Motto

"Chipurile sunt aratate omului si lumina dinauntrul lor Se ascunde In chipul luminii Tatalui.El se va descoperi,iar chipul Lui [va fi] ascuns de lumina Lui. (Cor.4,4-6)"

31 decembrie 2013

ADN-ul Uman


De două sau trei ori pe zi acordaţi-vă câteva minute limpezirii gândurilor.
Deschideţi centri energetici din corp şi din afara lui prin invocarea luminii.
Frecvenţa ei o denumim pilon sau fascicul de lumină.
Imaginaţi-vă o rază care se infiltrează în toţi centrii chakra, şapte în interior şi cinci în jurul corpului.
Sunt centri informaţionali, vortexuri care din momentul activării se rotesc neîncetat.
Astfel, creează o mişcare circulară care antrenează la rândul ei filamentele fotocodificate—ele se restructurează şi ajung să formeze cele douăsprezece catene ale noului ADN.
Este vital pentru cei care doresc să ajungă într-un echilibru corporal deplin să exerseze constant un program de respiraţie profundă.
Importanţa respiraţiei are de-a face cu oxigenarea întregului organism.

ADN-ul conţine codul.
Aici stau înscrise expresia identităţii voastre, planul acestei existenţe, istoria Universului şi desfăşurarea vieţii voastre pe Pământ.
 Totul, ascuns la nivel intracelular.
ADN-ul  iniţial al primilor stăpânitori ai planetei, toti oameni, aveau un număr de douăsprezece catene.
Prin urmare, ele sunt în legătură cu multe alte surse de informaţii care utilizează acest număr.
Ţineţi minte că realitatea reflectă alte realităţi.
Cordoanele informaţionale au conectat omul la centri informaţionali corespunzători din interiorul şi din afara corpului.
In curând, Pământul va suferi o aliniere pe care Arhitecţii Primi au stabilit-o pentru a reface sistemul celor douăsprezece lanţuri, cu scopul de a reda stăpânirea planetei oamenilor—odinioară specia dominantă. Încă din faza de proiectare, s-a hotărât ca numai stăpânitorii planetei să deţină cheia cu care se putea descifra informaţia stocată în Biblioteca Vie.
Cum este legată Biblioteca de sistemul celor douăsprezece vortexuri informaţionale?
Prin activarea chakrelor, informaţia caută o modalitate de a se exprima, de a se exterioriza.
Anumite lucruri stimulează procesul, aducând informaţia în prim plan şi evidenţiind-o.
Conexiunea cu sistemul chakrelor vă permite recepţia energiei care provine din alte douăsprezece surse complementare.
Activarea propriilor chakre determină o reacţie în lanţ care propagă informaţia.
În acest fel, creierul va ajunge să funcţioneze la randament maxim,asemeni unui computer.
Există nenumărate posibilităţi de descifrare a cunoaşterii ascunse, prin accesarea celor douăsprezece dimensiuni paralele.
Paşii sunt nenumăraţi. Am putea să-i comparăm cu măsurile de securitate luate de guvern când este vorba de informaţii ultrasecrete: acestautilizează amprentele digitale şi multe alte metode de identificare pentru a permite, accesul la informaţii.
Este absolut necesar să descoperim şi în cazul nostru o multitudine de coduri,pentru a preveni descoperirea secretelor care se încearcă a fi descifrate.
Activarea catenelor de ADN coincide cu activarea, rotirea, mişcarea şi deschiderea vortexurilor informaţionale corespunzătoare—douăsprezece chakre sau discuri eterice de energie.
Astfel începe rotaţia celor douăsprezece.
Alinierea energiei atrage după sinea ctivarea celor douăsprezece corpuri celeste din sistemul solar. Ele reflectă energia înspre Pământ, care astfel devine activ din punct de vedere bioenergetic.
Din ce în ce mai multe grupuri se aliniază în jurul acestui număr—rotaţia celor douăsprezece universuri, deexemplu.
Spirala rotaţiei va antrena haos în noua conştiinţă, mai ales în momentulreconectării la planetă a celor cinci vortexuri extracorporale, care vor revărsa fluxuri imense de energie asupra Terrei.
Menţinerea sistemului cu douăsprezece catene nu va reţine informaţia speciei.
El nu va asigura decât mutaţia minimă care să permită propulsia omenirii spre un alt nivel de conştiinţă. Va fi atins un nou nivel de frecvenţă, pe care fiecare îl va resimţi în felul său.Putem vedea procesul ca naşterea unui nou soare în atmosfera terestră.
Cu siguranţă călanţurile de ADN nu înglobează toate filamentele fotocodificate.
Totuşi, sistemul celor douăsprezece va fi suficient pentru a vă dezvălui tuturor, ca specie, adevărul despre identitatea voastră.Voi, ca membri ai Familiei de, Lumină, ştiţi deja cine sunteţi.
Oamenii sunt cei care şi-au uitatobârşia.
Aparenţa voastră umană vă face să uitaţi, uneori, adevărata identitate.
Dar partea nepieritoare a fiinţei voastre este cu voi, pentru a vă reaminti.*Numim Pământul Bibliotecă Vie fiind, conştienţi de reprezentarea pe care v-aţi făcut-o cu toţiidespre o bibliotecă: un loc unde informaţia este bine clasificată şi disponibilă.
Ne folosim de analogie pentru a vă forma imaginea unui periplu amplu în interiorul unei biblioteci gigantice.Nu aţi reuşit însă să citiţi această informaţie sau să o găsiţi la raft.Vrem să vă formaţi cu toţii această imagine.
Veţi ajunge să iubiţi Pământul, să vă găsiţi propriul vostru colţişor pe planetă.
Nimeni nu se va mai simţi singur ştiind că există viaţă inteligentă care doreşte să comunice cu omenirea.
După restructurarea ADN-ului şi conexiunea acestuia la vortexurile informaţionale veţi asista la activarea Bibliotecii.
Doar oamenii au fost desemnaţi să acceseze informaţiile.
Multe istorisiri acreditează acest privilegiu.
Cu mai multe milioane de ani în urmă, toate speciile trăiau în armonic pe planetă, îndeosebi în era dinozaurilor, când aceşti coloşi ai regnului animal păzeau planeta, iar energiile erau captate din spaţiu pentru a forma Biblioteca.
Aceasta a fost situaţia timp de milioane de ani.
Momentan doisprezece este numărul de legătură—priviţi de jur împrejur şi vă veţi da seamă.
A fost preferat pentru a va face să vedeţi, la un moment dat, că stabileşte o legătură cu altceva.
Nu exprimă ritmul vostru natural, dar a fost stabilit de comun acord pentru a vă permite accesul în alte realităţi. Este o formulă codificată.
Multe lucruri, aparent indescifrabile pentru logică, pot fi descifrate din perspectiva filamentelor codificate şi noului vostru corp hipersensibil.Mulţi se vor împotrivi, argumentând că sistemul nu este eficient din lipsa naturaleţii fluxului.
Numai că sistemul celor douăsprezece a fost adoptat la scară planetară. Voi, de fapt, eraţi programaţi iniţial în sistemul celor treisprezece.
De câte ori pe an avem lună plină? De treisprezece ori.
Acest sistem va reveni.
Curând vă veţi reîntoarce la el dacă veţi reuşi să vă depăşiţi trecutul.
Energia din treisprezece transcende logica şi sistemul forţat.
Aşa cum am mai spus, Familia de Lumină a venit pe Pământ să recepţioneze energie de la Arhitecţii Primi.
Energia va produce modificări la nivel genetic, rearanjând filamentele.
Acestea se vor construi în sistemul celor douăsprezece catene care activează corpul.Fiinţele umane vor deveni o valoare în sine prin capacitatea lor de accesa datele Bibliotecii terestre.
Dar de ce sunt aceste informaţii atât de preţioase? Împrăştiate în insecte, în flori, porci, cozi de măgar sau urechi de iepure, e de datoria voastră să le descoperiţi.
E important de reţinut că datele din cele douăsprezece biblioteci au fost depozitate în mai multe straturi. De aceea,există mai multe coduri de acces.
Cu alte cuvinte, aveţi la dispoziţie mai multe căi de acces în Bibliotecă.
Nu aveţi deci posibilitatea de a afirmă: „Am acces total la informaţii."
Asemenisistemelor de securitate ale guvernului, biblioteca va avea şi ea măsuri de siguranţă.
Arhitecţii aveau motive întemeiate pentru a construi bibliotecile, din cauza tiraniilor care ameninţau să acapareze totul.
Unele entităţi energetice, Păstrătorii Timpului, se temeau ca aceste informaţii să nu ajungă pe mâini greşite. S-a ajuns astfel la diverse proiecte de biblioteci.
Celelalte biblioteci, sau lumi, sunt cu totul diferite de aceasta.
Sarcina Păstrătorilor Timpului era să conceapă un proiect care permite evoluţia conştiinţei, stocarea datelor şi accesul ulterior la informaţie.
În primă instanţă, rolul jucat de oameni în administrarea bibliotecii era onorant.
Fără mediere umană nu se putea accesa informaţia şi cu cât era mai înaltă frecvenţa vibraţională a respectivului om, cu atât puteai accesa mai multe date: Era un motiv de mândrie să fii, în acelaşi timp, liber şi totuşi legat intim de mecanismele bibliotecii.
Dacă ar fi să considerăm oamenii drept nişte cârduri de acces în bibliotecă, unii aveau mai multă libertate de acces decât alţii.
Erau pregătiţi special pentru a ocupa aceste funcţii şi când o fiinţă dorea să obţină informaţii de pe planetă, fuziona cu tranzistorul uman, care îi deschidea anumite magistrale informaţionale.
Dacă persoana avea acces doar la coduri inferioare, nu se putea obţine o cantitate mare de date; solicitanţii avea nevoie de informăţii specifice.
Celelalte date nu erau ascunse faţă de respectivul, numai că el nu era apt din punct de vedere electromagnetic să le acceseze.




 Floryn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu