Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

26 noiembrie 2013

Linii Temporale

      
 
 
Cu siguranta ca toate realitatile noi le creem cu puterea mintii noastre de aceia ni se spune :Zeii Creatorii.
 
Cum mai spuneam si In alte subiecte,noi suntem Sufletul si nu corpul,de aceia In momentul somnului Sufletul calatoreste In astral pentru a-si reancarca "bateriile,"sau cum se mai Intampla uneori vine mai obosit de cat a plecat iar acest lucru Il resimte si corpul la trezire.In momentul cand mergem la culcare si intram In starea de somn,Sufletul este ce-l obosit si ce-l care trebuie sa se Incarce si nu corpul.
In timpul zilei,mintea emana sute poate mii de ganduri care toate devin mai devreme sau mai tarziu realitati zilnice iar daca nu ele raman  realitati nematerializate In astral,deoarece gandul este Creator,el "consuma" din energia Sufletului (Spiritului).
 
Ca o analogie putem spune ca Sufletul este o baterie ,iar corpul este o masinuta de jucarii,iar bateria este ce-a care se consuma si nu masina in sine.

Am sa Incerc sa va explic despre liniile temporale.
Orice Inceput In planul fizic (poate chiar si In cel astral),are o continuitate dreapta chiar daca intervin anumite evenimente care fac sa schimbe acea linie temporala.
Ca analogie putem folosi o bucata de stofa,fiecare fir din acest material pastreaza aceiasi traiectorie.
Deci putem spune In felul urmator; Hitler In linia sa temporala a Invins toate razboaiele si a devenit comandantul suprem al Pamantului.
Orice punct de plecare indiferent de subiect Isi pastreaza aceiasi traiectorie de navigare .
In momentul cand intervine ceva facand sa schimbe cursul acelei linii temporale,nu este altceva decat intrarea Intr-o alta linie temporala,dar toate liniile raman neschimbate si nesterse din biblioteca Akasha.
 
Pentru a ajunge la ideia acestui material trebuie sa va fac un scurt istoric al familiei:
 
Cu multi ani in urma am fost nevoit sa las casa,masa,familie,...Intr-un cuvant tot.
Aveam un baiat de 9 ani pe atunci,nu este important cine a fost vinovat si cine nu,toti avem de trait experiente mai fericite sau mai nefericite,de aceia suntem pe Pamant ca sa experimentam.
Dupa mai multi ani am Inceput sa am "vise"cu baiatul meu regulat,dar de fiecare data baiatul avea aceiasi varsta la care-l lasasem (9 ani).
De fiecare data cand intru In acea linie temporala (realitate) a fostei familii,EI au aceiasi varsta,se schimba doar locatiile de fiecare data,alteori Ii gasesc In case care le-am vizitat Impreuna,dar de fiecare data eu sunt In vizita In acea realitate si ei stiu acest lucru,nu suntem ca o familie.
(Relatiile noastre din realitatea zilnica sunt cam Indepartate datorita anumitor conjuncturi, de aceia ne vedem foarte rar.)
 
Seara trecuta am constatat ca acea linie temporala este ramasa blocata In timp. Cu toate ca ei duc o viata normala de fiecare data cand intru In acea linie temporala( In vizita nocturna), iar valuta forte din realitatea lor era dolarul,exact ca in anul cand ne-am despartit.
 
Stand de vorba cu baiatu,mi-am amintit ca ma intalnisem cu el de curand spunandu-i ;-Stii ca tu In realitatea zilnica esti cu cateva degete mai mari ca mine?
El,privindu-ma de la Inaltimea lui de un metru,se mira ramasese un pic pe ganduri,dupa care imi spuse:-Chiar sunt mai inalt ca tine? fara sa fie mirat de ce este el In doua locuri in acelasi timp.
 
 Cu toata taria mea,astazi ma cuprins o tristete; cum pot ramane incatusate niste energii In infinitatea realitatilor.
 
42
. Iisus a spus: "Fiţi trecători ".






 
 

Copiii Luminii

50
. Iisus a spus: Dacă vă vor zice: „De unde sunteţi?”, spuneţi
-
le:
 din locu
l unde lumina a luat fiinţă prin ea însăşi, a stat [pe picioare] şi s
-
a arătat închipul lor”. Dacă vă vor zice: „Voi sunteţi ?”, spuneţi
-
le: „Noi suntem copiii ei [ai luminii]şi aleşii Tatălui celui Viu”. Dacă vă întreabă: „Care este semnul Tatălui vostru în voi?”,spuneţi
-
le: „O mişcare şi o odihnă”. (Tom. 83. Tom. 84)