Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

25 aprilie 2013

N D Walsch - Conversatii cu Dumnezeu vol 1

48177209 Walsch Neale Donald Conversatii Cu Dumnezeu Vol 1 by Horhe Geo Proiect Paralaxa

Rugaciunea Dacilor

"Tatal Nostru Dumnezeu,Mama Noastra Doamnazana,voi care traiti In lumina,Intelepti sunteti In cer si pe pamant.Astept darul Inaltarii Voastre In mine. Vreau sa primesc harul Vostru In fiecare zi.Lumina Voastra sa-mi fie ca painea de zi cu zi.Sa-mi dea Intelepciune sufletului care sa-mi lumineze cu putere viata.Tata Dumnezeu si Mama Doamnazana rogu-va sa-mi dati binecuvantarea Voastra cu lumina sa pot trai In Intelepciune,multumire si har si focul din inimile voastre sa fie si In inima mea.Asa sa fie,asa sa fie,zau."

Timpul

Timpul nu merge nici Intr-o directie,noi suntem cei care strabatem timpul,cei care trecem prin timp,noi suntem cei care ne creem iluzia "treceri timpului"pe masura ce trecem printr-un singur Moment care Exista "Acum",iar acest moment fara sfarsit cand treci prin el ai senzatia la propriu ca treci prin timp,pentru ca asta de fapt facem. Timpul si Spatiul sunt secvente simultane,care se petrec In acelasi timp. In acelasi timp coexista mai multe realitati In acelasi timp,iar el timpul este ca un element ce exista pe verticala nu pe orizontala. Timpul este un camp prin care noi trecem,care-l mai numim si spatiu,timpul este doar In metalul nostru ,In mintea noastra este un concept pentru a fi Intrebuintat pentru a relationa intre noi,a da niste repere si orarii. Ca o analogie putem ne putem imagina un suport de CD-uri,ce trece prin mijlocul lor un ax,iar ele sunt asejate suprapuse,CD-urile fiind realitatile paralele,iar axul reprezentand timpul si realitatea Suprema "ACUM".