Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

16 octombrie 2015




Vechiul testament a aparut prin 260 i.d.h.cred si noul Testament prin secolul 4 la cererea imparatul Constantin,dar nu cred ca este important.
De la Iisus nu trebuie sa luam decat pildele, nu putem sa-l categorisim ca apartine unei religii anume deoarece, ceea ce spune el si ceea ce spun preotii, este total contrariu.
Nici nu putem sa impunem anumitor religii, secte, sa- si schimbe credinta... cand se vor destepta e problema lor, de aceea spun ca toate aceste caii mai devreme sau mai tarziu vor ajunge tot la Dumnezeu.
Nu gasim o religie care sa spui ca este "nepatata",toate sunt virusate".
Iisus spune : "Adevarul va va face liberi", nu o religie anume.
Daca ar fi ca sa aleg o religie anume, singura care te poate scoate din lianele acestei lumi de "vampirii energetici" cred ca ar fi Budismul.
Acesta nu te face nici pacatos, nu-ti ia nici taxa de protectie...... dar sincer ma simt mai bine fara....vad mai bine orizontul.
Fiecare din noi trebuie sa fim originali, sa avem trairile noastre personale...., crestinismul a devenit un mare Xerox si adeptii sunt fotocopiile. 
Iisus ne spune ceva magic: Iubirea este DUMNEZEU.
Cand ai gasit acea Iubire neconditionata, toate valorile tale interioare despre lume,oamenii....se reseteaza, nu mai ai nevoie de religie, rugaciune, meditatie ca sa ajungi la Dumnezeu,deoarece ESTI cu EL.
Criminalul nu va mai fi criminal, hotul nu va mai fi un hot, barfitorul nu va mai fi barfitor.......vei fi acelasi Tu intr-o alta ipostaza mai nefericita, si Ii vei iubi cum iti iubesti acum copilul nou nascut.
Dragostea ta nu va mai avea o scara erarhica, va fi doar Una pentru toti din jurul tau.

OSHO: Nu exista viitor pentru religie



Intreaga umanitate trebuie sa se concentreze asupra stiintei, daca vrea sa scape de mister.
Si religia mea este stiinta Sufletului interior.
Nu este o religie,este o stiinta exterioara care poate ajuta foarte mult pentru a reduce suferinta si mizeria ta.
Trebuie sa iesim din mizeria de nouazeci la suta in care suntem: mancarea,trai, locuri de munca...
Toata aceasta mizerie putem sa o transformam prin miscarea activa;calea meditatiei, constientizare, veghere.
Cele nouazeci la suta pot fi rezolvate de stiinta,scoateti preotul complet.
El nu are nici o functie pentru viitor.
El a facut deja destul rau.
Concentreaza-te pe stiinta si apoi imediat veti vedea o noua dimensiune care rezulta in tine, de care nu ati fost constienti.
A fost acolo, dar un om flamand cum poate crede daca viata are sens sau nu?
Un om flamand nu se poate gandi daca floarea este frumoasa sau nu, EL este flamand.
Nu se poate vorbi despre muzica, poezie si pictura cu el.
Cand toate aceste probleme dispar, in liniste apar intrebarile despre existenta reala care se poate raspunde numai printr-o
stiinta subiectiva.
Deci, nu exista nici un viitor pentru religie.
Exista un viitor pentru stiinta obiectiva, care se ocupa de chestiuni obiective si o stiinta subiectiva care se ocupa de interiorul dumneavoastra.
Unul va avea grija de problemele fiziologice, iar celalalt va avea grija de psihologia dumneavoastra, care va va duce catre interior spre centrul Sufletului.
 

OSHO: Nu exista viitor pentru religie