Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

23 noiembrie 2013

Lucratorii In Lumina-despre Karma

Aceasta este important in special pentru familia voastra .Voi simtiti adesea instinctiv, atunci cand sunteti copil sau adolescent, ca trebuie sa va salvati parintii de fricile si iluziile lor. Uneori, ganditi ca ati avut un esec in ceea ce priveste angajamentul simtind ca nu ati fost capabili sa va ajutati parintii atat cat ati fi dorit. Aceasta este o conceptie gresita a ceea ce inseamna ajutorul si in ceea ce priveste angajamentul fata de parinti. Chiar de la nastere, voi incepeti sa absorbiti foarte puternic energiile parintilor, preluandu-le ca si cum ar fi ale voastre. Ajungeti sa nu mai puteti distinge cu usurinta, unde incepeti voi si unde se termina ei. Deoarece voi le absorbiti fricile si iluziile, patrundeti intim in poverile lor emotionale. Aceste greutati pot dainui de cateva generatii prin membrii familiei. Poate fi un aspect karmic, adica aceeasi problema poate fi repetata iar si iar, pana cand "vraja se destrama". Aceasta o puteti numi karma familiei.
Pot fi probleme in legatura cu energia dezechilibrata masculina sau feminina, energii rezultate din vechi traditii de sclavie, probleme in legatura cu anumite boli, etc. Acest fel de incarcare karmica este rezolvata cand energia blocata in interior este eliberata si, astfel, lantul transmisiei spre generatiile viitoare se rupe.


Karma familiei este stinsa cand un membru al familiei rupe legatura, eliberandu-se de povara emotionala pe care el a absorbit-o din copilarie sau a preluat-o genetic. Membrul familiei care "rupe vraja" face aceasta mai intai si mai mult pentru a se ajuta pe sine. Este vorba despre a fi concentrat pe propria crestere interioara si pe expansiune. Aceasta crestere are un efect in "energia familiei". Ea deschide si posibilitatea ca membrii familiei sa-si gaseasca calea. Lucratorul in Lumina care s-a eliberat de un atasament emotional, furnizeaza un marcaj emotional pentru altii din familia lui. Ceea ce el ofera energetic familiei este posibilitatea schimbarii. Energia lui creaza oportunitatea schimbarii pentru membrii familiei sale, care pot sau nu sa utilizeze aceasta oportunitate.


Niciodata nu sunteti responsabili si nici nu este misiunea voastra spirituala de a impune familiei ceva. Voi v-ati eliberat de incarcatura karmica cu care familia voastra v-a impovarat si misiunea voastra se incheie aici. Acumularile karmice nu se vor transmite si copiilor vostri. Aceasta este misiunea voastra.


(http://www.jeshua.net/)


 Floryn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu