Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

29 decembrie 2013

Nefilimii

    Nefilimii


Cel mai important aparator al scrierilor sumeriene a fost Zecharia Sitchin istoric si poliglot care a ajuns la concluzia ca civilizatia sumeriana a fost un "dar al zeilor".
El Isi bazeaza argumentatia si faptul ca,conducatorii sunt descrisi ca fiind zeii sau nemuritori.
In aceste scrieri sumeriene,Zeii sunt numiti An.unnak.ki-In traducere,cei care au venit din cer pe pamant.
In Geneza apar niste personaje ce sunt denumite Nefilimi,cuvant al carei traducere uzuala este cea de uriasi,dar a carei interpretare corecta ar fi :cei care au venit jos.
Mitologia sumeriana afirma ca au existat o serie de de zei si zeite,buni sau rai,care au venit pe pamant si au creat rasa umana.
Sitchin,spune ca acesti zei au sosit de pe o planeta numita Nibiru sau Planeta Incrucisarii,pe care asirieni si babilonieni o numeau Marduk.
Conform calculelor acestora Nibiru trece prin sistemul nostru solar odata la 3.600 de ani,iar sumerienii au denumit aceasta perioada un SAR. Pe tablite gasim afirmatia ca anunnaki au ajuns pe pamant cu 120 de SAR Inaintea potopului.Asta ar Insemna aproximativ 432.000. Sitchin crede ca acesti zei aveau viata foarte lunga,de pana la 500.000 de ani pamanteni.Tot el spune ca acestia au venit pe Terra cu scopul de a cauta aur.Aurul le-ar fi fost necesar la refacerea atmosferei de pe planeta lor,deoarece aceasta se deteriorase.In zona numita de sumerieni AB.ZU,au facut baze Intre Iran si Irak,Insa dupa o perioada,dandu-si seama ca nu pot face ei munca,au combinat ADN-ul lor cu cel al lui Homo Erectus,creand astfel Homo Sapiens.
Tablitele descriu modul In care au fost combinate genele Anunnakki cu cele ale bastinasilor,facand referire la anumite recipiente In care au fost creati embrionii.
Locuitori zonei sumeriene au fost primii care au interactionat cu "reptilienii",carora de-a lungul timpului le-au dezvaluit informatii despre sistemul solar,agricultura,astronomie,constructie,canalizare.
Anunnakki aveau ca si conducatori pe Enlil si Enik,care erau fii conducatorului suprem al celor de pe Nibiru,numit Anu.Tablitele ne spun ca la Inceput sa Incercat combinarea ADN-ului lor cu felurite vietati existente pe pamant In acea perioada.Asa au aparut creaturi cu diverse forme si defecte,inapti in a munci.In final au gasit formula corecta care LU.LU.primul Homo Sapiens.
Sumerieni spun ca LULU a avut o ca mama o femeie din Africa acum 150/300.000 de ani.
Pe tablitele sumeriene apar numele si ierarhia zeilor Anunnakki.Acestia locuiau In cerul lor si veneau In vizita pe E.R.I.DU doar rareori.
Zeul suprem AN si-a trimis fii,pe Enlil si Enik,care erau frati vitregi,sa guverneze pamantul.Dupa aceste mutatii genetice,oamenii au primit darul procreari care a dus la o explozie demografica.Acest lucru a dus la un conflict major Intre cei doi frati (zei),conflict In care Enki a tinut partea rasei nou create.Legendele sumeriene si textele Vedice povestesc de conflictele permanente In randul zeilor.Mitologia Greaca face referire la starea conflictuala a zeilor acelor timpuri.Sumerieni Isi descriu zeii,ca avand mai multe Infatisari.Uneori erau umanoizi,alteori aveau cap de reptila,alteori aveau cap si aripi de pasare.Sumerienii nu i/au numit dumnezei pe rasa anunnakki,ci DIN.GIR,adica cei puri,stralucitori.Sumerieni Imparta In istoria In doua parti:Inainte si dupa potopul care a venit si a distrus tot ce creasera anunnakki.
Suprapunerea informatiilor sumeriene  cu cele din biblie,vedem ca anumite idei se regasesc In amandoua scrierile.
Iar dupa ce au Inceput a se Inmulti oamenii pe pamant li s-au nascut fiice.
Fii lui Dumnezeu,vazand ca fiicele oamenilor sunt frumoase,si-au ales dintre ele sotii.
In vremea aceia s-au ivit pe pamant uriasi(nefilimi).
Dupa care a urmat potopul care a tinut 40 de zile (GENEZA)

    
O alta versiune indica faptul ca totul ar simboliza amestecul a doua triburi :
descendentii lui Seth si cei alui Cain.O alta interpretare ar fi ca ei sunt de origine extraterestra.
 
In  cartea sa Enoch spune ca INGERII care au aveau grija de Pamant (In jur de 200)sau Impreunat cu femeile de pe Pamant Invatandu-le vrajitorii ,farmece,iar acestea au zamislit niste uriasi (nefilimii),care aveau statura de 300 de coti.

Ceva care ar putea sa ne descreteasca fruntile si sa ne duca cu gandul la nefilimii din biblie ar putea fi descoperirile facute (de mai bine de 30 de ani dar care doar acum sunt scoase la lumina cititorilor) la Rosia Montana unde scheletul ajunge la 10 m.
Nefilimii de Romania:

PS.Aici ar mai putea fi o varianta si aceea ca,DACII se trageau din populatia ATLANTA ,deci erau urmasii Atlantilor ,iar noi suntem urmasii DACILOR.
Iar DACII daca privim columna lui Traian si alte fresce din Roma descoperim ca Dacii erau foarte Inalti ca marime fata de Romanii,de aceea si bratarile Dacice sunt de o marime considerabila.
Totusi avem multe "necunoscute" aici:
-In biblie se spune ca aveau "300 de coti",la o masuratoare a cotului aprximativa de 0,45x 300 de coti = da un rezultat de 135 de coti :Impartit la 1.80 aproximativ marimea unui om obisnuit ramanem cu 75 de metri Inaltime,deci nu ar fi putut sa fie cei de pe teritoriul Romaniei care pornesc de la 2.50 m pana la cei de 10 m.
-In alta ordine de idei cartea lui Enoch relateaza ca,erau carnivori mancand chiar si oameni,unde se stie ca Atlantii de la origini erau vegani,deci nu consumau carne,doar ca ei erau de "samanta"extraterestra,le-au trebuit mii de ani ca sa se poata reancarna In aceste corpuri Pamantesti.
In decursul anilor reptilieni au fost cei care au amestecat rasa Atlantilor cu ce-a a altor popoare pentru a "spala"puritatea ATLANTILOR,devenind si ei treptat carnivori.



http://demonologia.blogspot.it/2012/09/nefilimi-de-romania.html
    
Floryn.