Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

18 noiembrie 2018

Lucratorii In Lumina


(1) Ființa umană, care vibrează la o rată înaltă și are intenție pură, nu este destinată să fie în suferință pe această planetă. Acesta nu este un plan al lui Dumnezeu. Nu sunteți într-un mod suferind pentru a realiza lucruri minunate pe acest pământ. Cu greu. A dispărut este vechiul concept al suferinței care creează într-un fel o soluție.

(2) Fiintele umane care vibreaza inalt, numindu-se Lucratori de Lumina, nu sunt cei care vor fi in permanenta durere. Durerea nu face parte dintr-un scenariu spiritual continuu, dragă ființă umană, indiferent de ce ți-a fost spus. 

(3) Ființa umană care vibrează înalt și se numește Lucrător de Lumină este Ființa Umană care nu va fi în frică și în tristețe. El va sta în locul înțelepciunii.

Poate că tu simți că trebuie să suferi sau să suferi să devii sacru sau să ajuți planeta. Asta pur și simplu nu este calea. Nu confunda aceste informații cu ceea ce v-am spus despre cei care au ales să sacrifice o expresie [mor în această viață] pentru a permite altora. Acest scenariu este diferit. Vorbim acum despre aceia care cred că trebuie să rămână în suferință și durere, rămânând pe Pământ și că sunt doar o parte din "lecția lor de viață". Ironia este că lecția reală a vieții umane este într-adevăr "cum să ieșiți din durere și suferință!"

Întreaga idee de "suferință pentru Dumnezeu" este de origine umană. Nu veți găsi niciodată acest lucru în nici un canal real din Spirit din cealaltă parte a vălului. În schimb, este exact opusul! Oamenii au creat acest lucru, chiar l-au plasat în unele scripturi sfinte, pentru a produce control asupra altor oameni. Nu a fost niciodată un mesaj spiritual al adevărului.

Dragă ființă umană, ești un înger al familiei și tu ești prietenul meu. Te cunosc, și tu ai fost aici pentru totdeauna [modul lui Kryon de a spune că nu ai început]. Vă puteți imagina această legătură de înger-înger? Puteți începe să vă concepeți cât de multă dragoste și planificare a venit în viața voastră aici? Când te afli pe suprafața planetei în dualitate, mergând în biologie, nu vezi lucrurile în termeni angelici. Pentru noi, să credeți că unii dintre voi simțiți că trebuie să suferiți și să fiți trist pentru a vă spulbera inimile! Poate e timpul să reexaminați întregul scenariu de suferință. Oh, s-ar putea să aveți provocări. Intr-adevar. Aceste provocări pot fi ceea ce credeți că este vorba despre contractul dvs. (vom vorbi despre contracte într-un moment). Dar a fi pe planetă în dualitate nu înseamnă că trebuie să îndurerăți tristețea. Bucuria este invitația. Adevărata provocare este următoarea: puteți să vă bucurați de orice provocare vă aflați? Dacă puteți, este unul dintre principalii catalizatori ai soluționării provocării actuale. Acesta este modul în care funcționează noua energie.


Contracte
Vreau să vorbesc despre contracte ... un cuvânt multumit în spiritualitate. Există Lucrători din Lumină care se plimbă în jurul lor spunând: "Este contractul meu să am aceste provocări în viața mea". Și ei spun: "Așa am ales cu mult timp în urmă". Nu, nu este! Îți voi spune cum funcționează, și ar trebui să auzi acest lucru în mod clar: Există un astfel de lucru ca un contract? Da. Cu toate acestea, nu este un lucru predestinat că veți veni aici cu un contract de nefericire de-a lungul vieții sau cu un fel de acord sacru pe care îl veți găsi, descoperi, împlini, respecta și juca întreaga viață. Știm că acest lucru poate fi confuz pentru unii dintre voi care cred cu adevărat că sunteți aici să suferiți și să ajutați cumva Pământul, dar din nou, este logic ca o familie iubitoare să vă trimită aici pentru a fi nefericită?

Ascultați: Aceasta este diferită de a avea o boală pe toată durata vieții sau o dizabilitate. Într-adevăr, ați fi ales aceste lucruri pentru a crea o energie în jurul vostru, dar nu înseamnă că atunci trebuie să o însoțiți cu mizerie și nefericire. Invitația pentru bucurie și pace aparține tuturor, indiferent ce se întâmplă cu circumstanțele voastre fizice. În unele cazuri, invitația este să descoperi cum să te vindeci fizic și, în unele cazuri, să descoperi cum să te vindeci emoțional. De multe ori se vindecă din punct de vedere spiritual, provocând o schimbare completă a atitudinii și a vieții voastre. Dar invitația este să o schimbi! Fiecare dintre voi este unic.

În loc de predestinare, contractele sunt o predispoziție [predispoziție]. Sunt doar un loc de pornire al energiei. Sunt o oportunitate pentru dumneavoastră să vă potriviți într-un set de circumstanțe, predispuși să fiți acolo, și apoi folosind libertatea de a decide să stați acolo sau nu. 

Sper că înțelegi ce spun. Toți lemurienii au libertatea de a alege ceea ce vrei să faci. Puteți spune că există un contract pentru acest lucru și pentru asta, dar realitatea este că le rescrieți în mod constant. De fiecare dată când schimbi vibrațiile, pasiunile se schimbă. "Ce face asta cu contractele?" ați putea întreba. Se schimba!

Unii dintre voi ați făcut parte dintr-un proces educațional foarte lung, bazat pe Pământ, care în cele din urmă vă aduce un grad academic. Acest lucru vă pune de multe ori într-un loc în care vă exercitați ceea ce sunt pasiunile voastre și care devine viața voastră. Unii dintre voi vă veți numi doctor sau vindecător. Unii dintre voi sunteți vindecători esoterici, iar unii dintre voi sunteți vindecători 4D [certificați de sistem] și aceasta este pasiunea voastră. Brusc, pământul se schimbă și tu treci! Descoperiți noi energii ca "lumina este aprinsă" în viața voastră. În mod ciudat, uneori rezultatul este că tot ceea ce ați trecut prin tot ceea ce ați făcut nu are sens! Veți primi o nouă facilitate, o nouă pasiune, un nou contract. Gândește-te la asta. Acest lucru sa întâmplat din când în când multor Lucrători în Lumină și le-a adus bucurie și nu frustrare! De ce? Acolo'

Alții din jurul tău pot să-și scuture capul și să spună că ești "dornic". Ei spun că nu poți decide cine ești sau ce vrei să faci. În schimb, probabil ei sunt cei care sunt blocați, ancorați într-o veche realitate liniară care spune că un om ar trebui doar să facă un lucru? Gandeste-te la asta. Cine zboară aici? Poate că omul "dorit-moștenit" este cel care are aripile și se zbate în bucuria co-creației? Ceilalți sunt blocați în noroi, pe care ei îl numesc "normal". 


Co-creatie 
Permiteți-mi să vă dau un alt concept care adesea este înțeles greșit. Când co-creați ceva, v-ați întrebat vreodată despre cei din jurul vostru? Nu puteți co-crea în vid, știți. Câți dintre voi ați mers vreodată la un eveniment sportiv pentru a viziona un joc de echipă ... singur [fără ca cealaltă echipă să apară]? Jocul nu ar fi foarte interesant dacă o singură echipă a apărut să joace și să câștige! Nu poate fi un joc deloc.

Deci, ar trebui să înțelegeți că toată lumea din jurul vostru este afectată de ceea ce faceți. Te-ai întrebat vreodată despre asta? Co-creația dvs. este întotdeauna o parte a realității unei alte persoane, și poate propria creație proprie. Este un puzzle uriaș, nu-i așa? Este un puzzle care este plin de complexități care sunt lucrate în 100% din timp de piesele și părțile din tine care nu sunt pe pământ. Asta, apropo, face parte din frustrarea ta. Vreți să vedeți un alt fel de sincronizare, nu-i așa? Am mai canalizat această complexitate înainte, dar există frustrare în jurul procesului de co-creație.

Dacă într-adevăr te duci în măiestrie, cum vei renunța la unele dintre aceste temeri, îngrijorări și frustrări? Acest subiect este atât de mare încât va fi nevoie de încă un alt mesaj [alt canal] pentru a fi finalizat. Dar pentru moment, vă voi da câteva dintre întrebările pe care le primim: Aceștia sunt de la Lucrătorii Luminii pe genunchi, gata să avanseze. Mulți spun: "Dragă Doamne, cum pot să scap de frică în viața mea? Întotdeauna mă tem să co-creez sau să avansez spiritual, întotdeauna mi-e teamă că dacă mă schimb, voi pierde ceva ce-mi place cu adevărat. " Nu toți Lucrătorii Luminii cer acest lucru, dar mulți fac.

Nu a trecut mult timp că v-am dat un canal complet pe șapte pași pentru a câștiga valoare de sine. Este neobișnuit să ne referim la un canal la altul, dar dacă veți găsi acel mesaj, acesta vă va ajuta. Căci frica dispare atunci când se realizează o valoare de sine. Cei mai mulți dintre voi s-au născut într-o situație în care nu aveați prea multă valoare de sine. Energia planetei când te-ai născut nu ți-a dat prea mult. Deci, mulți din generația voastră au fost reprezentați chiar aici [și citiți acest lucru], să veniți cu stima de sine scăzută. Când începi să construiești o valoare de sine și să-ți răscumpărați măreția, temerile dispar. Înțelegi că există o cameră întunecată uriașă, metaforic, cu toate temerile tale în ea? Când te duci în acea cameră și începi să le enumerați, e înfricoșător. Această cameră reprezintă energia Pământului când te-ai născut.

Acum, însă, sa pornit o lumină, reprezentând noua energie pe care ați creat-o pentru planetă. Camera este încă acolo, dar când lumina era aprinsă, lumina totul în ea. Iată! Ce se ascundeau soluțiile pentru fiecare frică din cameră! Acestea erau ascunse complet de întunericul energiei vechi. Deci în aceeași cameră cu temerile tale sunt soluțiile. Te surprinde asta? E echilibrul pe care ți-am promis-o. Ați creat frica, deci de ce nu soluțiile? Doar că temerile se simt mai puternic când există întuneric. Știi asta din copilăria ta, nu-i așa?

Unii dintre voi nu vor să viziteze acea cameră metaforică, dar vă încurajăm oricum. În cadrul mesajului de canalizare despre auto-valoare, v-am spus acest lucru: "Care este cea mai mare frică? De ce nu vă cereți să vă întâlnească în curte pentru o luptă? Faceți față cu ea și veți descoperi că aceasta nici măcar nu va apărea! Este o falsă, o eroare, dar tot atât de reală pentru tine ". Începeți să lucrați la valoarea de sine și frica se va risipi și va dispărea. Va veni o vreme, dragă ființă umană, când toți cei care au întrebat vreodată această întrebare se vor întreba de ce nu au descoperit bucuria mai devreme.

Nu vă temeți de dragostea lui Dumnezeu! În acest mesaj, Spiritul și familia sunt aici să vă viziteze, să vă îmbrățișeze și să vă țină, să vă mișcați între scaunele din această cameră și locul unde citiți. Știm de ce ești aici. Știm de ce ochii cititorului se află pe această pagină. Știm de ce ai trecut. E un moment bun pentru a începe ceva nou. Este un moment minunat să te vindeci. Puteți simți aici dulceața? 

http://www.kryon.com/k_chanelltoronto03.html

Laturile Cosmice


http://www.kryon.com/k_26.html




O, dragi, ascultați cu atenție: Sunteți deja conștienți, mulți dintre voi, despre comunicarea dintre oameni care pare să depășească orice viteză cunoscută omului. Gemene identice - flăcări duble - perechi de suflete, una pe o parte a pământului, cealaltă pe cealaltă parte, au adesea comunicații instant, care au fost raportate și asistate. Poate că un singur gemene se află într-un mod de anxietate, iar celălalt se simte instantaneu! S-ar putea să se cheme unul pe altul și să spună: "Ce sa întâmplat acum un minut sau două?" Și amândoi înțeleg că au simțit același lucru la același moment exact. Ce face asta cu ideea ta fizică despre TIME? Ce spune asta despre puterea conștiinței umane de a transmuta toată distanța și timpul? Îți voi spune ce se întâmplă: sunt mecanica lui Latticele Cosmice. Sunteți interconectați instantaneu și utilizați zăbrele.
Dacă am reuși să luăm acum un om și să-l transportăm magic în cealaltă parte a universului cunoscut - incredibil de departe - o distanță de neimaginat față de tine - suntem aici să spunem că zăbrelele ar permite o comunicare comună instant cu el ... indiferent de distanta! După ce acest canal este terminat, unii dintre voi vor pune împreună piesele și părțile acestor informații și veți înțelege de ce unele lucruri sunt așa cum sunt ele în fizică. Numitorul comun al acestei energii de tip lattice este fără lumină doar pentru că este într-o NULL TIME - energie nulă și timp nul.
Am vorbit acum timp, un loc interdimensional unde spiritul este, și în cazul în care toate lucrurile din trecut și potențialul viitorului sunt într - un singur loc, care este acum de timp. Latina cosmică NU este în acest moment, este în nul . Noul timp, dragi, este timpul care este egal cu zero, în timp ce acumtimpul are mișcare într-un cerc. Latina cosmică este într-o stare echilibrată în mod constant și în acea energie echilibrată este potențial gata să primească contribuția pentru eliberarea energiei și această contribuție, dragi, este disponibilă conștiinței umane. Ea "vede" tot timpul ca fiind zero ... niciodată nu se mișcă, chiar dacă există mult timp în cadrul energiei sale. De aceea, indiferent de momentul în care este realitatea voastră, comunicarea este instantanee între toate entitățile care știu despre zăbrele. Acesta este un concept greu de înțeles, pentru că nici măcar nu credeți că există multe cadre temporale în timp ce priviți prin instrumentele voastre la "fizica imposibilă" aflată în cosmos (după cum sa spus anterior în canalele anterioare). Timpul este ca aerul pe care il respirati. Vă uitați la furtuni incredibile, cu vântul suflat multe direcții la multe viteze, totuși respirați ușor și în mod normal, chiar și în mijlocul unei furtuni mari. Prin urmare, aerul din respirație, în plămânii voștri, este în mod nominal în repaus, chiar dacă aerul din jurul vostru se află în criză. Latina cosmică este așa.
Lattica cosmică, dragi, este ceea ce permite mecanicii pentru co-creație, pentru sincronicitate, pentru ceea ce am numit dragoste. Latina cosmică conține mecanica care permite minuni pe planetă. Ea răspunde fizicii - răspunde la conștiință. Și astfel începem să vedem cum se amestecă între ceea ce a fost plasat în Univers pentru voi.
Lattica cosmică nu este Dumnezeu! Dar, așa cum am spus mai înainte, Dumnezeu (Spiritul) folosește fizica naturală pentru mecanica miracolelor. Unii dintre voi doriți să separați fizica de Dumnezeu. Voi spuneți: "Nu faceți știință în Dumnezeu, nu îndepărtați magia!" Spunem: "Timpul tău este limitat de unde poți să te gândești așa, pentru că atunci când descoperi în cele din urmă o parte din mecanica fizică a Spiritului, nu o să diminuezi măreția, pentru că ți-am spus de opt ani acum , că eleganța lui Dumnezeu stă în celulele corpului tău! " Dumnezeu folosește absolut fizicitatea comună a energiei din jurul cosmosului pentru putere ... așa cum sunteți invitați să faceți. Înțelegerea fizicii spiritului nu anulează IUBIRE! În schimb, ea oferă o simetrie și o logică frumoasă tuturor lucrurilor, iar aceste lucruri vor deveni mai clare pentru voi, pe măsură ce vă deplasați în vibrația în care puteți folosi energia rețelei. Prin urmare, latura nu este Dumnezeu. Este unul dintre cele mai puternice INSTRUMENTE ale Spiritului care există astăzi și conține multe din ceea ce ați numit magie inexplicabilă ... calea lui Dumnezeu. Vă șocă faptul că Spiritul folosește chiar fizica pe care a creat-o pentru a permite funcționarea lucrurilor? De ce să creați unelte și să le ignorați? Nu. Aceasta este o revelație pentru voi cum funcționează Spiritul în Cosmos. Vă șocă faptul că Spiritul folosește chiar fizica pe care a creat-o pentru a permite funcționarea lucrurilor? De ce să creați unelte și să le ignorați? Nu. Aceasta este o revelație pentru voi cum funcționează Spiritul în Cosmos. Vă șocă faptul că Spiritul folosește chiar fizica pe care a creat-o pentru a permite funcționarea lucrurilor? De ce să creați unelte și să le ignorați? Nu. Aceasta este o revelație pentru voi cum funcționează Spiritul în Cosmos.
Deci vă spunem cum funcționează. Dar asta nu e tot, pentru că Latticele Cosmice răspund acum la ceva pe care na făcut-o niciodată pe planeta ta. Energia este creată și timpul este alterat - prin intenția umană. Nu există o putere mai mare în Univers decât INTENȚIA UMANĂ și IUBIRE, și v-am spus acest lucru în mod repetat de când Kryon a sosit. Aceasta este noaptea pe care trebuie să o corelăm și să o echivalăm cu fizica iubirii!
Oh, dragi, înțelegeți acum că, atunci când dați voință, nu este o energie misterioasă care pare să zboare în eter și să manifeste oarecum ceva ce vreți sau aveți nevoie? Acum, puteți vedea că are simetrie, dimensiune și scop și conștiință și că există un atribut mecanic al fizicii și al iubirii în jurul său numit intenție umană? Acum începeți să înțelegeți de ce moderatorii energiei New Age pot face atât de mult! Acestea se "ating" în "The Lattice Cosmic". Nu mai există mister în ceea ce privește acest lucru, în schimb va fi înlocuit într-o bună zi cu o știință solidă solidă ... Dumnezeu dat și Universal.
Nu voi fi singurul canal care să aducă la iveală acest principiu și va fi cunoscut prin numeroase nume și va fi sursa puterii extraordinare a puterii fizice, pe care o puteți folosi pentru călătorii și energie ... puterea pe care o aveți pot folosi pentru întreținerea vieții. Resursele planetei pe care le-ați folosit pentru a crea puterea au o limită. Nu există nicio putere mai curată decât rețeaua. Aceasta este fizica, și este cunoscută chiar și de cei iluminați care călătoresc de aici până acolo în cosmos ... de fapt ei adesea "călăresc" șirurile lattice.