Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

10 ianuarie 2019

Ego...Pamantul si Forta Vietii






ego
Care este atitudinea maestrului despre ego? Ați auzit asta toată viața voastră, despre suprimarea ego-ului pentru a lăsa spiritualitatea voastră să crească. Deci ce este ego-ul? Care este comportamentul egoist și ce nu este? Ce este potrivit și ce nu este? Există multe învățături conflictuale aici.

Poate că ați simțit unele lucruri în viața voastră ... reacții la provocări sau situații ale vieții și vă întrebați: "Este acest ego sau nu este? Este potrivit sau nu? Poate un maestru să aibă ego? " Să fim clari. Există o mare diferență între ego și administrare. Eul este vanitate. Gospodărirea este energie în pasiune spirituală. Să vă dăm un exemplu: dacă aveți un adevăr care v-a fost dat în toate utilitățile, unul pe care îl simțiți divin și cineva călcând peste el sau ar spune că adevărul lor este mai mare decât adevărul vostru, ați putea reacționa. Alții din jurul vostru ar putea spune că aveți un "ego de aprindere". Ei presupun că reacția ta provine din vanitate. Dar maeștrii nu fac asta. Ei cântăresc totul în mod corespunzător și nu reacționează cu eul, ci cu autoritatea administrării. Ei știu ce este adevărat pentru ei. Ei știu de asemenea că nu există altă ființă umană pe Pământ care să poată atinge adevărul lor.

Stăpânul nu are cu adevărat "butoane ego" stânga. De multe ori, acțiunea potrivită este "nimic deloc" sau, uneori, doar un zâmbet cunoscut. Aceasta este ceea ce se numește "întoarcerea celuilalt obraz". Această frază nu a fost niciodată despre o persoană care să se lase bătută repetat în numele lui Dumnezeu, să se hrănească pe pământ în murdărie și să nu stea în picioare pentru adevăr. În schimb, aceasta însemna "știind la ce era important să reacționezi și ce nu era." Puteți sta toată ziua cu omenirea care vă strigă și nu vă va schimba niciodată adevărul. Prin urmare, a cărei problemă este aceasta? Ar trebui să fie evident. E problema ta, nu a ta. Sunt cei care sunt supărați! În această situație, dacă ar fi ceva de spus, maestrul ar putea spune: "Îmi pare rău că tu" ai o zi atât de proastă. Ce vă pot oferi? "Înțelegeți acest lucru?" Întoarcerea celuilalt obraz "este o afirmație referitoare la înțelepciunea despre energia din fața voastră. Nu este o invitație de a suporta abuzul.

Adu-ți adevărul este diferit. Când un om vine la tine cu o vibrație mai mică și într-un fel încalcă ceea ce crezi sau încalcă sfințenia, poți lua măsuri. Dacă o faci, este acțiunea integrității administrării tale. În loc de furie, există dezamăgire. În loc de vanitate, există asigurări de sine. Așa că, atunci când vedeți că Maeștrii de Lucru al Lucrătorilor Luminii sunt asigurați de sine, nu-l confundați cu ego-ul. Uită-te la ei și la ce fac. Lucrătorii la lumină nu își vor apăra pozițiile. Nu trebuie să fie. Lucrătorii din lumină vor lăsa energia să treacă, adesea întorcându-și celălalt obraz atunci când știu că adevărul lor este înalt de unul singur și că nimic altceva nu spune că îl poate atinge.

Adevărul caută cel mai înalt nivel. Unele dintre aceste lucruri sunt greu de explicat, dar urmăriți stăpânul când are nevoie să afirme adevărul. Urmăriți dragostea la locul de muncă, chiar și ceea ce are pentru atacator. Poti sa faci asta? Când sunt cei care te trădează în moduri pe care numai tu le știi, care este reacția ta inițială? Vrei să-ți conduci adevărul? Dacă vă gestionați adevărul, nu există nici un ego. Veți sta în picioare și veți înțelege și știți că ceea ce v-ar fi rănit în trecut, pur și simplu, se înrăutățește cu dragoste. Îți iubești trădătorul? Da, poti. Este un studiu, nu-i așa, în afara cutiei naturii umane. Și asta, dragă ființă umană, este ceea ce înseamnă ascensiunea.

Înainte de a părăsi acest subiect, trebuie să întreb acest lucru: în trecut, ați fi putut reacționa diferit pentru a contesta. Acum, reacția ta este mult mai echilibrată. Deci ... sa schimbat trecutul? Prezentul? Dar viitorul? Răspunsul: toți au făcut-o. 

Concurență
Aici este una comună și una pe care am discutat-o ​​mai devreme: concurență. 
S-ar putea să credeți că concurența este ceva ce ați avea numai într-o structură economică occidentală. Nu este. Pentru că nu concurezi pentru energii? Nu concurezi pentru favoare? Nu concurați adesea pentru resurse? Să luăm una dintre cele mai importante, luptând pentru energie și favoarea, un atribut uman comun.

Vrei să te placă, nu-i așa? Vrei să fii important, nu într-un sens ego, ci important într-un "sens al Pământului". Vrei să fii o parte importantă a tot ceea ce este, și fă parte. Dar de multe ori există acest sentiment că, în paradigma culturii voastre, pare să existe o importanță atât de mare pentru a merge în jur! Ar fi imposibil pentru voi toți să fiți importanți. În realitatea voastră, trebuie să existe cei care sunt importanți, iar cei care nu sunt ... doar o singură persoană câștigă o rasă. Numai atât de multă favoare trebuie împărțită, și nu toată lumea o primește.

Acum, uită-te la nebunia asta! Fiecare dintre voi este o ființă spirituală veșnică ... un suflet vechi care a fost de multe ori exprimat [încarnare] și care este rugat să schimbe realitatea Pământului însuși! Sunteți toți cunoscuți de Dumnezeu, pentru că voi sunteți Dumnezeu. Totuși, este natura umană, nu-i așa, să vă vedeți realitatea în mod diferit și să concurați pentru lucruri?

Permiteți-mi să vă spun ce face maestrul. Într-un grup de Ființe Umane stând în jur, fără ca nici unul dintre ei să se cunoască unul pe celălalt, iar toți încercând să stea deasupra celuilalt cu o conversație interesantă și importantă, stăpânul va merge și va asculta. Pe măsură ce absoarbe poveștile celorlalți, uneori simte bucuria în sărbătorile lor și în umorul lor. Uneori el ascultă necazurile altora și simte frustrările lor. Stăpânul absoarbe totul într-un mod pe care nu l-ați cunoscut înainte. Energia momentului nu se "lipeste" pe persona sa. În schimb, se duce într-un loc unde se reflectă. Unii pot vedea energia.

Dacă ați fost unul dintre aceștia în acest moment, ați putea vedea că energia maestrului a fost una dintre reflecțiile vindecării. Partenerul meu [Lee] susține informația că conștiința umană schimbă energia și chiar contează. El caută în mod constant știința dvs. 4D pentru a susține acest lucru și se întâmplă în cele din urmă. Mulți dintre voi ați putea acum să înțelegeți mai bine modul în care stăpânul concentrează această reflecție într-o manieră de vindecare ... una care devine disponibilă celor din cameră.

Prezenta însuși a stăpânului tinde să schimbe povestirea! Vedeți, este suficientă importanța de a merge în jur. Așa că vă întreb: în acest scenariu, cine este cel important? Cel de pe platformă care a capturat atenția celor din jur sau cel care stă în înțelepciune și care reflectă energia care poate face tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta pe acei care vorbește și vor auzi? Maestrul înțelege acest lucru, iar invitația este și pentru dvs. Stăpânul nu forțează energia niciunui om. Pur și simplu îl plasează în încăpere pentru ca toți să aibă de-a face cu ceea ce aleg. Unii o vor absorbi, iar unii o vor respinge. Aceasta este alegerea liberă. Când intri într-o cameră în care există apă pentru tine, unii vor participa și unii nu vor. Este vorba de setea ta și de caracterul adecvat al ceea ce ai nevoie. Dar apa nu devine indignata ca nu l-ai bea, nu? Nu te urmărește acasă, cerând să-l gusti. Nu. Stă doar acolo ca hrană pentru cei care o doresc. Aceasta este calea lui, chiar și atunci când apa este apa vieții.

Deci, probabil, ați aplica cuvântul concurență structurii dvs. economice? Îți voi spune asta: eo nebunie să crezi că trebuie să colectezi o parte din cota de piață. Este suficient să mergeți. Adesea nici măcar nu înțelegi principiile economiei tale! Te limitezi. În timp ce vă concentrați asupra unui singur lucru și spuneți: "Trebuie să am să se întâmple acest lucru sau să se întâmple" pentru succesul dvs., ascunzându-vă de colț, este o structură de succes complet separată pe care nici măcar nu ați luat-o în considerare.

O structură economică echilibrată este cea în care toată lumea câștigă. În această "rasă", toată lumea poate câștiga! Cei care au plătit, primesc și iubesc ceea ce au cumpărat. Cei care au furnizat produsul sau serviciul au fost compensați corespunzător și iubesc ceea ce au vândut. Între aceste scenarii există aceia care se luptă cu procesul, fără să înțeleagă sau să știe că există chiar divinitate în competiție. Deci vă spunem acest lucru: Concurenți, puteți binecuvânta pe cel care se află în competiție cu voi? Dacă puteți, aveți unul dintre atributele comandantului. Vă puteți relaxa și nu vă faceți griji, știind că toate lucrurile se vor uni și că adevărul va căuta cel mai înalt nivel când lucrați în integritate? Crezi că cel care a câștigat o cursă liniară face automat pe toți ceilalți învinși? Sau, ca și maestrul, înțelegi că cei care au condus cursa sunt toți câștigătorii interdimensionali? Cum poate fi aceasta? Deoarece maestrul vede întreaga imagine ... potențialele câștigătorilor cursei următoare și energiile cursei în sine. Stăpânul poate merge la petrecere și nu poate spune niciodată un cuvânt ... nu devine niciodată "important", dar va veni departe fericit dincolo de credință!

Este dificil să înțelegeți toate acestea într-o lume competitivă. Data viitoare când intri într-un grup de oameni și te simți foarte mică, probabil că vei simți nevoia de a vorbi și de a fi important. În schimb, opriți-vă pentru o clipă. Înțelegeți că prezența dumneavoastră chiar le îmbunătățește. Zâmbiți, simțiți-vă propria divinitate și gândiți-vă, voi fi pur și simplu liniștită și ascultă. Voi absorbi bucuriile a ceea ce au de spus. Voi fi o ființă umană mai bună, ascultând experiențele lor, chiar dacă nu le spun pe ale mele. Stăpânul știe despre asta. Face parte dintr-o nouă paradigmă ... înțelepciune liniștită.

În cele din urmă, conducătorul auto, sau catalizatorul acestei noi înțelegeri competitive, se referă la integritate. Sunt cuvintele mari de afaceri și integritate în contradicție în mintea ta? Ei au fost! Urmăriți această schimbare pe Pământ. Poate veni o zi în care profiturile sunt delegate acționarilor pe baza factorului de integritate al unei structuri corporative. Acest lucru este atât de nou încât majoritatea nu aveți niciun concept de astfel de aranjament. Crede-mă, este în structura potențială în acel balon al "acum". Crezi că e uimitor? Așteptați până veți vedea ce se poate întâmpla în politică! Vă puteți imagina o situație politică în care integritatea a ceea ce se face și nu a fost făcut în cadrul campaniei electorale ar putea contribui la alegerea funcționarului? Un vis de conducte? Ceas. 

Pământul
Ce gândește acest stăpân în această nouă energie despre pământ? Oh, se întâmplă multe acum și maestrul o știe. Maestrul înțelege că pământul vine în viață. Interdimensional, pământul se trezește. Nu a existat niciodată un moment mai bun în istoria omenirii pentru a vindeca pământul decât acum. Dacă locuiți într-o țară - într-o țară - care a războit după război după război, trăiți într-o energie stratificată. Este un teren rănit. Totuși, chiar și cu tot ceea ce vedeți în jurul vostru, care este provocator pe Pământ, nu a existat niciodată un astfel de timp când ați putea să-l ștergeți.

Stăpânul știe asta, dar tu nu. Ascultați: Tot ceea ce faceți pentru o altă Ființă Umană eliberează pământul de sub picioarele voastre. Parerile neclarabile ale cazanului Experientei umane - razboiul dupa razboi, acum pot fi eliminate. Este o parte din motivul pentru care sunteți aici să auziți și să citiți acest lucru. Dar știai asta, nu-i așa? Nu cu mult timp în urmă am stat acolo cu voi și am spus că vor exista cei care vor ieși din pământ, interdimensional. Ei vor pune energia de sine pe tine, dacă o vei permite. Sunați-l, probabil, un parteneriat de energie. Toți au așteptat până când dispensarea celor opt [vorbind despre numărul opt fiind energia noii dispensații] când energia cristalină va începe să apară pe planetă într-un mod mai mare.

A fost doar câteva luni în urmă că v-am spus că vor fi cei care trăiesc în jurul locului pe care îl numiți Mt. Shasta, care sunt liberi să meargă. Mulți dintre ei au ținut și au ancorat o energie chiar fără să știe și au ajutat la administrarea unei zone care să o păstreze din punct de vedere spiritual. În termenii dumneavoastră, acest lucru înseamnă păstrarea și ancorarea unui loc împotriva dezvoltării hotelurilor majore. E unul dintre puțini, știi. Aruncați o privire asupra celorlalte portaluri și vortexuri de pe planetă despre care se știe că au atribute spirituale și veți găsi hoteluri, terenuri de golf și terenuri de tenis. Nu în Mt. Shasta.

Acesta nu a fost un accident și v-am spus că acești oameni erau administratorii terenului. Acum vă vom oferi mai multe informații despre ei - mulți dintre ei sunt niște pustnici - mulți dintre ei foarte greu de înțeles! Vedeți, majoritatea sunt din energia cristalină a forței de viață și are sens doar că ar fi așa. [Aceste informații merg împreună cu studiul culorilor și energiilor care au fost date într-o cursă pe croazieră, unde se dă acest canal.] Stăpânul știe despre pământ și schimbările care apar. El știe, de asemenea, despre orașele interdimensionale ale forței de viață care sunt deschise chiar acum pentru a se împrăștia asupra conștiinței umane.

Acum două zile am menționat energia dragonului. Gândiți-vă la acest cuvânt ca la semnificația energiei regale. Gândiți-vă la stăpânii cu energia dragonului ca fiind cei ai regalității spirituale a Pământului. Ele sunt interdimensionale - regii și reginele care au creat foarte murdăria pământului într-un mod care ar fi proporțional cu omenirea. Trebuie să le mulțumiți, pentru că atunci când v-ați mutat în dispensația celor opt, pământul a fost pregătit pentru voi. Dar marea informație este că, în interiorul murdăriei pământului, va apărea mai multă energie regină pentru a ajuta la echilibrul planetei. Aceasta este o funcție cristalină și face parte din rescrierea despre care am vorbit de aproape un an. E timpul să echilibrăm energiile feminine și masculine ale planetei. 

Flux de energie / co-creare
Numărul patru și cinci merg împreună. Este dificil să descrieți acest lucru, deoarece acestea sunt interactive. Numărul patru este fluxul de energie, iar numărul cinci este co-creație. Cum văd maestrul aceste lucruri? Astăzi, într-o dispensație a energiei a opt, vă vom da o scurtă recenzie și apoi o altă metaforă.

A fost un timp pentru mulți dintre cei spiritual-mindi, într-o energie mai veche, unde co-creația a fost făcută după cum urmează: Vei medita și îl vei cere lui Dumnezeu pentru răspunsuri. Ați întreba și întrebați. Apoi puteți merge în locuri, în anumite portaluri (pe care le numim vortale acum). Și ai acumula energie acolo unde ai putea. Odată ce acest lucru a fost realizat, veți primi energie și informații, le veți colecta până la momentul potrivit și apoi veți lua măsuri împotriva lor. Aceasta a creat o situație în care meditația era mult diferită de cea actuală și unde fluxul real al energiei în ființa umană pentru scopuri co-creative era departe, mult diferit. Noi numim aceasta metoda de colectare. Ați făcut tot ce puteați pentru a colecta energia necesară pentru sarcina la îndemână.

În această energie mai veche, dualitatea era atât de puternică încât trebuia să te gândești literalmente la ea ca la un depozit. A trebuit să mergeți. Fie că era pe podea în poziția de lotus, fie că era ceva specific pe planetă, trebuia să mergi să o colectezi. Până când ați făcut aceste lucruri, v-ați simțit împlinită sau ați simțit că ați avut răspunsurile. Dragă ființă umană, aceasta este ceea ce mulți dintre voi v-ați făcut toată viața. 

Permiteți-mi să vă spun ce gândește maestrul și vom folosi o metaforă. Pe acest vas mare [în bucătăria navei de croazieră], există cel puțin două ființe umane a căror sarcină este să găsească magie într-un bloc de gheață. Poate că ați văzut lucrarea lor? Este în locurile mari de consum alimentar, un proces pe care oamenii îl place să sărbătorească. Acestea sunt sculpturile din gheață din sălile de mese.

Permiteți-mi să vă spun ce vede sculptorul. Blocul de gheață cântărește sute de kilograme și este probabil dificil de livrat și de manipulat. Acest maestru al arhitecturii, sculptorul, mai degrabă decât să vadă o sarcină care este greoaie în față, vede piesa completă ca fiind deja terminată și ascunsă în gheață! Este delicat și frumos. Acum e treaba lui să renunțe la ceea ce nu aparține. Pentru tine, acest obiect ar fi un bloc foarte greu de gheață rece, probabil ceva ce ai vrea să iesi din drum înainte de a se topi peste tot. Pentru el, este deja o operă de artă completă. Deci începe. Își îndepărtează cu atenție tot ceea ce nu este o sculptură. Observați că el creează, folosind scăderea. Acest lucru poate părea contraintuitiv pentru dvs. Cum poți manifesta ceva prin a lua ceva?

Noua energie este exact așa. Te plimbi și crezi că lucrurile sunt obișnuite. Cu toate acestea, ascunderea în mod obișnuit sunt minunile co-creației. Ce trebuie să învățați să faceți este să îndepărtați lucrurile care nu aparțin. Și cum faci asta? Raspunsul este urmatorul: Intrati in sculptura. Vă ascultați co-creația. Voi o vedeți și o vizualizați ca deja făcută. Vedeți energii inadecvate, cum ar fi părțile de gheață care nu aparțin, și le aruncați deoparte.

În meditațiile voastre, în loc să cereți răspunsuri, cereți un echilibru. Acest lucru vă va permite să vedeți părțile necorespunzătoare pentru a vă îndepărta. În loc să-L cereți lui Dumnezeu să fie sculptor al realității voastre, deveniți sculptor și sunteți instruiți ca artist. Există dificultăți în viața ta chiar acum, pe care nu le poți înțelege? Cereți o înțelegere. Vi se dă darul de a vedea necorespunzătoare. Pentru unii, asta înseamnă că există provocări acolo. Ce vei face cu asta? Mulți, în loc să-l prăjească, se distrug! Este o alegere liberă, știi. În loc să vedem ce este potrivit și ce nu este, energia veche omul vede totul ca ceva care trebuie să rămână și să fie tratat. Se pare că este propria lor realitate și, prin urmare, este acolo pentru totdeauna și nu se poate schimba.

Maestrul vede viata ca fiind perfecta. El creează ceea ce vrea, hotărând în mod constant ce energie trebuie eliminată. Uneori e cu mintea. Uneori este cu o acțiune reală. Stăpânul o face cu amândouă. Deci stăpânul merge într-un loc perfect, chiar și cu copiii pe moarte în jurul lui, chiar și cu crimă, chiar și cu cei care doare. Altă suferință, furie, drama sau chiar dezechilibru nu schimbă niciodată adevărul ... sculptura perfectă din realitatea maestrului.

Secretul co-creării tale se îndreaptă spre cor. Ți-am dat această metaforă înainte. Sculptura vă cântă în acel mare bloc de gheață numit realitate și spune: "Sunt aici, veniți să mă aduci". Cu cât te apropii mai mult de ea și cu cât elimini mai mult ceea ce este inadecvat în viața ta, cu atât este mai clară tonul pe care îl poți auzi și cu atât sculptura este mai perfectă. Apoi, când începeți să cântați aceeași melodie pe care perfecțiunea din interiorul sculpturii o cântă, veți avea o manifestare. Cheia este ascultarea. Începeți acest proces prin revendicarea integrității. 

Forta vietii
Numărul șase este forța de viață. Vă vom oferi informații acum, pe care nu le-am dat înainte. Se întâmplă ceva nou cu biologia ta. Stăpânul vede o nouă forță de viață. Sunt multe de spus aici. Aveți probleme de relație? Poate că e frate cu frate, soră cu soră, soț și soție? Poate că mama și tatăl, mama și sora, prietenul cu prietenul? Ce zici de afacerea ta?
De fiecare dată când o ființă umană divină, mai ales una care vibrează la un nivel superior, face o legătură de dragoste sau parteneriat cu o altă ființă umană, se creează oa treia energie care are atributele celor două. Această a treia energie care este creată poate fi numită o entitate, dacă doriți. Puteți să-i dați chiar și un nume! Se asteapta sa fie hranita. Entitatea are atributele unui copil uman. Ar trebui să fie manipulată ușor și considerată prețioasă.
Ascultați: soț și soție, tratați cu ușurință - este prețios! Ce vei spune copilului? O vei îngriji sau o vei ignora? Când începi să lucrezi la cea de-a treia energie care este copilul, o nouă forță de viață curge între tine cum n-ai mai făcut-o niciodată. Este un atribut ascuns, dar totdeauna știți despre asta. Toate parteneriatele vor beneficia de această nouă conștientizare.

Mai este. Din punct de vedere biologic, există un nou tip de forță de viață disponibilă, mai ales celor care vibrează mai sus. Este timpul să treziți ceva care a fost acolo de-a lungul timpului - ceva cu care te-ai jucat de-a lungul timpului. Vom numi această inteligență celulară trezită. Structura celulară a corpului uman este proiectată să se conecteze la forța de viață a Pământului. Gândește-te la momentele în care ai folosit lucruri cum ar fi kineziologia [testarea musculară]. Te-ai întrebat vreodată cum corpul uman cunoaște mai mult decât tine? Lucruri pe care nu le cunoști, celulele tale știu. Are acest sens pentru tine? Ce se întâmplă dacă poți construi un pod între ceea ce știe corpul și ce știe mintea ta conștientă?

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza homeopatia? Atunci când o tinctură cu mai puțin de o parte dintr-un milion de substanță este ingerată în corpul tău, cum pot vedea celulele tale, când mașinile analitice medicale moderne nu o pot detecta? Adevarul? Corpul uman recunoaște intenția substanței! De mai bine de 200 de ani, ați lucrat cu acest lucru, dar totuși nu este înțeles. Vindecarea are loc. Informația este transmisă structurii celulare a intenției producătorului de vindecare. Nu ar fi minunat să construiești un pod de la mintea ta conștientă la partea din structura ta celulară care este chimistul-șef?

Ați folosit vreodată un pendul? Te-ai intrebat vreodata cum muschii din mana ti-au raspuns de sub control pentru a da un raspuns da sau nu in ceea ce priveste sanatatea ta sau energia din jurul tau? Este inteligența celulară și e momentul să începeți să vă amestecați. E timpul pentru o căsnicie a intelectului, a intuiției și a inteligenței celulare.

Stăpânul știe ce face cotul lui. Stăpânul are o întâlnire a celulelor în fiecare zi. Stăpânul vă poate spune cum se simte degetul său, din punct de vedere spiritual. Corpul este unul. Stăpânul nu locuiește în cap. În schimb, el trăiește ca o entitate unificată, îndreptată spre vârf. El vede corpul său ca o singură celulă, cu inteligență. Stăpânul știe ce este bun pentru el biologic și ce nu este, chiar și fără testare musculară. Stăpânul are o alianță cu inteligența din interiorul unui atribut de ADN care a fost întotdeauna acolo. Ați auzit vreodată expresia "trezirea ADN"? Aceasta este parțial despre ce este vorba.

Există și mai multe: Apoptoza este un termen biologic folosit pentru a descrie un sistem celular uman conceput pentru a diagnostica neadecvarea în organism și auto-distrugere. Păi, nu funcționează bine, nu-i așa? Unde este cancerul? Unde este cu SIDA? Unde este tuberculoza? Ai putea numi bolile de foarte mult timp care "prostește" acest proces natural al corpului. Nu funcționează foarte bine, nu-i așa? Există o nouă forță de viață la îndemână, care va schimba și aceasta - o forță disponibilă tuturor, unde structura celulară este trezită și inteligența va crește. Apoptoza va avea voie să funcționeze așa cum a fost proiectat. Singura boală din corpul unui maestru va fi aceea pe care le permite să fie atașată, dacă este cazul, prin alegerea liberă. Noua forță de viață de pe această planetă vă va spori capacitatea de a vă controla structura celulară. Nu ți-au arătat guruii asta de-a lungul anilor? Acum e rândul tău.

Focus pe moment
Vom termina cu acest număr - șapte. Poate că ați dori să-l întrebați pe maestru: "Draga maestru, ce ar trebui să ne concentrăm în prezent asupra Ființelor Umane pe Pământ? Se pare că există atât de multă certitudine, în ce ar trebui să ne trimitem lumina și ce ar trebui să facem? cheia? Unde se concentrează? 
Eliberarea celor opt este una de responsabilitate. În primele două săptămâni din noiembrie 2003, veți avea o șansă, alături de acel mare anturaj, ceea ce vă numiți sinele vostru superior, de a lua o decizie cu privire la cele mai importante lucruri de pe Pământ [Harmonic Concordance].

O întrebare va fi pusă la fel ca la 11:11 [convergența armonică]. Această întrebare va fi următoarea: Sunteți gata să îmbinați spiritualul și biologia, astfel încât forța de viață va fi amestecată, astfel încât ego-ul va fi ceea ce am descris, astfel încât co-creația va fi ceea ce am descris, astfel încât să puteți îmbunătăți ADN-ul tau? Sunteți gata să lăsați energia masculină și feminină a Umanității să fie în cele din urmă egale? E un moment important pe planetă. Cei care citesc acest lucru după acest lucru ar trebui să știe că nu este mai puțin profund pur și simplu pentru că a fost ieri. Studiul de ieri este înțelepciunea mâinii.

Care este obiectivul? Nu a existat niciodată un timp pe Pământ în care acțiunile și gândurile voastre sunt mai profund măsurabile ca energie. Accentul este în interior. Prima parabolă dată vreodată de acest grup Kryon acum un deceniu a fost cea a lui The Pit. A vorbit despre o metaforă, o parabolă, în care o ființă umană a descoperit ceva care la ajutat. Nimeni altcineva nu a fost implicat. El a descoperit ceva personal și la pus în aplicare. El a aplicat-o numai pentru sine și nu a strigat-o de pe acoperișuri. El și-a petrecut afacerea fără să spună nimic, bucurându-se de noua lui descoperire personală, totuși toată lumea a observat ce a făcut? Cum? Din ceea ce se întâmpla în jurul lui.
Asta se întâmplă atunci când vă echilibrați. O ființă umană care se potrivește cu corul și află că sculptura din gheață îi va afecta pe toți cei din jur. El îi dă ceva de văzut. Acest lucru permite mai multă alegere decât ceilalți din jurul lui, altfel. De fapt, se transformă într-o lumină pentru alții să vadă într-un loc slab.

Nu toți cei care văd progresul vor dori acest lucru. Unii dintre ceilalți se vor uita la tine și vor rula invers. Unii dintre ei se vor uita la tine și te vor ura. Unii dintre ei vă vor trăda. Draga ființă umană, nu este nimic nou. Medicul trăia singur, chiar și fără pereche, pe marginea satului. Cu toate acestea, el a fost vindecătorul pentru toți atunci când au probleme. Asta are sens? Pentru că a vibrat înalt și avea informații neobișnuite, care păreau ciudat pentru ei și au vizitat doar când trebuiau.

Și astfel, această tranziție a concentrării asupra sinelui se va reduce cu adevărat la rapid atunci când vine vorba de deciziile energetice. Vor fi cei din jurul tău care nu vor ceea ce ai. Nu sunt pregătiți pentru ceea ce aveți. Fără a spune un cuvânt și fără a fi evanghelic în ceea ce ați descoperit, lucrurile se vor ocupa de ele însele. Premisa? Ai grijă de tine. Care este obiectivul? E pe cont propriu. Nu ego ... ci auto-echilibru și găsirea tonului. Lăsați alții să decidă singuri dacă doresc să împărtășească sau nu "noul dvs.". Asta e problema lor. Stăpâne-ți adevărul și nu lăsa niciodată un alt om să te forțeze de dragostea lui Dumnezeu.

Așa cum este în interior, așa că în cele din urmă va deveni fără. Conștiința umană este a treia rețea. Prin urmare, probabil că veți înțelege că magnetizarea este vindecată, lucrarea cristalină este prelucrată și, în acest proces, a treia grilă, care este partea superioară a triunghiului conștiinței umane, se transformă în interior. Puneți-i împreună și veți vedea potențialul noului Ierusalim. După cum sunteți, așa este și Pământul. Pe măsură ce vă îngrijiți de voi, pământul răspunde.

Dragi oameni, istoricii vor îndrepta spre acest moment și vor spune: "Aici a început-o. Când omenirea a luat deciziile că ar crea o planetă care să se scoată din întuneric, au început să înțeleagă procesul de pace, înțelepciune a comerțului, și nu se temeau de culturi diferite. Au înțeles că fiecare are nevoie de celălalt și că într-un fel s-au conectat toți. De unde știm asta? Vedem asta în interiorul bulei balonului care conține tot ceea ce se întâmplă acum sau se poate întâmpla. Este scris în potențialul tău! Este de fapt scris în ADN-ul tău! 

Binecuvântată este ființa umană care vede întregul - completitudinea planetei în acest fel. Binecuvântat este Omul care vede Pământul ca un bloc de gheață care conține o frumoasă sculptură numită "

Asa si este! 

Kryon

Universul interdimensional Acest channeling live a fost dat pe 15 noiembrie 2003 în East Rutherford, New Jersey. [Acest channeling a fost adăugat și îmbunătățit de Kryon, prin intermediul lui Lee Carroll într-un proces de rechannelling asupra canalelor real transcrise. Acest lucru a fost făcut pentru a face mai valoros pentru cuvântul scris și pentru a aduce claritate conceptelor care au fost date energic în cadrul canalelor live.]




Faceți o călătorie imaginară ...
Mergeți cu mine în mijlocul structurii voastre atomice. Pretindeți-vă pentru o clipă că sunteți de dimensiunea unui proton. E foarte, foarte mic, știi. Acolo ești, în gloria structurii atomice. Acum, s-ar putea să spui: "Ei bine, cred că pot pretinde cum ar fi. Dacă sunt de dimensiunea unui proton, voi vedea acei electroni doar zipping în jurul valorii de, probabil, va fi lumină, și se va să fie ca niște focuri de artificii și va fi un spectacol minunat. " Mai gandeste-te. Este intuneric. Real întuneric. Dacă [ca în dimensiunea umană] într-adevăr reprezintă dimensiunea unui proton în mijloc, acei electroni sunt la o milă distanță! Stiai asta? Va trebui să te plimbi să le găsești! Aceasta este scara medie a structurii atomice. Există mult spațiu gol în machiajul fiecărui atom.

Cei mai mulți oameni de știință sunt încă nedumerit în legătură cu acest lucru. De ce ar fi elementul de bază al realității dvs. o structură în care obiectele implicate sunt într-o proporție care este o distanță alarmantă? Poate că nu știați acest lucru. Dacă ați fi de mărimea unui proton într-un atom de heliu, ați merge și umblați și mergeți cu picioarele protonului mic înainte de a vedea vreodată ceva care chiar seamănă cu ceața electronică din jurul structurii atomice (încă vă prefaceți, vă rog). Și întreaga plimbare va fi în întuneric! Atunci ai putea să-ți spui: "Ei bine, asta nu este ceea ce mă așteptam, este cam plictisitor".

Intr-adevar! În canalele științifice anterioare, v-am indicat că micro și macro-ul au multe lucruri în comun în fizică. Chiar și în biologia ta există o ordine care urmează universului mai mare. Permiteți-mi să vă spun ce este în acel spațiu care este invizibil între protonii din centrul atomului și cea a electronului, care, proporțional, este foarte departe. Este plin de informații! Este plin de fizică. Există o problemă pe care nu o puteți vedea; unele dintre ele vom numi chiar "materie spirituală". Conștientizarea dvs. interdimensională trebuie să se manifeste. Încă mai priviți totul într-o manieră liniară în cadrul realității dvs. patru-dimensionale. Deci, când vă uitați la matematică din centrul atomului, vedeți doar ce vor spune cele patru dimensiuni.

Diferența dintre realitatea voastră energetică veche și acum este următoarea: Pretindeți-vă că sunteți încă un proton, luați călătoria lungă pentru a găsi prietenii tăi, electronii care se mișcă rapid, pe care știi că îl înconjoară. Într-o energie veche a Pământului, nu veți "vedea" nimic până când nu ajungeți în final la cercul din afară, unde vorbeau în jur. Acum, însă, într-o nouă energie și într-un voal ușor de înălțat, începeți să "vedeți" ceva în acest gol în călătoria voastră, de la mijlocul atomului până la circumferința sa exterioară: Veți începe să "vedeți "alte dimensiuni! Ele se arată la început ca "umbre" care vibrează. Acum, cititor și ascultător, acesta este un voiaj fantezist, corect? Da. In orice caz,

Dragă ființă umană, în această grupă există foarte multe piese reale și părți ale acestei "viziuni interdimensionale". Unii dintre voi devin interdimensionali! Oh, nu pe deplin, dar tu esti broasca problema "nevăzut". Una dintre cele mai distractive întrebări pe care le punem despre umanitate este ceea ce se va întâmpla atunci când unele dintre aceste lucruri încep să apară acolo unde vedeți umbrele cevaului pe care nu l-ați văzut niciodată înainte, în locurile pe care le-ați căutat de ani de zile. Din colțul ochiului, poate apărea o mișcare care, în trecut, te-ar fi speriat, dar care este acum potrivită. V-am spus de mai bine de zece ani că nu sunteți "singuri". Asta sună minunat, nu-i așa? Poate pentru unii este înfricoșător? Când începeți să vedeți ce există, care va fi reacția ta? Frica sau sărbătoare? Nu vorbim de fantome aici; vorbim de dragostea lui Dumnezeu [Spirit]. Vorbim despre tine cu lucruri familiale și interdimensionale care vor putea fi văzute - unele clar, altele nu. Numai așteptați. Și nu este doar pentru Lucrătorii Luminii. Unii vor vedea acest lucru în laboratoare, iar unii vor vedea atributele lor de la sine.

Are sens pentru voi că atunci când pământul a atins un punct de vibrație înaltă, unde a câștigat acest tip de sistem de livrare [Concordanța armonică], ar fi doar pentru câțiva? Nu. Este pentru toți cei care doresc să o examineze. Este omenesc, această nouă energie a Pământului.

Mai este. Tocmai v-am dus într-o excursie în centrul unui atom simplu și v-am spus că este mult mai mult să vedeți decât cum apare în 4D. Permiteți-mi să vă dau o previziune: Oamenii de știință vor începe să înțeleagă acest lucru pe o scară mai mare pe măsură ce continuă să privească Universul. Există ceva care lipsește în măsurarea energetică a "tot ce ar trebui să fie acolo" pentru mișcarea și scopul de a exista așa cum îl vedeți. Deci ce lipsește? De ce nu o vezi? Oamenii de știință deja postulează posibilitatea unei materii întunecate. Aceasta ar fi o problemă pe care nu o puteți vedea, dar care trebuie să existe pentru a permite echilibrul energetic să fie echilibrat. Nimeni nu a spus încă nimic despre interdimensionalitate, dar ei vor. Ei trebuie, pentru că eleganța matematică va arăta în cele din urmă foarte clar că, probabil, a continua în Univers este interdimensională în domeniul său de aplicare. Ceea ce lipsește în calculele energetice este o problemă interdimensională foarte reală.

Cine a spus că grâul cosmic a fost liniar? Cine a spus că energia pe care nu o puteți vedea urmează aceeași paradigmă cu ceea ce puteți vedea? Oh, înainte ca acest canal să se termine, îți voi da niște puzzle-uri. Deci, iată o altă previziune: Știința va începe să caute dimensiuni dispărute pentru a explica energia lipsă! Și este timpul. Și așa este. Deci, este momentul să dezvăluiți forma Universului și acțiunea împinge / trage în cadrul unor schimbări dimensionale care determină universul să facă ceea ce face și să vă arate ce face. Multe dintre lucrurile pe care le observați continuu sunt sugestii despre ele, dar ele sunt greșit interpretate.

În patru dimensiuni, fizica dvs. are multă sens. Când ieșiți din 4D și deveniți interdimensionali, totuși, toate aceste reguli logice ale fizicii se schimbă. V-am spus chiar și ultima oară când suntem aici că atunci când ajungeți destul de mic, legile fizicii de bază se schimbă și ele. De asemenea, se schimbă atunci când devii foarte mare. Se schimba, de asemenea, cu intervale de timp. Rămâi cu mine aici, pentru că acest lucru va fi simplificat într-un moment. 


Viteza luminii - Înlăturarea unei reguli de fizică
Înainte de a intra în puzzle-ul formei reale a Universului, am o altă predicție. Cu toate acestea, pentru a le da, trebuie să pun bazele. Dă-mi voie să vorbesc prost aici. Vă dau unul dintre postulațiile gândirii științifice moderne: Viteza luminii este absolută, iar totul, în sens larg, este măsurat împotriva ei, deoarece este cel mai rapid lucru pe care îl puteți vedea sau măsura. A devenit un criteriu al astronomiei și al unui standard. Ideea de "timp" fiind variabilă (și este) este, de asemenea, dependentă de cât de repede călătoriți. Toate acestea au devenit realitatea voastră folosind acel număr magic, viteza luminii. Urmăriți acest lucru; se va întâmpla. Va veni o vreme când există o recunoaștere că viteza luminii este variabilă! Realitatea este că este într-adevăr diferită în tot Universul, în funcție de atributele dimensionalității unde se măsoară. Există multe viteze de lumină și depinde de locul în care stați și de ceea ce vă uitați.

Acum, această afirmație se află la cote considerabile cu aproape tot ceea ce ați învățat și cu aproape tot ceea ce a fost postulat despre modul în care lucrurile funcționează. Ideea nu va veni ușor sau rapid. Dar trebuie să vină. Deasemenea, se confundă măsurătorile distanței în astronomie, dar este vorba de timp. Căutați - este chiar la colț. Unii vor începe să emită proclamațiile că viteza luminii trebuie să fie variabilă pentru ca lucrurile să fie noul mod în care le vedeți. Pe măsură ce ochii astronomilor vă ajung mai bine (adică echipamentul), va trebui să schimbați motivele din spatele a ceea ce vedeți. Căutați postulate ale zonelor multidimensionale din spațiu și, de asemenea, postulate ale luminii schimbând viteza de la loc la loc, în funcție de formula din jurul realității localizate, în special intervalul de timp. Apropo, acest lucru va începe, de asemenea, să explice de ce nu a existat nici un "Big Bang", ci, în schimb, o "mare revelație". Din nou, vă întreb acest lucru: Când lucrurile nevăzute se văd, înseamnă că nu au existat înainte de a le vedea? Gandeste-te la asta.

Știința ta ți-a dat postulatul că atunci când călătorești aproape la viteza luminii, timpul tău se schimbă. Deci, mergeți înapoi: Ce se întâmplă cu viteza luminii când vă schimbați timpul? Funcționează în ambele sensuri, iar magneții și gravitatea joacă rolul de a schimba timpul.

Toate aceste "vederi noi" și înțelegerea sunt de fapt legate de ceea ce sa întâmplat la 11:11 (1987). În acel moment, ați dat permisiunea să vă schimbați intervalul de timp, dacă ați observat. Toți acești ani mai târziu, putem să vă spunem că trenul vostru de realitate a urcat. Ți-am spus în 1989 că grila magnetică a pământului s-ar schimba și așa a făcut-o. V-am spus în 1989 că viitorul, potențialul pământului, ar avea schimbări meteorologice masive. Ai văzut vreunul? Vibrația planetei este foarte diferită de cea din 1987, nu-i așa? Și despre simțurile tale? Există cineva aici, poate și cei care citesc acest lucru, care ar recunoaște: "Da, am simțit accelerarea timpului în ultimii doi sau trei ani"?

Ființa umană a simțit-o, pământul arată fizic, iar aici vă aflați într-un interval de timp diferit de cel în care ați fost crescut. Nu știți că viteza luminii sa schimbat pentru voi, nu-i așa? A facut. Asta se intampla cu o planeta cu vibratii mai inalte (si totul in jurul ei). Potențialul științei este de a începe o nouă înțelegere a relativității ... una care depășește cu mult ceea ce a fost vreodată postulat anterior. Cu toate acestea, dacă totul este relativ la orice altceva, atunci unde este constanta? Trebuie să existe unul pentru oamenii de știință înțelepți care să respire ușor și să știe că haosul nu este calea unui astfel de plan mare. Există o constantă și se numește "dragostea lui Dumnezeu". 

Forma Universului
Vrem să vă explicăm forma universului. Acest lucru devine dificil și, din nou, vom spune acest lucru: În discuțiile științifice de această natură, nu vă pot oferi informații interdimensionale într-o realitate de o singură cifră. Nu pot să vă prezint așa cum este, fără a vă oferi metafore și analogii prea simplificate. Unii dintre voi veți înțelege acest lucru, în ciuda faptului că funcționați într-o dimensiune de o singură cifră, cu o metaforă care este adevărată într-o anumită măsură. Au existat cei care ar spune: "Kryon, care este forma Universului?" Forma Universului, în dimensiunea ta, arată ca un toroid. Acum, pentru cei dintre voi care nu stiu ce este un toroid, este o forma care arata ca o anvelopa sau o gogoasa. În orice formă toroidală 4D, există relații matematice care sunt unice. Aceste relații au de-a face cu eficiența și distanța și veți găsi, de asemenea, ele (relațiile și formele toroidale) din ADN-ul vostru. Acest lucru este doar să spunem că macro-ul este similar cu micro în natura, așa cum îl observați. Acesta nu este un accident. Vă invităm să studiați de ce ar putea fi aceasta.

Așa că tocmai v-am dat forma Universului, dar nu v-am ajutat puțin. Chiar și așa, acum o voi complica. Universul, așa cum îl cunoașteți, este lipit de interiorul și de exteriorul acestui tub toroidal. Priviți și vedeți Universul ca o formă care se potrivește realității așteptate. Nu vedeți curbele, deoarece lumina ar trebui să călătorească în linie dreaptă. Nu ... nu a avut niciodată. Într-o paradigmă interdimensională, ați putea să vă uitați la ceva în care lumina dintr-un obiect vine la voi printr-o cale confuză, răsucire, dar în realitatea 4D ați jura că este o "lovire dreaptă" a obiectului, deoarece este ceea ce așteptați să vedeți. Adevărul se află într-un domeniu de realitate în afara a ceea ce vă așteptați sau ați experimentat, deci este greu să vă descrieți.

Acum, într-o formă închisă, în formă de 4D, ca un toroid, nu există nici o cale din interior spre exterior. (Gândește-te ca o țeavă închisă într-un cerc, cu capetele legate împreună.) Totuși, tocmai v-am spus că universul tău există atât pe suprafața interioară, cât și pe cea exterioară. Deci, puteți merge la un model de toroid și să-l examinați pentru a vedea cum ar putea funcționa asta ... să aibă ceva pe suprafața interioară și exterioară în același timp. Cu toate acestea, nu puteți face nimic în 4D pentru a crea acea cale, chiar dacă loviți toroidul, îndreptați-l și experimentați-i cu reconectarea capetelor în moduri inteligente. Dar, indiferent de ceea ce faci, suprafața interioară se termină mereu conectându-se la ea însăși, iar atributele din exterior sunt aceleași ... indiferent de câte ori ar putea să răsuciți și să întoarceți capetele și să le reconectați. Si aici' acolo unde devine foarte ciudat și interdimensional. Vom descrie cum funcționează, dar nu o veți înțelege.

Unii dintre voi înțelegeți atributele unei benzi Mobius. Am discutat acest lucru înainte. O bandă Mobius este o panglică, cu excepția faptului că a fost lovită cu o jumătate de răsucire și re-lipită împreună. Aceasta creează o situație interesantă. Dacă considerați panglica ca pe un drum, puteți călători cu această panglică, umblați și umblați, în cele din urmă mergând pe ceea ce fusese atât suprafața interioară, cât și cea exterioară a panglicii. E o formă foarte eficientă. Această bandă Mobius este un fenomen bine cunoscut în matematică și fizică.

Acum, ceea ce vă voi spune nu are nici un sens. Nimic nu va avea sens de aici în 4D. N-ai auzit niciodată de un toroid Mobius, nu-i așa? Ei bine, acesta este exact atributul toroidului interdimensional care este universul tău. Fizica multidimensională este diferită de fizica dvs. 4D. Permite căi și portaluri în afara gândirii tale liniare și pare să permită ca obiectele (și lumina) să fie în două locuri în același timp. Nu sunt, dar când luați timp liniar, se pare că este cale spre voi.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. Sunteți obișnuiți cu liniaritatea și cu elementele din jurul dvs. comportându-vă într-un anumit mod în fiecare zi. Când te-ai așezat pe scaun în seara asta [vorbind despre seminarul într-un hotel], ai știut forma. Știai că te va sprijini. Știați cum să-l ridicați și să-l puneți într-un coș de gunoi, dacă este necesar, pentru depozitare. Acestea sunt tipurile de lucruri cu care te obișnuiești. Dar dacă ți-aș spune că există o situație în care poți să-ți așezi scaunul pe vârful unui scaun, și acesta ar deveni scaunul de jos! Asta nu are sens, nu? Nu poți avea materie care trece prin materie. Nu puteți avea lucruri legate de alte lucruri care "trec prin ele însele". Nu în 4D, oricum. Permiteți-mi să vă spun de ce scaunul rămâne cu adevărat în vârful realității voastre. E pentru că ai pus-o acolo ultima dată. Ea are mai puțin de-a face cu faptul că este solidă, ca liniaritatea intervalului de timp din care face parte. În lucrurile interdimensionale, "locul" lor în Univers este adesea condus de timpul. Obiectele din "acum" întotdeauna cred că sunt împreună, chiar dacă credeți că sunt galaxii în afară!

Realitatea dvs. conține două atribute care sunt puternic interdimensionale. Ambele încalcă regulile fizicii 4D, numai pentru că nu știți care sunt normele actuale. Cele două lucruri sunt gravitatea și magnetismul. Nu este adevărat că gravitatea trece prin tot? Nu pare să conteze ceea ce aveți sau elementul pe care îl prezentați, gravitatea întotdeauna câștigă [afectează obiectul], dacă ați observat. Gravitatea este o forță interdimensională care are legătură cu timpul și cu forma Universului însuși. De fapt, este foarte înrudită cu toroidul. Ea trece prin toate, aproape ca și cum dimensiunea ta ar fi invizibilă pentru ea.

Magnetismul, într-o oarecare măsură, face același lucru. În realitatea voastră, magnetismul este baza tuturor transmisiunilor voastre. Transmiteți o frecvență magnetică modulată și trece prin clădiri, prin pereți și prin cele mai multe obiecte și vine în casa dvs. Dacă aveți un receptor, puteți să manifestați ce conține în realitatea voastră. Este un lucru interdimensional, această magnetică ... la fel ca gravitatea.

Știința dvs. încă nu înțelege nici una, așa că aplicați aceste principii la ceea ce vă voi arăta metaforic. Forma Universului se află în interiorul și în exteriorul unui toroid, totuși ele sunt conectate într-un mod pe care nu-l puteți vizualiza în mintea dvs. tridimensională. Gândiți-vă la Universul vostru ca având aceleași atribute ale gravitației și ale magnetismului, care par a fi capabile să pătrundă aproape totul. În acest sens, piesele și piesele ar putea fi ca și scaunul care merge într-un fel în partea de jos a stivei, chiar și atunci când sunt plasate pe teancul final. Ea trece prin ceilalți deoarece există reguli de fizică interdimensională care cer ca ea să găsească adevărata locație universală bazată pe alte lucruri decât ceea ce credeți că ar trebui să fie în liniare 4D. 

Distanțe universale
Iată ceva ce puteți vizualiza, care vă poate ajuta să înțelegeți ceea ce voi numi înșelăciunea unei singure dimensiuni în căutarea unui altul. O să vă arăt cum Universul nu este chiar atât de mare. 
Luați acest toroid pe care l-am creat în metafora noastră și o vizualizați. Acum, schimbați scenariul metal-pipe la unul din țesături moi. Toroidul este acum flexibil. Luați foarfece și tăiați-o oriunde doriți. Îndreptați-l astfel încât să fie un tub, ca o șosete de tub. Asigurați-o suficient de mare încât să puteți pune mâna înăuntru.

Intrați prin tub și luați celălalt capăt și trageți-l. Vizualizați acest lucru de multe ori din fiecare parte, până când, în loc de o țeavă care a fost o șnur de tub, acum ați prăbușit-o până când aceasta este o fracțiune din dimensiunea și forma originală prin tragerea capetelor prin șosete de mai multe ori. Când ați terminat cu asta, conectați din nou capăturile din nou. O poți face. Nu e așa de greu. Puteți înfășura un capăt și conectați-l la cel din interior. Întrebare: E încă un toroid? Răspunsul: Da. Forma este forma și a fost modificată doar în trei dimensiuni. De asemenea, ea conține încă "magia" matematică a toroidului, dar acum sa prăbușit.

Acum, lasă-mă să te iau în mijlocul acestui toroid prăbușit pentru o clipă. Esti mărimea unei molecule, în interiorul șosetei. Metaforic, vă aflați într-un Univers special, vast dincolo de credință, care totuși a fost stratificat și prăbușit. Dacă începeți să "umblați" suprafața toroidului (interior sau exterior), va trebui totuși să umblați și să mergeți și să mergeți pentru a face o plimbare completă, chiar dacă ciocanul este prăbușit. De ce atunci când stratul adiacent este doar o fracțiune de centimetru depărtare? Răspunsul? Nu poți trece prin straturi. Nici măcar nu puteți vedea prin straturi pentru a ști unde vă aflați. Deci esti blocat cu mersul pe jos, mersul pe jos si mersul pe jos pentru a ajunge oriunde.

Ceea ce vă spunem este asta. Știința și observația dvs. logică vă spune că sunteți literalmente sute de milioane de ani lumină departe de obiecte. Dar dacă aceasta este o iluzie și un univers multidimensional are atribute ale șosetei de model? Ar putea fi faptul că ceea ce pare a fi o călătorie liniară de 100 de milioane de ani-lumină ar putea fi alături? Răspunsul este un "da" pozitiv și puternic. Deși este greu de conceput, da, vasta este reală, la fel ca percepția moleculei care crede că trebuie să meargă întregul interior al șosetei pentru a ajunge acolo unde vrea să meargă. Forma universală este, de asemenea, curbată astfel încât să existe un mod previzibil și matematic de a deschide "peretele" (la fel ca gravitatea), care vă permite să sarăți la alte părți ale suprafețelor interioare și exterioare ale șosetelor.

Aceasta este forma Universului. Acum, totuși, permiteți-mi să vă dau câteva informații despre "deschiderea peretelui" între straturile toroidului prăbușit (încă sunteți alături de mine?). Universul este un aranjament de împingere / tragere a energiei. Se creează în mod constant. Nu se distruge niciodată, ci pur și simplu se mișcă între dimensiuni într-un aranjament în care timpul și magnetismul și gravitația necesită o reechilibrare. Există facilități în Univers pentru a lua și a umple materia. Întreaga galaxie pare să dispară și să se întoarcă (așa cum se vede din paradigma unei dimensiuni). Schimbarea dimensională este, prin urmare, motorul Universului tău și tot ceea ce vezi în prezent în 4D. Este responsabil pentru ceea ce simtiti ca este inceputul Universului vostru, desi nu are nimic de a face cu un "bang, este evident pentru tine. Cealaltă aparține celeilalte părți ale peretelui și se ascunde. Cu toate acestea, veți vedea în curând. este evident pentru tine. Cealaltă aparține celeilalte părți ale peretelui și se ascunde. Cu toate acestea, veți vedea în curând.

Schimbarea dimensională este, de asemenea, motorul The Lattice Cosmic. Veți deveni interdimensională, Ființa Umană, pentru că v-ați schimbat realitatea pe propria voastră planetă. Sunteți singurele creaturi din Univers care sunt în dualitate, dar și capabile să schimbe dimensiunea planetei tale! Mulți îl pot schimba cu mașini și pentru călătorii, dar numai tu poți schimba scenariul întregii tale realități.

Permiteți-mi să vă dau un alt indiciu despre mecanica Universului vostru. Am vorbit despre activitatea cu raze gama timp de aproape un deceniu. V-am spus să "căutați o activitate intensă a radiațiilor gamma". V-am spus că atunci când o vedeți, veți ști că se întâmplă o creație - ceva special. Acum identificăm acest lucru ca o schimbare dimensională. Este întotdeauna însoțită de raze gamma puternice, în special de extremă intensitate extremă. Acesta este un atribut al schimbării dimensionale și, de asemenea, vă spune că se întâmplă ceva. Vedeți asta la marginea galaxiei tale și știi că ceva se schimbă acolo. Este vorba de un "mini-big bang", dacă vrei să-ți folosești termenii. Face parte dintr-un Univers în continuă schimbare, unul care se mișcă într-un mod de împingere / tragere.

Deși pare să fie miliarde de ani lumină distanță, nu este. Ești cu adevărat în curtea ta, dar nu ești niciodată în pericol, dragă ființă umană, de a avea un colaps de timp în jurul tău sau de a apărea un nou Univers care să apară în sistemul tău solar. Fizica ei o păstrează separată și în propriul timp. Aceasta înseamnă, de asemenea, că "centrul" Universului este peste tot.

Cu toate acestea, există un loc special, sacru în Universul vostru și se pare că se află într-un loc foarte obișnuit. Este un loc numit Pământ, care există cu îngerii care sunt deghizați ca ființe umane. Acolo lucrează un puzzle pentru Universuri, încă pentru a face o schimbare. Ele sunt numite "singura planetă a alegerii libere" ... singura care își poate schimba propria realitate. Este singura planetă în care locuitorii pot prelua controlul, schimba intervalul de timp al realității lor și pot crea schimbări dimensionale. Și acest fapt, dragă ființă umană, este diferența dintre ieri și astăzi.

Acest weekend trecut [Concordanța armonică] a fost semnificativ, la fel ca convergența armonică a fost semnificativă. Ființele umane au decis să schimbe modul în care au fost. Chiar și la nivel celular, acest lucru va fi resimțit. Structura "de permisiune" a ADN-ului se va schimba, de fapt, din cauza a ceea ce ați făcut. Cum pot să vă spun asta? Cum pot să vă arăt asta? Veți avea începutul unei viziuni interdimensionale, care va ajuta la co-creația voastră. Fiecare dintre voi are capacitatea de a co-crea o realitate pentru voi înșivă, care să se potrivească cu energia planetei și cu cei din jurul vostru. Poate că această realitate înseamnă aducerea păcii în propria viață în timp ce lucrați la puzzle-urile care ți-au dat cele mai multe provocări?

Ce ar fi dacă ați avea o vedere interdimensională - care ar putea dezvălui lucrurile care se ascund, dar care sunt literalmente supraviețuirea a ceea ce aveți nevoie? Și dacă ți-aș spune că secretul co-creației este scăderea? - Kryon, ai putea să spui că spui "prostii" din nou. 

Wo și blocul de granit
Vom da încă o altă parabolă despre Wo. Nu am dat o pildă despre Wo pentru o lungă perioadă de timp, și așa vom închide. Wo este un om care nu are sex. El / ea este un Wo-om, dar îl vom numi pe Wo un "el" pentru scopurile acestei povestiri.

Wo a fost dezamăgit de viața sa. Lucrează din greu și era și Lucrător al Luminii, dar era deprimat. El a spus: "Vreau ceva prețios în viața mea. Vreau ceva semnificativ și frumos în viața mea". Wo știa că se poate manifesta. El era doar puțin nesigur de ceea ce ar manifesta dacă ar fi încercat. De asemenea, el nu știa cu adevărat ce să ceară în cadrul manifestării sale. El a fost avertizat să nu ceară niciodată Spiritului pentru ceva specific, ci să spună: "Lasă-mă să manifest doar ceea ce am nevoie, ceea ce este potrivit pentru planul meu divin". Wo a avut înțelepciunea unui Lucrător al Luminii, așa că sa rugat: "Dragă Duh, vreau să-mi arate ceva mare în viața mea ... este timpul să-ți alegi ce va fi, Dumnezeule, Sine Înalt ... Tu ai înțelepciunea ... alegeți ce va fi.

Și el a făcut! Într-o zi, Wo a ieșit din casă pentru a găsi un bloc mare de ciment în fața ușii lui! A fost de 30 de picioare până la 30 de picioare. El a fost umilit! "Asta am nevoie de mine, Spirit? Ce este asta?" Și Sinele Înalt al lui Wo a spus: "Nu am terminat încă, Wo. Wo a așteptat, dar blocul a rămas acolo. El devenea nerăbdător, ca întotdeauna, și se gândea că poate a înțeles greșit mesajele. Atunci vecinii săi s-au plâns de bloc. Wo era sigur că a fost făcută o greșeală. Într-adevăr! Spiritul nu ar trebui să livreze un bloc de ciment! Nu este chiar foarte Dumnezeu. A adus o macara mecanică mare și a încercat să-și miște blocul. Nu s-ar mișca. Apoi a adus experți în toate tipurile de granit. 

"Putem muta acest bloc?" Wo a cerut.

"Nu, nu putem", au spus ei. E prea mare. 

Apoi sa întâmplat. Wo a auzit un bătut pe ușă și la deschis. Era un mic om cu daltă. 

"Cine ești tu?" Wo a întrebat. 

- Îmi pare rău că am întârziat, răspunse micul om. "Sunt sculptorul." 

"N-am comandat un sculptor", a spus Wo. "Am încercat să mutăm blocul ăsta și să-l scoatem de aici. Poate că poți să-l întrerupi?" Micutul a fost îngrozit!

"Vă rog, vă rog, este o lucrare frumoasă de artă - nu puteți distruge asta! Nu este ceea ce ați cerut? Nu este ceea ce ați vrut? Sunteți pe cale să aveți ceva valoros, prețios și minunat și pentru totdeauna în curtea din față. Va fi într-un loc pe care doriți să-l faceți, și toți vor admira și vor veni de la distanțe pentru ao vedea ". Micul om gâfâia și nu respira. Wo sa uitat la el și sa oprit. 

- E un bloc de ciment, replică încet Wo. "De ce ar admira cineva un astfel de lucru?" 

- Nu, nu-i așa, nu-l vezi? 

"Văd un bloc de ciment mare, iritant și nemișcat", a spus Wo. - Mi-a ucis peluza.

Deși Wo nu a înțeles, el a tolerat micul bărbat în curtea lui pentru o lună următoare, și a început încet să înțeleagă. Sculptorul nu vedea deloc un bloc de ciment. A văzut arta! El a procedat la îndepărtarea întregului ciment care nu aparținea sculpturii de artă pe care artistul "a văzut" în interiorul cimentului. Cu grijă, el a tăiat ceea ce nu era prețios până când, în cele din urmă, un obiect de artă părea să se formeze, care era mult, mult mai mic decât blocul. Oh, a fost frumos! 

Wo a fost atât de fericit! "Am ceva prețios în viața mea, pe care niciodată nu știam că a existat în acel bloc urât! Nu-mi vine să cred că am încercat să iau blocul. Vecinii lui Wo au observat imediat și au venit la "ooh" și "aah". Wo era foarte mândru.



- Ei bine, acum e timpul, spuse omul. 

- Timp pentru ce? Trebuie să pleci? întrebă Wo. 

"Oh, nu, nu merge așa, Wo." 

- Vrei să spui că va trebui să trăiesc cu tine în curtea din față? 

- Oh, este chiar mai bine decât asta, răspunse omul cu un zâmbet. 

Cu un fulger de lumină, sculptorul sa transformat. El a devenit parte a lui Wo, luându-și locul în atributele angelice pe care Wo le-a perceput ca ghiduri. A devenit un partener sufletesc, o flacără duhovnicească spirituală și un consilier. Deghizarea lui a venit și divinitatea sa a apărut luminos.

E ciudat, știi. Wo nu a cerut niciodată numele sculptorului. Acum își dădu seama că numele sculptorului era Wo! Nu numai că Wo a primit manifestarea pe care o dorea, dar și el a avut un partener activ de înțelepciune pentru a lucra în același timp! Wo tocmai dădea o nouă percepție: Poate că ceea ce este nevăzut este cel mai importat și este ceea ce se scade din realitate, ceea ce permite minuni. 

Zero
Va veni o zi când știința voastră va onora zero în cadrul matematică interdimensională viitoare. În momentul de față, vedeți zero ca nimic. Unii au spus: "Ei bine, stim ca zero nu inseamna nimic. Credem ca un zero interdimensional va fi infinit, asta este zero." Nu, nu este.

V-am spus despre matematica de 12 ani de peste un deceniu. Eleganța acestui lucru vă va uimi, mai ales simplitatea computațională. Este singura matematică care "scutură mâinile" cu natura. Nu puteți lua în considerare matematica bazată pe 12, fără a face zero un întreg de valoare specială. Nu poate fi un substituent; nu poate fi "nimic" și nu reprezintă infinit. Din nou, vă vom spune acest lucru: zero este magia matematică interdimensională. Este magia bazei-12.

Valoarea zero este potențialul a tot ce a fost, a fost sau poate fi. Este "acum" de matematică universală. Ea reprezintă potențialul sau energia posibilității. Prin urmare, zero este variabilă în funcție de ecuație. Nu sunteți obișnuit cu asta. Sunteți obișnuit cu ecuațiile matematice fiind empirice și doriți să rămâneți. Dar nu poate fi așa atunci când începeți să calculați în afara liniarității. În cadrul acestei scheme se dezvăluie eleganța matematică. Nulul elimină ceea ce nu este necesar și dezvăluie soluția. Ea devine facilitatorul realității puzzle-ului în sine și este adesea numărul de bază. Nu ne așteptăm să înțelegeți în totalitate acest lucru. De fapt, nu ne așteptăm la nici o înțelegere. Nu inca. 


Concordanța armonică
În sfârșit, îți voi spune ce sa întâmplat cu adevărat săptămâna trecută. Există un loc pe această planetă numit Pestera creației, despre care am vorbit despre ultima oară când eram cu voi. Acesta a fost numele nostru pentru asta de la începutul anului. Dar l-ați numit Registrul Akashic. Este un loc prețios, unde este stocată linia ta. Vreau să te duc acolo pentru o clipă. Pereții strălucesc. Cristalina este peste tot. Este minunat, chiar dacă din punct de vedere geologic nu ar trebui să fie. Există un cristal pentru fiecare bărbat, femeie și copil de pe planetă. Multe dintre cristale sunt foarte vechi, dar nu arată așa. Când vii și pleci, multe expresii (vieți) îți actualizează pur și simplu cristalele. S-ar putea spune că există un sistem care chiar depășește ceea ce am vorbit.

Unii dintre voi ați indicat că simțiți că aceasta este ultima dvs. viață. Pentru majoritatea, nu este. Ceea ce nu știi este că, pentru majoritatea dintre voi, "asta faceți voi" în Univers. S-ar putea să spui că ești Omul universal universitar! De ce? Pentru că sunteți îndrăgostiți de pământ! Ești îndrăgostit de familie! Când această piesă se termină și "viața" se termină, pur și simplu schimbați energiile. O parte dintre voi devine un alt ghid al oamenilor; o parte din voi merge de cealaltă parte a vălului, se întoarce și se reîncarnează. Grupul care ești tu lucrează întotdeauna. Veți face din nou și din nou, și pentru că refuzați să pierdeți sfârșitul! Ai lucrat prea mult, Lemurian, ca să pierzi asta. Ați făcut parte din acest timp de foarte mult timp și ați văzut și ați împărtășit dragostea lui Dumnezeu. Ai văzut că funcționează.

În acea Peșteră de creație, în weekend, energiile cristaline, care sunt chiar forța de viață a cine sunteți, au fost schimbate. Doar două sau trei ori în istoria spirituală a Pământului au fost modificate Pestera creației și Recordul Akashic. Acesta a fost unul. Grila cristalină a pământului începe să fie rescrisă și realiniată. Prin urmare, vor fi cristalele care au forța de viață și linia voastră și înregistrările sufletului de pe această planetă. Și ei s-au schimbat. Trebuie să fie așa. Vine un moment în care esotericul este și fizica. Este un sistem care trebuie actualizat, pentru că vedeți, oamenii se apropie mult de a fi îngeri. A fost la fel cu 11:11. Ți-ai dat seama? De asta ne spălăm picioarele.

Astăzi v-am dat informații interdimensionale despre știință. S-ar putea spune: "Ei bine, asta nu e subiectul meu, Kryon. Mai degrabă aș avea informații spirituale pure". Ar trebui să te obișnuiești cu asta, căci aceste informații științifice nu ar fi fost date vreodată unui pământ cu o vibrație mai joasă. Există un motiv pentru care acest lucru este dat într-un loc spiritual. Sunteți pe cale să faceți multe schimbări, inclusiv o explicație mai amplă a Universului. Acest lucru este posibil ca în cele din urmă să mergeți la locuri pe care nu ați crezut niciodată că puteți merge. O explicație mai amănunțită a realității este necesară pentru a putea face lucruri cu biologia pe care nu ați crezut niciodată că ați putea să o faceți.

Pământul este în curs de reparație - contraintuitiv, poate la ceea ce vedeți în știrile voastre, dar există o mare speranță pentru pace pe această planetă mare. Există speranță pentru sfârșitul urii așa cum l-ați văzut în ultimii ani și pentru o înțelegere și înțelepciune care nu a mai fost aici înainte. Sunt aceia care stau aici care dau energie și lumină pentru pământ și ne spălăm picioarele pentru asta. 

Și așa că anturajul sa îndepărtat ... totul în ceea ce privește oportunitatea. 
Și așa este faptul că acest mesaj este complet. 

Kryon