frecvent ca un om să se îndrepte către vindecare prin apli-carea unei metode terapeutice pentru a renunţa apoi la ea din cauză că nu obţine suficient de rapid rezultatele scontate. El constată că simptomele bolii sale nu dispar suficient de rapid, aşa că emite gânduri de rezistenţă,şi astfel pierde avantajele pe care le-a obţinut deja prin metoda terapeutică aplicată Prin eliminarea constantă a tiparelor mentale ale rezistenţei, toate condiţiile fizice nedorite dispar, iar corpul fizic revine la starea sa naturală de bunăstare.
Cu cât vei emite mai puţine gânduri de rezistenţă, cu atât mai bine te vei simţi. Afirmaţia este valabilă şi invers: cu cât te vei simţi mai bine, cu atât mai puţine gânduri de rezistenţă vei emite. Datorită acestui proces, punctul tău de atragere se va îmbunătăţi, fapt care va conduce imediat la o îmbunătăţire a relaţiilor tale, a situaţiei tale financiare şi a stării tale de sănătate. Corpul fizic nu face decât să refecte gândurile pe care le emiţi, dar nu doar în ceea ce îl priveşte Înţelegerea fundamentului energetic care stă la baza bunei funcţionări a corpului fizic este extrem de importantă pentru menţinerea stării de sănătate. Corpul tău nu face decât să refecte echilibrul gândurilor pe care le emiţi. Există un instrument extrem de puternic care îţi stă la dispoziţie şi pe care marea majoritate a oamenilor nu îl cunosc. Practicarea zilnică a acestei meditaţii îţi va oferi acces la acest instrument, indiferent dacă vei deveni conştient sau nu de acest lucru. Experienţa personală îţi va confrma însă cuvintele pe care le citeşti în această carte, iar tu vei deveni conştient de acest instrument.Dacă vei înţelege că eşti înainte de toate o finţă energetică şi dacă principala ta intenţie va deveni aceea de a-ţi pune la unison frecvenţa de vibraţie personală cu cea a Sursei din care ai provenit,tu vei asigura practic condiţiile perfecte pentru ca celulele corpului tău să poată înflori. În schimb, dacă vei aborda corpul fizic din pers-pectiva obişnuită, observându-i simptomele şi analizând condiţia fizică de care suferi, tu vei emite automat gânduri de rezistenţă, care îţi vor bloca şi mai tare starea de bunăstare. Cu alte cuvinte, reacţia ta mentală (energetică) la boala de care suferi împiedică vindecarea acesteia. Dacă îţi vei rezerva zilnic 15 minute pentru a te relaxa şi pentru a te pune la unison cu frecvenţa de vibraţie a Sursei tale, în timpul aces-tei perioade rezistenţa ta mentală va înceta, fapt care le va oferi celulelor tale şansa de a reveni la starea lor naturală de bunăstare Această stare energetică îmbunătăţită se va răspândi apoi şi asupra altor domenii ale vieţii tale, nu doar asupra stării tale de sănătate Procesul simplu al conştientizării respiraţiei şi al eliminării tipare-lor rezistenţei îţi permite să te aliniezi din punct de vedere energetic cu Sursa ta. Acest lucru generează o schimbare dramatică a vibraţiei celulelor tale, care se traduce prin regenerarea lor şi prin amplifcarea bunăstării la nivel celular. La baza oricărei condiţii fizice stă starea celulelor organismului La baza stării celulelor stau tiparele energetice (mentale) La baza tiparelor energetice pozitive stă alinierea cu vibraţia Sursei din interiorul tău, care este prin exce-lenţă o vibraţie a bunăstării.






"INTRAREA IN VORTEX"

Floryn.

Bunastarea

Dacă ai parte de lipsuri şi le atribui unor acţiuni, intenţii sau puteri situate în afara ta, singurul lucru care îţi mai rămâne de făcut este să încerci să obţii favorurile celor care deţin puterea. În realitate, această putere nu rezidă niciodată în exteriorul tău. De aceea, căutarea ei în afara ta nu te va conduce niciodată la rezultatele dorite. Dacă îţi vei antrena gradual gândurile, orientându-le către aşteptări pozitive, tu te vei pune la unison cu preţuirea de sine şi cu vibraţia bunăstării Gândurile tale pozitive te vor ajuta să intri în rezonanţă cu adevărata ta putere, şi astfel tu nu vei mai opune rezistenţă în faţa propriei tale abundenţe. De îndată ce această rezistenţă va înceta, abundenţa va începe automat să curgă către tine. Îţi vor veni idei noi, care te vor  face să te simţi bine, iar în cale îţi vor apărea noi posibilităţi. Vei avea parte de conversaţii interesante, care îţi vor trezi imaginaţia şi îţi vor da noi idei. Calea ţi se va încrucişa în mod natural cu cea a oamenilor infuenţi, care dispun de mij-loacele de care tu ai încă nevoie şi care te pot ajuta. Vei avea parte de tot felul de oportunităţi şi propuneri. Vei realiza astfel cu uimire, dar şi amuzat, că toată această abundenţă ţi-a stat inclusiv înainte la dispoziţie, dar nu s-a putut manifesta în viaţa ta din cauza rezistenţei pe care ai opus-o, care a declanşat Legea Atracţiei într-o manieră nedorită de tine.
 În final, ai obţinut ce ţi-ai dorit, dar nu datorită eforturilor pe care le-ai depus, ci dimpotrivă,datorită relaxării pe care ai ştiut să ţi-o cultivi.

"INTRAREA IN VORTEX"


Floryn.