Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

27 iunie 2013

Pestera Creatiei

Lee Carroll,Kryon -1944 Traducere de Monika-lucratorul-In-lumina.com





 "Pestera Creatiei este legata de "contabilizarea energiei"ca sa folosim un termen omenesc.Acesta este un loc foarte sacru,unde adevaratele nume ale entitatilor ce sunteti sunt pastrate,In timp ce voi va aflati In lectie.Acest lucru este necesar pentru dualitate si este un loc foarte real si fizic pe Pamant.
Este pazit cu grija si daca oamenii ar da cumva peste el,vor fi exterminati In acelasi mod In care a fost si omul care a atins ARCUL LEGAMANTULUI.Faimosul Arc antic a avut un atribut foarte similar si continea energie similara.Era un templu calator ce continea echilibrul puterii entitatilor triburilor cu care calatorea.Oamenii sunt acum capabili sa Isi poarte Intreaga putere si iluminare a entitatii lor si tot ce trebuie sa faca este sa o descopere.
Dar In acele vremuri ei nu erau capabili sa o poarte singuri si echilibru acesteia a fost stocat In temple si In retele.Vechile povesti pe care le auziti despre magia si puterea din interiorul acestor temple,contin un mare adevar.
Din aceste motive,doar preotii puteau intra si,desi acesti preoti nu erau cu mult mai iluminati decat ceilalti,ei erau protejati de maestri lor ghizii(al caror rol era doar sa faca acest lucru).
Intensitatea era prea mare pentru multi ca sa suporte.Aceasta situatie s-a schimbat demult,iar acum energia entitatii este stocata mai putin decat in orice alte vremuri din istorie.
Pestera se afla Intr-o zona tropicala a Pamantului la mare adancime si neaccesibila.Nu exista tunele sau pasaje spre aceasta pestera si nu exista nici un mijloc omenesc de accesare as acesteia.
Pentru voi este interesant de stiut ca tu (partenerul meu)ai fost luat acolo de trei de cand te-ai nascut In aceasta lectie.
Este un loc favorabil pentru ghizii vostri sa va duca acolo pe voi oamenii,atunci cand sunteti pregatiti.
Din acest punct de vedere este accesibil majoritatii oamenilor la nivel astral,dar numai atunci cand acestia primesc implante sau schimbari de ghizi...sau cand vin si pleaca.
Repet,aceasta pestera era legatura cu puterea si contabilizarea energiei.
Este primul loc pe care Il vedeti atunci cand luati nastere.Are o lumina alba pe stralucitoare si este pazit cu grija de cei in alb.
Experientele umane numite morti clinice sunt legate de aceasta pestera si au de-a face,In mod aproape exclusiv,cu calatoria In aceasta pestera si experimentarea energiilor care o Inconjoara.
Numele universale si atributele tuturor celor aflati In lectie pe Pamant se afla aici.
Va Impartasesc aceste lucruri cu cunostinta absoluta ca aceasta pestera nu va fi gasita.
A fost plasata pentru siguranta voastra.La un moment dat s-ar putea sa reusiti sa ii masurati energia cu intrumentele voastre stintifice,dar nu o veti putea accesa niciodata."